• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım ya nasil olsa geçiren tekrar geçirebiliyor.

Yaptırsak ne çare 🙄🙄🙄
Orası öyle geçirenlerin yeniden geçirip geçirmediğimiz tam net değil galiba ama bende tamamen meraktan sormuştum ☺️ uygun fiyatlı olsa yaptırcaktım
3 4 gündür sırt ve boyun agrım yine coşuyor rahattım sesim çıkmıyordu bayadır yine kas gevşetici içmeye başladım hiç istemesemde🥺
Geçmiş olsun. Kantaron yağı kullanana nacizane belki iyi gelir
Oooo çok pahalıymış yaaa, geçenlerde grip benzeri bir şey atlattık ev ahalisi olarak, gerçekten grip miydi diye merak ediyorum.
Aynenn. Ben ocak ortası çok ağır bir grip oldum ama nefes alamadığım için yatamıyordum gerçi doktora da gittim röntgen çekildi alerji testi yapıldı soloiunum fonksiyon testleri vss tam tekmil ve sonuçta alerjik astımınız yükselmiş bla bla bla denildi ilaç verdi ve 2 hafta sürdü resmen. Bende geçirdim de anlamadılar I acaba diye düşünmeden edemiyorum ki ben grip olduğumu düşünüp kızlara bulaşır diye maskeyle dolaştım ayrı odada yattım vss hep uzak durdum eşimden çocuklardan bilemiyorum yani ama benden başka hastalanan olmadı
Zipzip- Zipzip- kaptanım tempolu yürüyüş ile kosu bandındaki yürüyüşün puanı aynı olmasa nasıl olur??? Çünkü ben koşu bandında resmen uçuyorum normal yolda o kadar hızlı yürüyemem yani
Ben hep koşu bandıyla Tempolu yürüyorum zaten. Arada bazen sitenin bahçesine çıkıyorum ama maskesiz leri görünce vazgeçiyorum☺️

Orası öyle geçirenlerin yeniden geçirip geçirmediğimiz tam net değil galiba ama bende tamamen meraktan sormuştum ☺ uygun fiyatlı olsa yaptırcaktım

Aynenn. Ben ocak ortası çok ağır bir grip oldum ama nefes alamadığım için yatamıyordum gerçi doktora da gittim röntgen çekildi alerji testi yapıldı soloiunum fonksiyon testleri vss tam tekmil ve sonuçta alerjik astımınız yükselmiş bla bla bla denildi ilaç verdi ve 2 hafta sürdü resmen. Bende geçirdim de anlamadılar I acaba diye düşünmeden edemiyorum ki ben grip olduğumu düşünüp kızlara bulaşır diye maskeyle dolaştım ayrı odada yattım vss hep uzak durdum eşimden çocuklardan bilemiyorum yani ama benden başka hastalanan olmadı

Ben hep koşu bandıyla Tempolu yürüyorum zaten. Arada bazen sitenin bahçesine çıkıyorum ama maskesiz leri görünce vazgeçiyorum☺
Sana da geçmiş olsun canım, ben daha geçen ay içinde oldum. Benle birlikte oğlum da oldu, biz iyileşince de eşim hastalandı. O süreçte hep evdeydik kimseyle bir araya gelmedik neyse ki. Allah korusun olduysak bile kimseye temas etmedik.
Sen virüs ülkeye gelmeden (ya da biz geldiğini bilmiyorduk belki de) hasta olmuşsun, inşallah herkes dikkat eder de sayılar düşmeye başlar, risk azalır.

Bende Menümü vereyim sabah azcık abartmış olabilirim 🙈

Sabah 09:00
Aç karnına 2 bardak su biri limonlu, 2 kuru kayısı, 1 ceviz

Kahvaltı 10:00
50 gr kadar beyaz peynir
2 tatlı kaşığı lor peyniri
1 dilim çavdar ekmeği
1 domates, 1 yeşil biber
4 siyah zeytin
2 ufak sigara böreği
3 şekersiz çay
1 kupa yeşil çay

Saat 11:00 1 şekersiz Türk kahvesi, 1 maden suyu

Öğle 14:30
1 dilim kavun

Akşam 17:30
6 yaprak marul, 1 yeşil biber, 1 domates, 2 ceviz, 3 çiğ fındık, 160 ge lıght ton balığı ile hazırlanmış salata ve 1 adet kepekli galeta
1 maden suyu

Saat 19:30 şekersiz Türk kahvesi

Şuan itibari ile 3, 5 litre su bitti
Saat 22: 00 gibi yeşilçayımı içerim
Zipzip- Zipzip-

Egzersiz
10.000 adım_ 150 puan
Dışarıda 2.5 saat kaldım geldiğimde bu adım vardı ☺️ hızlıda yürüdüm aslında
30 dakika Tempolu yürüyüş _ 75 puan
10 dakika bölgesel _ 60 puan
Toplam : 285 puan
Boosted yapasım var ama ayağım ağrıyor biraz cesaret edemiyorum

