• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menümü yazmaya geldim bebem ayağımda uyuyor bugün de bitti şükür 🙏🏽
Sabah
08:45 Kahvaltı
Tb ekmeğinden kaşarlı tost yanında su
Öğlen 15:00
Bir çorba kasesinin yarısından biraz fazla patatesli bezelye yemeği yoğurt . Bir kaç tane misket köfte
Akşam boş
2,5 lt su
Spor yok :duduk:

Seçimler güzel ama biraz az olmuş gibi. Zipzip'in yoğurt önerisine katılıyorum.

herkese iyi akşamlar nasılsınız:KK28:
bugün çok yoğunduk tarhana bir yandan aşure bir yandan :confused:
menümü yazayım spora kaçıcam
sabah 12:00 ogluş uyutmadı gece geç kalktım kahvaltıda geç oldu
2 yumurta ceviz peynir 2 yaş hurma zeytin
Ara 14:00 türk kahvesi şekersiz
Akşam 18:00 körili tavuk cacık salata 2 incir
spor:60 dk yürüyüş belki daha fazla olabilir :spor:

Biraz az olmuş derdim ama geç yemişsin kahvaltıyı, o yüzden normal. :)

İyi akşamlar kızlar 😍😍😍

Nasılsınız bakalım 🥰

Menümü yazıyım , sonra geçmişe uzanayım ❤

Sabah 9.30
Omlet
1 parça b peynir
7 y zeytin
1 ceviz
2 küçük küp kaşar
Söğüş çay

Ara
1 avuç hünnap
Kahve fincanı sarı leblebi
2 küçük pestil

16.00
T buğday sandviç ekmeğine
Ton balıklı - kıvırcıklı sandviç

19.00
2 kaşık cacık

Şimdi de türk kahvemi içiyorum ☕

Sporum
30 dakika eliptik 150p
60 dakika pilates 360p
Top 510p N Nidsalii

Menü de spor da çok güzel. :)

:kk77:
Sabah (08.30)
- 2 gün kurusu ve suyu
Kahvaltı (11.00)
- 1 yumurta haşlanmış, 1 dilim peynir, salatalık, domates, yarım avuç kadar kömbe
Ara (16.00)
- sade Türk kahvesi, yarım dilim karpuz, 2 siyah erik, 2 çikolatalı leblebi:KK72:
Akşam (19.30)
- 6 kaşık sanırım patates salatası, çay
Su: 3 lt
Spor: 60 dk cardio, 20 dk spor
Toplam: 560p:KK49:

Proteini az olmuş ama arada olur öyle diyorum. :) Spor da güzel.

Seçimler güzel ama biraz az olmuş gibi. Zipzip'in yoğurt önerisine katılıyorum.

Biraz az olmuş derdim ama geç yemişsin kahvaltıyı, o yüzden normal. :)

Menü de spor da çok güzel. :)

Proteini az olmuş ama arada olur öyle diyorum. :) Spor da güzel.
Geçtin mi kendi evine?
Gitti mi hafta sonu ödemin?
Bak sana ne diycem bizim if teki konu sahibesi 96 kilodan 71 kiloya geldi hem de 4 ayda sende verebilirsin canım bence ife devam et.4 ayda 25 kilo bence çok iyi.

Menüm
10:00 6 mor erik, 30 gr peynir
13:00 2 lahmacun, 1 bardak ayran, salata
18:00 Yarım ölçek protein tozu
20:30 50 gr tavuk

30 dk tempolu yürüyüş 75 puan, 40 dk başlangıç kardiyo 160 puan, 235 puan. N Nidsalii

Misafirimiz var, biraz içilecek gibi duruyor. Ne olur ne olmaz diye kalorileri çok şişirmedim. İçmemeye niyet ediyorum ama belki 1 bira içebilirim.

