• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ah ah o tereyağ ekmek
Annem yapıyor her ikisini de ekmeğin üzerine tereyağ sürüp bizim köy peynirinden koyup yerdim şimdi tereyağ öylece dolapta duruyor
Ya bu dedigin benim cocukken baska hic hirsey yemeden, tek besin kaynagim olan şeydi.
Annanemin isitilmis köy ekmegi ve uzerine yine annanemin tereyagi ve yaptigi cokelegi offff offf🥺🥺🥺

Sende yaren i gecicen😁😁😁
Kabizlik yine başgösterdi zeytinyağ falan filan kuru erik yerine taze incir taze erik başlamıştım ama onlar pek fayda etmedi.😁😁😁sırf tartıda artı çikmamak için 😁😁😁
Geçtiniz beni dediğim Lilim sen ve yaren 😂😂😂 Bir daha adım challenge yapayım ben tempolu olunca işler karışıyor puan farkından 15000 altında adım atmadım sonuç 4. Çıkacağım 😂😂😂

Iyiyim canım sen nasilsin 🥰
iyiyim kaptanım
pazartesi bomba gibi başlıyorum :D

Kızlar bu hafta aşure haftası ya belki aşure ye dayanamayıp yemiştir diğer takımlar 😁😁yine 1.olabilirsek iyi olur😁😁😁bizim listeden aşure yiyen olmadı sanırım 😁😁😁😁
ben yedim :D
normalde hiç sevmem yemem :( bana çok karışık ağır geliyor
ama komşum yapmış verirken inşallah ikizin olur diyince löp löp yedim :D

Sende yaren i gecicen😁😁😁
Kabizlik yine başgösterdi zeytinyağ falan filan kuru erik yerine taze incir taze erik başlamıştım ama onlar pek fayda etmedi.😁😁😁sırf tartıda artı çikmamak için 😁😁😁
Çok geçmiş olsun bamya ve semizotu yesen bugün belki katkısı olur 💐

Ya bu dedigin benim cocukken baska hic hirsey yemeden, tek besin kaynagim olan şeydi.
Annanemin isitilmis köy ekmegi ve uzerine yine annanemin tereyagi ve yaptigi cokelegi offff offf🥺🥺🥺
Cnn bnm Benim anneannem de yapardı nur içinde yatsın senin anneannen hayatta mı?

Geçtiniz beni dediğim Lilim sen ve yaren 😂😂😂 Bir daha adım challenge yapayım ben tempolu olunca işler karışıyor puan farkından 15000 altında adım atmadım sonuç 4. Çıkacağım 😂😂😂
1000 adım puanı çok az.10 dakika tempolu da 1000 civarı atılıyor.tempoli sayinca 25 puan adım sayinca 15 puan.bence sende dakika tut dışardaki yürüyüş.
iyiyim kaptanım
pazartesi bomba gibi başlıyorum :KK70:

ben yedim :KK70:
normalde hiç sevmem yemem :KK43: bana çok karışık ağır geliyor
ama komşum yapmış verirken inşallah ikizin olur diyince löp löp yedim :KK70:
Afiyet olsun inşallah hayırlısıyla ikiz olur bir kız bir erkek🤗😉😉😉
Çok geçmiş olsun bamya ve semizotu yesen bugün belki katkısı olur 💐
Hallederim canım 😁😁😁

1000 adım puanı çok az.10 dakika tempolu da 1000 civarı atılıyor.tempoli sayinca 25 puan adım sayinca 15 puan.bence sende dakika tut dışardaki yürüyüş.
Afiyet olsun inşallah hayırlısıyla ikiz olur bir kız bir erkek🤗😉😉😉

Hallederim canım 😁😁😁
Çok üşengeçim ben 😂😂😂 o adımların yarısında tempolu yürüyorum dakika tutmaya üşeniyorum 😂😂😂 önemli olan geçen haftaya oranla daha çok adım atmış olmam arada bir farklılık çok iyi oluyor 💕 haftaya cool down takılacağım sporda 😘

Çok üşengeçim ben 😂😂😂 o adımların yarısında tempolu yürüyorum dakika tutmaya üşeniyorum 😂😂😂 önemli olan geçen haftaya oranla daha çok adım atmış olmam arada bir farklılık çok iyi oluyor 💕 haftaya cool down takılacağım sporda 😘
Kısa mesafeli ise ben aklımda tutamam 😁😁😁uzun mesafe de hem adım hem dakika sayıyorum dakika daha karlı 😁😁😁😁

Kısa mesafeli ise ben aklımda tutamam 😁😁😁uzun mesafe de hem adım hem dakika sayıyorum dakika daha karlı 😁😁😁😁
Bu hafta çok güzel sporumuzu yaptık benim pertim çıktı dinlenmek için pazarı bekliyorum yürüyüş çok inceltiyor favori sporum Leslieden sonra ❤️❤️❤️

Cuma bildirimim Zipzip- Zipzip-
Geçen Cuma kg 58,8
Bu Cuma kg 57,8
Fark -1 kg
Yüzde 1,70
@snglmlk (%1,5 demiştik zorladım çok bu kadar yapabildim)
sudem34 sudem34 umarım beğenmişsindir ❤❤❤
24 Eylül hedefim 56 kg olmak
Eksin cook guzel tebrik ederim canım 🤩🤩
Günaydın 🥰
Sabah erkenciyiz yine bugün erken tartıldım.. tartı da niyeyse oynaktı.. bir tartıldım sabit bir tartıldım 500gr eksi.. tartı artık ödemden midir nedir bir sabit durmadı.. o yüzden sabit alalım 😥
Günaydın canim erken tartilmanin etkisidir😊

Bu hafta çok güzel sporumuzu yaptık benim pertim çıktı dinlenmek için pazarı bekliyorum yürüyüş çok inceltiyor favori sporum Leslieden sonra ❤❤❤
Tebrik ederim balım 😘😘😘 incelmeni gördüm 😍😍😍😍karın bölgesi filan çok güzel incelmiş 🤩🤩🤩kilo da da muhteşem bir sonuç aldın 1.7 yüzde helal🥰🥰🥰🥰🥰💪💪💪💪💪 kesinlikle beni de yürüyüş inceltti😁😁

Tebrik ederim balım 😘😘😘 incelmeni gördüm 😍😍😍😍karın bölgesi filan çok güzel incelmiş 🤩🤩🤩kilo da da muhteşem bir sonuç aldın 1.7 yüzde helal🥰🥰🥰🥰🥰💪💪💪💪💪 kesinlikle beni de yürüyüş inceltti😁😁
Aynen böyle devam edelim sende çok güzel ilerledin harikasın ❤️❤️❤️😍😍😍😘😘😘😘

Back
X