• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menü
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 11.00
4 zeytin domates biber 2 kaşık lor 2 dilim peynir kavurmalı yumurta 4 6 çatal 1 dilim çavdar ekmeği
Ara 2 erik
Akşam 17.00
Patlıcan köz salata tavuk haşlama bol baharatlı
1 dilim çavdar ekmeği
3 litre su
Şimdi kızlarla ben kahve onlar süt içer
N Nidsalii senin bugünkü videondan 2 kere yaptım 200 puan yürüyüşe cikacâktim çıkamadım 5000 adımım var 75 puan toplam 275 puan

Menümü yazmaya geldim bebem ayağımda uyuyor bugün de bitti şükür 🙏🏽
Sabah
08:45 Kahvaltı
Tb ekmeğinden kaşarlı tost yanında su
Öğlen 15:00
Bir çorba kasesinin yarısından biraz fazla patatesli bezelye yemeği yoğurt . Bir kaç tane misket köfte
Akşam boş
2,5 lt su
Spor yok :duduk:

Afiyet olsun 😍 öğle geç olmuş ama akşam acıkabilirsin , süt veya yoğurt türevi tüketebilirsin acıkırsan, ah spor ah spor 🧐

herkese iyi akşamlar nasılsınız:KK28:
bugün çok yoğunduk tarhana bir yandan aşure bir yandan :confused:
menümü yazayım spora kaçıcam
sabah 12:00 ogluş uyutmadı gece geç kalktım kahvaltıda geç oldu
2 yumurta ceviz peynir 2 yaş hurma zeytin
Ara 14:00 türk kahvesi şekersiz
Akşam 18:00 körili tavuk cacık salata 2 incir
spor:60 dk yürüyüş belki daha fazla olabilir :spor:

Çok beğendim canım afiyet olsun 😘

:kk77:
Sabah (08.30)
- 2 gün kurusu ve suyu
Kahvaltı (11.00)
- 1 yumurta haşlanmış, 1 dilim peynir, salatalık, domates, yarım avuç kadar kömbe
Ara (16.00)
- sade Türk kahvesi, yarım dilim karpuz, 2 siyah erik, 2 çikolatalı leblebi:KK72:
Akşam (19.30)
- 6 kaşık sanırım patates salatası, çay
Su: 3 lt
Spor: 60 dk cardio, 20 dk spor
Toplam: 560p:KK49:

Afiyet olsun spor da olduğu için menüyü beğendim 😍

Menüm
10:00 6 mor erik, 30 gr peynir
13:00 2 lahmacun, 1 bardak ayran, salata
18:00 Yarım ölçek protein tozu
20:30 50 gr tavuk

30 dk tempolu yürüyüş 75 puan, 40 dk başlangıç kardiyo 160 puan, 235 puan. N Nidsalii

Misafirimiz var, biraz içilecek gibi duruyor. Ne olur ne olmaz diye kalorileri çok şişirmedim. İçmemeye niyet ediyorum ama belki 1 bira içebilirim.
Bira bozacaktır sma neyseki bugün çarşamba. Perşembe olsa cumaya etkisi kötü olabilirdi

Ben dün yapamadim canım, evle ilgili işleri hallettik o yüzden bugün ikinci günü yapıp dinlenme gününde mola vermeden yetişmiş olacağım. 1 haftalık yağ yakımı programı başlattı, onu yeni baslayanlara önermiyor zor gelir diyor mesela.

Genelde yağ yakım üzerine yapıyorum o 2 diyo da ben 4 set yapabiliyorum 😍 bugün dışarda işim vardı zamanım kalmadı birde eliptik yaptım zaten , yarına kısmet 😍

Akşamüstü geçtim. Daha sabah boş mideyle tartılma fırsatım olmadı. Ama koşu bandıma kavuştum, çok mutluyum. :) Dışarıda yürümek çerez gibi oluyor onun yanında, işe yarıyor gibi hissettirmiyor.
ya bana dışarı ve boosted çok farketti canım bugün yukarı çıkmayan 4 eteğim i denedim 4 ude hop diye girdi.Belim göbeğim filan müthiş inceldi.Tempoluda 4,5-4,7 aralarında hızım benim dışarıda oksijen de var yağ yakıyor bide d vitamini 😁😁😁😁
Havalara dikkat et öyleyse canım hasta olma sakın. Ben dışarı çıkmaya korkar oldum, evde ne yapabilirsem onu yapıyorum.
usuyunce hemen dönüyorum ya terli rüzgar yiyince.Gunes olduğu saatte boş oliyor sokaklar o zaman çıkıyorum
if'teki konu sahibesi kim? konunun adı ne? if ne? :) Bir bakayım. Şahaneymiş 4 ayda 25 kilo.
evet canım ben geçen ay keşfettim gün gün yediği ni ve sporunu paylaşıyor her takımdan arkadaş var orda bak bencede ben önceki ay 1.8 kilo verince arayışa girdim ve o grubu buldum konu sahibesi en az 500 gram veriyor en kotu verdiği hafta
Ya sen yine Hızır gibi yetistin imdada :KK60:

Menü
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 11.00
4 zeytin domates biber 2 kaşık lor 2 dilim peynir kavurmalı yumurta 4 6 çatal 1 dilim çavdar ekmeği
Ara 2 erik
Akşam 17.00
1 dilim çavdar ekmeği
3 litre su
N Nidsalii senin bugünkü videondan 2 kere yaptım 200 puan yürüyüşe cikacâktim çıkamadım 5000 adımım var 75 puan toplam 275 puan

Çok beğendim menünü sporunu 👍 emeklerin karşılığını çok güzel alacaksın 🥰

Bira bozacaktır sma neyseki bugün çarşamba. Perşembe olsa cumaya etkisi kötü olabilirdi

Zipzip da ödem yapabilir dedi. Biraz ödem yapıyor mu gerçekten? :KK64:Yapıyorsa da bilmiyormuşum bu yaşıma kadar.

ya bana dışarı ve boosted çok farketti canım bugün yukarı çıkmayan 4 eteğim i denedim 4 ude hop diye girdi.Belim göbeğim filan müthiş inceldi.Tempoluda 4,5-4,7 aralarında hızım benim dışarıda oksijen de var yağ yakıyor bide d vitamini 😁😁😁😁
usuyunce hemen dönüyorum ya terli rüzgar yiyince.Gunes olduğu saatte boş oliyor sokaklar o zaman çıkıyorum
evet canım ben geçen ay keşfettim gün gün yediği ni ve sporunu paylaşıyor her takımdan arkadaş var orda bak bencede ben önceki ay 1.8 kilo verince arayışa girdim ve o grubu buldum konu sahibesi en az 500 gram veriyor en kotu verdiği hafta

Ay benim de eteklerim tekrar gelir umarım üstüme. Hepsi bacağımda kalıyor resmen. Sana yaramasına sevimdim ama. :)
Baktım konuya şöyle bir, daha ayrıntılı da bakacağım. Zipzip linkini atmış sağ olsun. :)

Dünden beri girme fırsatı bulamadım canım, kusura bakma sorup gitmiş oldum. Hepimiz aynı hatayı yaptık,birine kızdık mı ye, üzüldük mü ye, mutlu olduk ye derken bu hale geldik. Yemeği sevmemek mümkün mü zaten, sadece hataları ortadan kaldırıp sevdiklerimizi uygun miktarda yemeyi öğreneceğiz, inşallah bı daha da gelmeyecek o kilolar. Sen sıkma artık canını, dertlendikce de yaz tabiki.
yok canim ne kusuru :confused:bir anlikti gecti gitti sevdiklerimi uygun miktarda yerim umarim:dondurma:bir ömur spor hayatimda olacak o kesin

Menümü yazmaya geldim bebem ayağımda uyuyor bugün de bitti şükür 🙏🏽
Sabah
08:45 Kahvaltı
Tb ekmeğinden kaşarlı tost yanında su
Öğlen 15:00
Bir çorba kasesinin yarısından biraz fazla patatesli bezelye yemeği yoğurt . Bir kaç tane misket köfte
Akşam boş
2,5 lt su
Spor yok :duduk:
Afiyet olsun menü güzel akşam yememissn acıkabilirsin
herkese iyi akşamlar nasılsınız:KK28:
bugün çok yoğunduk tarhana bir yandan aşure bir yandan :confused:
menümü yazayım spora kaçıcam
sabah 12:00 ogluş uyutmadı gece geç kalktım kahvaltıda geç oldu
2 yumurta ceviz peynir 2 yaş hurma zeytin
Ara 14:00 türk kahvesi şekersiz
Akşam 18:00 körili tavuk cacık salata 2 incir
spor:60 dk yürüyüş belki daha fazla olabilir :spor:
Afiyet olsun menü hafif spor güzel
İyi akşamlar kızlar 😍😍😍