Hic bisi yapmıyorum desem :-)
Az sonra pazara gidecegim sonrada az spor yapayim diyorum
Sen nasilsin belinin agrisi gecti mi

Vay vay vay kaptan spor mu dedi 😳😳😳

Hadi sabırsızlıkla bekliyorum 300 500 puanları 😍

Zipzip- Zipzip- bu hafta hiç eksi görmedim sabah 57,9 dum 😟 artı olmam sanırım ama sabit olabilirim diye düşünüyorum hasta olunca sporu en fazla sürüne sürene Leslie yapabiliyorum bugün yürüyüşü artıracağım elimden geldiğince listeleri kötü etkilemek istemiyorum umarım ödemdir ve 2 günde eksi gelirim
Canım hiç moral bozacak bir durum yok, lütfen motivasyonunu kaybetme, menülerin sporların çok güzel, istikrarını koru hiç pes etme 🥰
Sen benim tatlı kızımsın 😍 çok yorgun hissediyorsan sporunu azaltabilirsin sıkıntı yok 😘

Benimde göbegim var tam 1ay sonra spora baslicam bende yağlanma oldu mezun kilomun altina dustum reglede oldum zaten😀
İncir işi 1bucuk ay suruyo canim 2hafta belki daha surer ama azalır guzel.paraya çıktı gene şukur

Canım incir güzelim , bitsin inşallah tarla günleri, çok yorucudur mutlaka , spor düellolarımızı yapalım 🤩

Bende halsiz ve keyifsizim çok hasta değilim ama çok halsizlik var 😭😭😭 tartılar sabit moral bozuk canım 😔 bir dokun bin ah işit oldu 😂😂😂 😍🥰😘

Canım dinlen, vitaminlerini al 😘

gulumsede bende şaka yapmayi seviyoruz bazen insanlara agir geliyo heralde bence yanlis anlaşılıyor kimse burda kimseyi kirmak adina birsey soylemez zaten canim

Bana şaka yapabilirsiniz çok gülüyorum sizin laflarınıza Gulumse24 Gulumse24

Mutluysa harika 🤩

İyi sevindim yıllar oldu pilates yapmıyordum, bazıları çok hafif geliyor bazı hareketler ciddi zorluyor, dedim ki başlangıçsa nasıl ilerlerim diye düşündürmüştü. İyice vücudu açmak istiyorum ileri seviyeye taşımak istiyorum. Şimdi zayıf yanlarımı daha iyi görüp çalışabilirim 😍

Ben pilateste firesiz gidiyorum 🤩😘
Ben dün yapamadim canım, evle ilgili işleri hallettik o yüzden bugün ikinci günü yapıp dinlenme gününde mola vermeden yetişmiş olacağım. 1 haftalık yağ yakımı programı başlattı, onu yeni baslayanlara önermiyor zor gelir diyor mesela.

Menüm

30 dk tempolu yürüyüş 75 puan, 40 dk başlangıç kardiyo 160 puan, 235 puan. N Nidsalii

Misafirimiz var, biraz içilecek gibi duruyor. Ne olur ne olmaz diye kalorileri çok şişirmedim. İçmemeye niyet ediyorum ama belki 1 bira içebilirim.
Cuma öncesi içme canım
Listedesin hem

Menüm

Bugun diger gunlere az yemissin ama bira odem yapabilir :(

Geçtin mi kendi evine?
Bak sana ne diycem bizim if teki konu sahibesi 96 kilodan 71 kiloya geldi hem de 4 ayda sende verebilirsin canım bence ife devam et.4 ayda 25 kilo bence çok iyi.

Akşamüstü geçtim. Daha sabah boş mideyle tartılma fırsatım olmadı. Ama koşu bandıma kavuştum, çok mutluyum. :) Dışarıda yürümek çerez gibi oluyor onun yanında, işe yarıyor gibi hissettirmiyor.

