• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yılan miiiii 🙄 anamm benim aklım çıkardı heralde. Baya büyük cesaret 😁 2 kere köpek isirip defalarca kovalayinca aramız pek iyi olamadı maalesef. Burcun ne diye bana mı sordun acaba kime yazdığın görünmüyor tüm alintilarin tek bir cevap halinde gelmiş 😁 yine de söyleyeyim yay burcuyum
kız sirk yılanı yazık uyuşuk zaten mayısık😁😁yoksa nasıl ekliyim🤭🤭zaten yağlı yağlı tuhaf bir derisi vardı kaygan😁😁
Günaydın canım halsiz hissediyorum 😂 zorlada olsa Leslie yapıyorum, sen nasılsın?
çörekotu içiyor musun?vitamin al bol bol.ilac yoksa mandalina çıkmış ye.
Unutmuşum ben onu😅 bir seti 50 puan 2 set yapmak iyi olur bence😇
tamam umarım yaparım.bolgesel yapmaya yapmaya paslanmısim😁😁
kesinlikle yanimda sizi göturecegim:KK19: fistiklar
🤭🤭🤭

Ne güzel yürüyüşe gidecektim komşum çağırmıştı bebek de uyuyordu büyük kız yola çıktı küçük bekle beni bekle beni diye bağırdı da bağırdı ben de geleceğim bak hazirlaniyorum diyorum yok bana mısın demedi ve bebek uyandı yürüyüşe de gidemedik daha çok bağırdı ağladı

Günaydın canlar :KK200:
Felicio Felicio okuldayim canım 🥰
Sen bu hafta evdesin demi izin haftan?
Dinlen suyu bol iç.Tarcin kiraz sapı 🤗
Canım izinli değilim geçen hafta izinliydim evden çalışmalar başladı bizde dönüşümlü olarak 💕 okullarda açılmadan kapanır gibi geliyor bana kesin sizde evden devam edersiniz 💕

Hic bisi yapmıyorum desem :-)
Az sonra pazara gidecegim sonrada az spor yapayim diyorum
Sen nasilsin belinin agrisi gecti mi
Vayyyy spormu hadi bakalim 😊
Geçti şukur agir kaldirmadim yavaş yavaş yaptim ama ben çok yoruldum gerçekten ayaklarim çapraşık yürüyo :KK70: :KK70: :KK70:

kız sirk yılanı yazık uyuşuk zaten mayısık😁😁yoksa nasıl ekliyim🤭🤭zaten yağlı yağlı tuhaf bir derisi vardı kaygan😁😁
çörekotu içiyor musun?vitamin al bol bol.ilac yoksa mandalina çıkmış ye.
tamam umarım yaparım.bolgesel yapmaya yapmaya paslanmısim😁😁

🤭🤭🤭
Canım akşam yemekten önce içiyorum çörekotu yağını sabah Demir ilacını aldığım için onu akşama kaydırdım şişe bitmek üzere küçük bir şişeydi zaten tekrar alsam mı bilemiyorum tam etki etti diyemem hasta oldum mucize beklememek lazım olumlu etkisi mutlaka vardır

Back
X