• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Rüyanda görmüşsündür diyecektim 😂😂😂

Az daha sabretseymişsin Songül’üm 💕 bu hafta güzel eksiler gelecek senden 💕 pazar kampa da başlıyoruz listeleri paylaşırım geceye kadar 💕
Dayanamadım demek ki. Ben kampı unutmuşum, çok sevindim şimdi sen hatırlatınca, daha da güzel kilolar vereceğiz birlikte. Sabırsızlıkla bekliyorum :KK73:

Kamp Çağrısı ❤❤❤
13 Eylül -17 Eylül arasında 5 gün zayıflama kampımız olacaktır❤❤❤ Pazar günü aç karına tartılıp başlıyoruz 💕
Kamp ciddi listelere uyabilecek tüm katılımcılara açıktır ❤❤❤
Katılmak isteyen arkadaşlarım eksiklerini tamamlayıp bana etiket yapmaları rica olunur ❤❤❤ Katılanlardan Menülerde ve sporda da 5 gün boyu ca etiket yapmanızı rica ediyorum ❤
Kamp boyunca 200p lık (en az) spor zorunludur sağlık dışında mazeret kabul edilmez 🤩🤩🤩

Beyaz çay bulamayanlar yeşil çay chia tohumu bulamayanlar keten tohumu kullanabilir💕💕💕
Listelere koruma diyeti daha çok kilo faktörlerine göre ilave 200-250 kalori eklenebilir
Ortalama 60-65 Kg arası kişiler için hazırlanmış bir listedir ❤❤❤
Hedefimiz 5 günde 700 gram- 1,5 kg arası vermektir

Hedef listesinden alıp isimleri etiketledim bazılarınız özel davetlim😜 listede olmayan etiket yapamadığım arkadaşım varsa sende davetlisin diyorum 😘😘😘

Elhan Elhan @Lili 38 Zipzip- Zipzip- @asysss @Yazagelen @sportie N Nidsalii @Felicio @Gulumse25 @Zeynolin44 @Puffer sonngulen sonngulen @Bonus @Yarenzzzz @Yazankalem @Tesnim1989 sudem34 sudem34 @Faunaaa @Sguat girls Orjinalisim Orjinalisim @missadange @PAPATYAM @Eliff Eylull @medusares @selensu82 @hasbeenandgone
Pazar gününü iple çekiyorum. :KK76:

Kamp Çağrısı ❤❤❤
13 Eylül -17 Eylül arasında 5 gün zayıflama kampımız olacaktır❤❤❤ Pazar günü aç karına tartılıp başlıyoruz 💕
Katılmak isteyen arkadaşlarım eksiklerini tamamlayıp bana etiket yapmaları rica olunur ❤❤❤ Katılanlardan Menülerde ve sporda da 5 gün boyu ca etiket yapmanızı rica ediyorum ❤
Kamp boyunca 200p lık (en az) spor zorunludur sağlık dışında mazeret kabul edilmez 🤩🤩🤩

Beyaz çay bulamayanlar yeşil çay chia tohumu bulamayanlar keten tohumu kullanabilir💕💕💕
Listelere koruma diyeti daha çok kilo faktörlerine göre ilave 200-250 kalori eklenebilir

Hedef listesinden alıp isimleri etiketledim bazılarınız özel davetlim😜 listede olmayan etiket yapamadığım arkadaşım varsa sende davetlisin diyorum 😘😘😘

Elhan Elhan @Lili 38 Zipzip- Zipzip- @asysss @Yazagelen @sportie N Nidsalii @Felicio @Gulumse25 @Zeynolin44 @Puffer sonngulen sonngulen @Bonus @Yarenzzzz @Yazankalem @Tesnim1989 sudem34 sudem34 @Faunaaa @Sguat girls Orjinalisim Orjinalisim @missadange @PAPATYAM @Eliff Eylull @medusares @selensu82 @hasbeenandgone
İşte beklediğim mesaj, çok heyecanlıyım bakalım ne kadar işe yarayacak :KK200: :KK200: Eline emeğine sağlık canım.

Kamp Çağrısı ❤❤❤

Beklediğimiz an:KK76:

Sen poğaça ye dur kız hasta hasta spor yapıyor 😁😁😁😁
Ayyy sen de mi inandın aşkolsun :KK70:
Şeker diyetine poğaça srbest mı kız bende kaç aydır poğaça yemedim😁😁😁😁
Serbest olur mu kızzz, ben ancak rüyamda yerim. Tartı öncesi rüyalarım meşhurdur benim :KK70::KK70:
Songül ya benimle uğraş çok özledim gülmeyi unuttum🙄🙄benle uğraşmıyor sun
O zaman yarından sonra bir hafta bireysel rakibiz tatlışım, olur mu :KK73::KK73:

ben büyük listede değilim ya :KK70: kendimle yarışıyorum :KK70: :KK70: :KK70: yeni öğreniyorum :KK70: :KK70:
ipsiz atlamada yapayım bugn dün yapamadım :KK70:
Kız büyük liste olur mu spor ayrı şey spor puanını topla N Nidsalii etiketle spor yarismasi 1.si bile olursun

Kız büyük liste olur mu spor ayrı şey spor puanını topla N Nidsalii etiketle spor yarismasi 1.si bile olursun
ayy bilmiyordum spor yapmıyordum diye :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
birde zayıflamak için değil.. tedaviye hazırlık için sadece sağlıklı günlerimi geçiriyorum
kan dolaşımı için..
oh iyi oldu bari listedeyim :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Back
X