N Nidsalii
Felicio Felicio

2 aylik doğum yapmışım 167 boyda 77 olmama rağmen eşit dağıldığı için fazla sırıtmıyor salak dicem biri watsapta paylastigin fotoğrafa ayı gibi çıkmışsın dedi yahu bunu diyen kadın ve kilo almak için kendini yırtar cevabımı hiç geciktirmedim kemik torbası olmaktan iyidir aldığım cevap millet böyle olmak için ne paralar harcıyor ay dedim kadın hiç istemem ne kadar saygısızca bi kadını ve yakınım dedigin insanın kilodan vurması ama lafımı esirgemedim sukur🤣
bugün mu oldu bunlar 🙄
Her halimle güzelim de.
Bide aynı kıyafetlerle 10 kilo verip foto at azmin zaferi yaz🤩🤩🤩
Sağol canım 😘 senle didişmeyi özledim 🤩
bende
Orası öyle geçirenlerin yeniden geçirip geçirmediğimiz tam net değil galiba ama bende tamamen meraktan sormuştum ☺ uygun fiyatlı olsa yaptırcaktım

Ben hep koşu bandıyla Tempolu yürüyorum zaten. Arada bazen sitenin bahçesine çıkıyorum ama maskesiz leri görünce vazgeçiyorum☺
Tanıdığın başına da geldi yılbaşı zamanı 1 ay çekti eşine birşey olmadı çocuğu ile birlikte hastalandı çocuğa influenza dediler .
Tanıdık öksürükten konuşamıyormus.

2 aylik doğum yapmışım 167 boyda 77 olmama rağmen eşit dağıldığı için fazla sırıtmıyor salak dicem biri watsapta paylastigin fotoğrafa ayı gibi çıkmışsın dedi yahu bunu diyen kadın ve kilo almak için kendini yırtar cevabımı hiç geciktirmedim kemik torbası olmaktan iyidir aldığım cevap millet böyle olmak için ne paralar harcıyor ay dedim kadın hiç istemem ne kadar saygısızca bi kadını ve yakınım dedigin insanın kilodan vurması ama lafımı esirgemedim sukur🤣
Bende gıcık oluyorum böyle tiplere yaa. Biz kşlomuzdan veriyoruz karakterden değil çok şükür, o zayıf karakterine neyapsa kilo aldıramaz 👍

Büyük çocuğu bilmemde küçük sınıfların hepsinde sınıf bilgisayarı var bunun için para toplayıp alıyoruz.
Ceplerden de fazla fazla net var abla ne yapalım durum buysa hepimiz ayak uydurucaz biz böyle didinirken evde ben zorunlu değilim diyecek öğretmende hakkına girer çocukların

Haklısın canım, beni başından attı belkide, sınıflar inanılmaz kalabalık zaten, kendi okulumuzla devam bakalım 😍

Bizde kilo genetik insülin 21 çıktı benim ama doktor normal dedi direnç yokmuş buna rağmen 8 ayda 25 kilo verdim 4 ayda 2 kilo daha gitti toplamda 27 ama 2 kiloyu sürekli alıp veriyorum buda sıkılmama sebep oldu koruma moduna girdim millet yeter artık yüzden vermeye basladin böyle iyisin demeleri rahat davranmama sebep oldu ama ipin ucunu sıkı tutmam lazım

Canım kolay değil, ama çok büyük iş başardın bundan sonraki emin ol daha kolay, seni 60 larda hatta 60 görmek istiyorum, gülümsem başarır inanıyorum. Yeni yıla neden 60 la girmeyesin 🥰

Bizde kilo genetik insülin 21 çıktı benim ama doktor normal dedi direnç yokmuş buna rağmen 8 ayda 25 kilo verdim 4 ayda 2 kilo daha gitti toplamda 27 ama 2 kiloyu sürekli alıp veriyorum buda sıkılmama sebep oldu koruma moduna girdim millet yeter artık yüzden vermeye basladin böyle iyisin demeleri rahat davranmama sebep oldu ama ipin ucunu sıkı tutmam lazım
Büyük başarı elde etmişsin maşallah azmini kaybetme başkalarının laflarına kulak tıka cnmm çoğu kıskançlıktan öyle söylüyor bence☺️ eminim kısa zamanda toparlanıp yeniden düzene sokarsın👍🙋‍♀️

bugün mu oldu bunlar 🙄
Her halimle güzelim de.
Bide aynı kıyafetlerle 10 kilo verip foto at azmin zaferi yaz🤩🤩🤩
bende

Tanıdığın başına da geldi yılbaşı zamanı 1 ay çekti eşine birşey olmadı çocuğu ile birlikte hastalandı çocuğa influenza dediler .
Tanıdık öksürükten konuşamıyormus.
Ben ülkemize daha erken geldiğine inanıyorum. Kardeşimin oturduğu binada çok yaşalmış insan vardı o ay aynı binadan 3 kişi defnedildi grip varmış onlarda da kalp denildi tansiyon denildi şeker denildi gitti ler yazık belkide koronaydılar.
Bende o dönem İnan gece oturarak yatıyordum resmen doktor alerjik astım yükselmiş diyince fısfısla yatıyordum resmen. Bilemedim bende şüphelenmiyor değilim hani🤔

Back
X