• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba:KK54: Bugün egzersiz bırakıp kaçayım:KK51:Eki Görüntüle 2686489
10 dk sürüyor ısınmaya gerek kalmıyor isterseniz sporların sonuna ekleyebilirsiniz kendi kondisyonunuza göre hareket sürelerini ayarlayabilirsiniz:KK28:
Eki Görüntüle 2686491
Videoya bakamayacaklar için Her hareket sağ 30 Sol 30 sn yapıldıktan sonra 15-20 sn ara veriliyor 2 set daha fazla yapabilirsiniz video 100 puandan sayabiliriz:super:
@PAPATYAM @asysss sudem34 sudem34 @Orjinalisim @Faunaaa @Yazagelen @snglmlk @Felicio Lili 38 Lili 38 Zipzip- Zipzip- @Yarenzzzz @Tesnim1989 @missadangel @Elhan
Spor sınırı olmamasına karar verdik eğer güzel olursa her gün atabilirim en olmadı haftalık bir spor belirleyebiliriz spor için bişiler yapmak güzel olur sizler nasıl derseniz:KK60:
Güzel günleriniz olsun:KK54:
Şuan üzerimi giyinmemiş olsaydım hemen denerdim ama giyindim anneme gidicem arabamı bekliyorum. Bugün annemdeyim yarın menemen yapıcaz akşamdan başlıcaz Allah izin verirse hazırlamaya, sporu nekadar yapabilirim emin değilim 🥰

:KK68: :KK68: :KK36: :KK36: Bugün kilom 86.6 gecen hafta not almadım ama sanırım 86.7 idi unuttum. Üzgünüm.😥😕henüz ayrıntılı kullanamıyorum programı. Güzel eksilerde buluşalım.:KK200::KK68::KK36::spor::KK49:
Cuma 86.4 olarak bildirim yapmistin abla 200 gram artisin cumaya kadar gidecektir 😘😘
Selam kızlar:KK200:
Cuma 73.6
Bugün 73.2
Fark -400
Yağ ve su ölçümü yaptım.

Paylaşıyorum😍
7 Haziran -7 Eylül arası
3 aylık fark yüzde 9.5 yağ azalmış
Yüzde 6,7 su artmış vücutta
Bugün diyetimin 3 ay bitimi.

1.ay 4400 gram
2.ay 1800 gram
3.ay 3500 gram gitmiş.

Toplamda 9700 gram.
Bakalım 4. Ay kilo yağ su ve beden ölçüleri ne olacak🥰🥰🥰
Guzel eksi canim tebrik ederim 🤩🤩

Ve size beklerken foto atayım en en kilolu göründüğüm eteğim cunku kiloş ve badim buydu baya zayiflamisim😜

Eklentiler

• 20200907_133952.webp
    20200907_133952.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 37
Merhaba:KK54: Bugün egzersiz bırakıp kaçayım:KK51:Eki Görüntüle 2686489
10 dk sürüyor ısınmaya gerek kalmıyor isterseniz sporların sonuna ekleyebilirsiniz kendi kondisyonunuza göre hareket sürelerini ayarlayabilirsiniz:KK28:
Eki Görüntüle 2686491
Videoya bakamayacaklar için Her hareket sağ 30 Sol 30 sn yapıldıktan sonra 15-20 sn ara veriliyor 2 set daha fazla yapabilirsiniz video 100 puandan sayabiliriz:super:
@PAPATYAM @asysss sudem34 sudem34 @Orjinalisim @Faunaaa @Yazagelen @snglmlk @Felicio Lili 38 Lili 38 Zipzip- Zipzip- @Yarenzzzz @Tesnim1989 @missadangel @Elhan
Spor sınırı olmamasına karar verdik eğer güzel olursa her gün atabilirim en olmadı haftalık bir spor belirleyebiliriz spor için bişiler yapmak güzel olur sizler nasıl derseniz:KK60:
Güzel günleriniz olsun:KK54:

Canım ben yaptım videoyu 2 set 20 dakika 100 mü sayıcan ? 200 mü ?
Ancak çok etkili bir çalışma değil tatlım, evru karadumanın kiler daha etkili tuğba yüksel bile başlangıç seviyesinden hallice ama yine de hissettiriyor
Ellerine sağlık ben görevimi yerine getirdim 🥰

Selam kızlar:KK200:
Cuma 73.6
Bugün 73.2
Fark -400
Yağ ve su ölçümü yaptım.

Paylaşıyorum😍
7 Haziran -7 Eylül arası
3 aylık fark yüzde 9.5 yağ azalmış
Yüzde 6,7 su artmış vücutta
Bugün diyetimin 3 ay bitimi.

1.ay 4400 gram
2.ay 1800 gram
3.ay 3500 gram gitmiş.

Toplamda 9700 gram.
Bakalım 4. Ay kilo yağ su ve beden ölçüleri ne olacak🥰🥰🥰

Harika sonuçlar emeğine sağlık süpersin 👋👋👋

Canım nasıl oldun 😘

Ve size beklerken foto atayım en en kilolu göründüğüm eteğin badim buydu baya zayiflamisim😜
Fıstıksın fıstık sen korumaya devam 👍

Ancak çok etkili bir çalışma değil tatlım, evru karadumanın kiler daha etkili tuğba yüksel bile başlangıç seviyesinden hallice ama yine de hissettiriyor

Canım nasıl oldun 😘

İyiyim azcikta olsa canim sagol😘

Canım nasıl oldun 😘

Canım su olan TBW yazıyor kas mı?
Benim yağ azalıp kas mı artmis ?

Back
X