Harikasın 😍😍 yorgunum ama iyiyim şükür bahar ya dün yürüyüşe gittim yağmur başladı bir iki damla sonra hop güneş 😜😜😜eve döndüm 1 saat oldu yürüyüş sadece biraz arttirayim diyorum ama sabit hep bu ara.bugun cikmadim zaten.İstanbul havası o kadar dengesiz ki bir soğuk bir sıcak bir yağmur bı kara bulut bir masmavi gökyüzü
Havalara dikkat et öyleyse canım hasta olma sakın. Ben dışarı çıkmaya korkar oldum, evde ne yapabilirsem onu yapıyorum.

Hadi hayırlısı canım, inşallah çok iyi bakarlar onlara. Hangisi kaldı peki.
Beyaz kalmisti canım yarım saat önce onu da sahiplendirdik 😊 yeni aileleri içime çok sindi zaten birini kardesime, birini komşuma vereceğim. Peşlerini bırakmak yok 😘

Vay vay vay kaptan spor mu dedi 😳😳😳

Hadi sabırsızlıkla bekliyorum 300 500 puanları 😍

Canım hiç moral bozacak bir durum yok, lütfen motivasyonunu kaybetme, menülerin sporların çok güzel, istikrarını koru hiç pes etme 🥰
Sen benim tatlı kızımsın 😍 çok yorgun hissediyorsan sporunu azaltabilirsin sıkıntı yok 😘

Canım incir güzelim , bitsin inşallah tarla günleri, çok yorucudur mutlaka , spor düellolarımızı yapalım 🤩

Canım dinlen, vitaminlerini al 😘

Bana şaka yapabilirsiniz çok gülüyorum sizin laflarınıza Gulumse24 Gulumse24
Az kaldi seninle düello yapmaya merak etme :KK8: :KK8: :KK8:
Şakaaaa en sevdiğim şey biliyosun yaparım da alınan alinsin yoksa hayat gecmiyo ona şaka yapma buna yapma kime yapicaz yeterince evde zaten sıkıntılıyız:olamaz:

:kk77:
Sabah (08.30)
- 2 gün kurusu ve suyu
Kahvaltı (11.00)
- 1 yumurta haşlanmış, 1 dilim peynir, salatalık, domates, yarım avuç kadar kömbe
Ara (16.00)
- sade Türk kahvesi, yarım dilim karpuz, 2 siyah erik, 2 çikolatalı leblebi:KK72:
Akşam (19.30)
- 6 kaşık sanırım patates salatası, çay
Su: 3 lt
Spor: 60 dk cardio, 20 dk spor
Toplam: 560p:KK49:
Patates salatasimi hemde 6kasik:eek:

Geçtin mi kendi evine?

if'teki konu sahibesi kim? konunun adı ne? if ne? :) Bir bakayım. Şahaneymiş 4 ayda 25 kilo.

Iyiyim canim sen nasilsin bende seni ozledim denk gelemedik kac gündür :KK60: :KK200:
Ben de iyiyim. Karnım çok şiş. Kullandığım haplar ağır gelmeye başladı. Zaten doktor demişti iştahın anormal olabilir. Çok iştahlı da olabilirsin birden istahinda kesilebilir diye. Benim iştahım kesildi ama buna rağmen karnım öyle sis ki. Gördükçe moralim bozuluyor. Sırf bu yüzden uzun zamandır tartilmiyorum

Ben de iyiyim. Karnım çok şiş. Kullandığım haplar ağır gelmeye başladı. Zaten doktor demişti iştahın anormal olabilir. Çok iştahlı da olabilirsin birden istahinda kesilebilir diye. Benim iştahım kesildi ama buna rağmen karnım öyle sis ki. Gördükçe moralim bozuluyor. Sırf bu yüzden uzun zamandır tartilmiyorum
Su an kiloyu hic dusunme canim kilo alabilirsin sonrasinda yine birlikte vereceguz 🥰🥰🥰

if'teki konu sahibesi kim? konunun adı ne? if ne? :) Bir bakayım. Şahaneymiş 4 ayda 25 kilo.

Back
X