• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canım beni kirmamis hazırlamış bana da hiç kıyamaz eline sağlık :KK60:
yaa deme öyle üzülüyorum 🥰🥰🥰seni yenmeye kıyamıyorum 😜😜😜😜yenilirsem bahane hazır 😁😁malum Lili ve sen orda 😁😁😁😁hatta nidsalli de sizde😁😁😁
ya ben ikinize de çok çok seviyorum 🥰🥰🥰🥰
geçmiş olsun canım Allah şifa versin 💐 her zaman bekleriz sağlık olsun🥰

Geçmiş olsun canim 💐
Her zaman hazırlarım canım benim, sen yeter ki görmek işte 😍

Müzikle spor yapmayı bende çok severim. Müziğin hızı ile orantılı daha iyi hareket yapılıyor. :spor::spor::KK49::KK49:

Aynen canım sevdiğin şarkılarla kolay ve eğlenceli geçiyor zaman 😍
Hadi bakalım spor rutinime eliptiği de ekliyorum var mı benimle düello yapacak 😍

Günaydın canlar:KK200:
Sabah kahvemi hopurdetiyorum😁😁
sonngulen sonngulen canım bizim ekip bu hafta sana emanet gazlama işini sana devrediyorum 😜😜😜malum ben 700 diyip 300 gram verince gaz verecek yüzüm yok😁😁😁 Felicio Felicio çok fena çalışmala başlamış 😁😁🤣🤣
2 kilo almış birine mi veriyorsun bu ulvi görevi 😂😂 grup şimdiden battı desene 😂😂

İyi geceler. Menümü vereyim. :kk77::kahve:
Kilom.86.5
Sabah.
2 bardak çay.
2 kaşık menemen.
1 dilim peynir
2 dilim çavdar ekmeği
2 bardak form çay
Öğlen
1 kase pudink
2 tane peynirli börek.
Akşam patlıcan musakka
90 dk tempolu yürüme.
15 dk.bisiklet çevirme :KK9: :KK68::spor:
2, 5 lt su
Sabah görüşmek üzere. İyi uykular. :uykucu::uykucu::uykucu:

Ah ah ah pudingler börekler musakkalar 😍
Sporun güzel canım 👍

1 olacak başlayalı önceden de arada yapıyordum ama düzensiz yaptım hep. Şimdi hergün yapıyorum cnm. Mucize olmadı henüz ama fark var gibi bana öyle gelmiyorsa tabii☺aşağıya bıraktım resim cnm bu kızı takip ediyorum şimdilik
Eki Görüntüle 2686284
tamaadir bu sayfayi kisiyi biliyrum duzenli yapmak önemli 😉iki ay ara vermeyelim bakalim nasil olacak snra foto paylasacagim benöncesi sonrasi ins

Herkese iyi akşamlarrr :KK54: Bütün enerjimi toplayarak geldim ve yepyenii bir hedef haftasına spor haftasına başlıyoruz:cool:Artık yeni kurallar ve sporlarla başlayarak kendimizi en güzel fit hallerimize ulaştıracağız:spor: En önemli kuralımız ile başlıyorum listede olan herkesten artık günlük spor için 100 puan görmek istiyorum:duduk: Her hafta beklenen bu puanlar artacaktır:KK49: Ve her gün günün sporu olacaktır hiç erinmeden günlük Her seviye için bir spor belirleyip paylaşacağım ve Bu günlük sporların puanları 8-10 puan olup zorluğuna göre artacaktır günlük sporlar 10-15 dk olabilir daha az da olabilir Ama 100 puanlık düşünüyorum:KK76:listede ki kişi sayısında artış bekliyoruz herkesin aktif katılımı artık önemli 100 puan sınırını unutmuyoruz yapmayanlara cezalar olacaktır kaptanımla birlikte:halay:ayrıca menü takipleride yapılacaktır artık üç hafta sonunda ki hedeflere sıfır kaçamaksız ful sporla ulaşmak lazım bunlara uyuduktan sonra üç hafta sonunda ki sonuçlar büyük memnuniyetler göreceğiz eminim ayrıca incelme hedefleride koyabilirsiniz incelmelerde şaşırtıcı oluyor:cool:herkesten onay bekliyorum artık tam takip peşinizdeyim kurtuluş yok:duduk: menü ve listede aktif olanları etiketleyeceğim Ama herkesi bekliyorum:KK28:
PAPATYAM PAPATYAM sudem34 sudem34 asysss asysss Orjinalisim Orjinalisim F Faunaaa Yazagelen Yazagelen Zeynolin44 Zeynolin44 Puffer Puffer sonngulen sonngulen Gulumse24 Gulumse24 S safsular Felicio Felicio leydii18 leydii18 Kmsl Hnd Kmsl Hnd birmuhendisanne birmuhendisanne Diyette Diyette Tesnim1903 Tesnim1903 Bonus Bonus Lili 38 Lili 38 Y Yazan kalem missadangel missadangel Zipzip- Zipzip- sportie sportie selensu82 selensu82 Pes etme Pes etme yet07 yet07 Elhan Elhan

Back
X