Nasılsınız bakalım 🥰

Menümü yazıyım , sonra geçmişe uzanayım ❤

Sabah 9.30
Omlet
1 parça b peynir
7 y zeytin
1 ceviz
2 küçük küp kaşar
Söğüş çay

Ara
1 avuç hünnap
Kahve fincanı sarı leblebi
2 küçük pestil

16.00
T buğday sandviç ekmeğine
Ton balıklı - kıvırcıklı sandviç

19.00
2 kaşık cacık

Şimdi de türk kahvemi içiyorum ☕

Sporum
30 dakika eliptik 150p
60 dakika pilates 360p
Top 510p N Nidsalii
Afiyet olsun menü ve spor güzel
:kk77:
Sabah (08.30)
- 2 gün kurusu ve suyu
Kahvaltı (11.00)
- 1 yumurta haşlanmış, 1 dilim peynir, salatalık, domates, yarım avuç kadar kömbe
Ara (16.00)
- sade Türk kahvesi, yarım dilim karpuz, 2 siyah erik, 2 çikolatalı leblebi:KK72:
Akşam (19.30)
- 6 kaşık sanırım patates salatası, çay
Su: 3 lt
Spor: 60 dk cardio, 20 dk spor
Toplam: 560p:KK49:
Afiyet olsun menü güzel spor gayet guzel
Menüm
10:00 6 mor erik, 30 gr peynir
13:00 2 lahmacun, 1 bardak ayran, salata
18:00 Yarım ölçek protein tozu
20:30 50 gr tavuk

30 dk tempolu yürüyüş 75 puan, 40 dk başlangıç kardiyo 160 puan, 235 puan. N Nidsalii

Misafirimiz var, biraz içilecek gibi duruyor. Ne olur ne olmaz diye kalorileri çok şişirmedim. İçmemeye niyet ediyorum ama belki 1 bira içebilirim.
Afiyet olsun menün hafif olmuş
Menü
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 11.00
Ara 2 erik
Akşam 17.00
1 dilim çavdar ekmeği
3 litre su
N Nidsalii senin bugünkü videondan 2 kere yaptım 200 puan yürüyüşe cikacâktakşam erkenim çıkamadım 5000 adımım var 75 puan toplam 275 puan
Afiyet olsun menü güzel akşam erken yemissin acıkabilirsin sporda güzel

Zipzip da ödem yapabilir dedi. Biraz ödem yapıyor mu gerçekten? :KK64:Yapıyorsa da bilmiyormuşum bu yaşıma kadar.

Ay benim de eteklerim tekrar gelir umarım üstüme. Hepsi bacağımda kalıyor resmen. Sana yaramasına sevimdim ama. :)
Baktım konuya şöyle bir, daha ayrıntılı da bakacağım. Zipzip linkini atmış sağ olsun. :)
Bulamazsan bana haber et etiket yaparım 😁😁Yada Zipzip- Zipzip- imdadına yetişir hemen😁😁😁başka bir arkadaş da az önce okudum 3 ayda 18 kilo vermiş 🤭🤭🤭

İyi akşamlar Zipzip- Zipzip-
Bugün biraz az kalori aldım 💕 umarım eksiye dönerim 💕
Spor olarak N Nidsalii
45 dk Leslie 180p
16000 adım 240p
Toplam: 420p

Eklentiler

• 5D400599-4D1E-4584-925D-E57090752947.webp
    5D400599-4D1E-4584-925D-E57090752947.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 23
  • A6288EA8-BD90-4872-8EFC-2CA1D99EC93A.webp
    A6288EA8-BD90-4872-8EFC-2CA1D99EC93A.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 20
  • 2379DF51-74B6-4747-9E95-9809AA0E63BD.webp
    2379DF51-74B6-4747-9E95-9809AA0E63BD.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 20
İyi akşamlar Zipzip- Zipzip-
Bugün biraz az kalori aldım 💕 umarım eksiye dönerim 💕
Spor olarak N Nidsalii
45 dk Leslie 180p
16000 adım 240p
Toplam: 420p

Canım menünü beğendim ,protein almışın iyi olmuş 😘
selam kizlar menm kahvalti 09.00 omlet 1 dilim ekmek terayag bal ustune 4 zeytin bitki cayi
öglen 13.30sebze yemegi 1 prsiyon
aksam 18.30 etsuyu yemegi 1 diim ekmek 1 yesil elma
spor 16.000 adim tempolu
20dk bölgesel hareket
3lt su

Çok beğendim canım afiyet olsun 😍

Bugünkü menüm
Sabah12:00
2 yumurta
Peynir zeytin
2 dilim tb ekmeği
Ara