- 17 Mart 2010
- 26.724
- 68.431
- 1.123
OlurAyyy sen de mi inandın aşkolsun
Serbest olur mu kızzz, ben ancak rüyamda yerim. Tartı öncesi rüyalarım meşhurdur benim
O zaman yarından sonra bir hafta bireysel rakibiz tatlışım, olur mu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OlurAyyy sen de mi inandın aşkolsun
Serbest olur mu kızzz, ben ancak rüyamda yerim. Tartı öncesi rüyalarım meşhurdur benim
O zaman yarından sonra bir hafta bireysel rakibiz tatlışım, olur mu![]()
Bu hafta bugün son.ayy bilmiyordum spor yapmıyordum diye![]()
![]()
birde zayıflamak için değil.. tedaviye hazırlık için sadece sağlıklı günlerimi geçiriyorum
kan dolaşımı için..
oh iyi oldu bari listedeyim![]()
Pazar günü bebekleri alıyorlar malesef. Hiç büyüme yokmuş.OlurKardesin ne yaptı?
Bide günün sporları oluyor onların puanı da çok yüksek onları da kaçırmaayy bilmiyordum spor yapmıyordum diye![]()
![]()
birde zayıflamak için değil.. tedaviye hazırlık için sadece sağlıklı günlerimi geçiriyorum
kan dolaşımı için..
oh iyi oldu bari listedeyim![]()
Canım kalori ihtiyacı anlamında istersen kalori 200artir .Artırmadan da kilo verirsin amaMerhaba Kamp 60_65 kilo arasındakiler arasında ben daha 79 inemedim yapsam olur mu ki kas agrilari başladı 10000 adım standart oldu artık benim için ama bu fibromiyalji bitirdi beni
gelecek hafta daha sıkı çalışayımBu hafta bugün son.
Öbür hafta yarın başlıyor sen her gün etiketle
İlk sayfada puanlar var bak ordan![]()

Çok anlamam ama bir yerine iki yumurta, iki kaşık fazladan sebze yemeği gibi eklerle yapılabilir bence. Liste zaten çok doyurucu görünüyor.Merhaba Kamp 60_65 kilo arasındakiler arasında ben daha 79 inemedim yapsam olur mu ki kas agrilari başladı 10000 adım standart oldu artık benim için ama bu fibromiyalji bitirdi beni
Kaç haftalık oluyorlar?Anne karnı daha güvenli sonuçta iyi pazara teyze oluyorsun inşallahPazar günü bebekleri alıyorlar malesef. Hiç büyüme yokmuş.
İyiyim cok sukur canim sen nasilsin❤Canım bu ay havalardan herhalde herkeste bir gecikme oldu
Teşekkür ederim canım
Yaaaaaa nasılsın kızzz kaç kilosun söyle bakim
Sınavın nasıl geçti
Evlilik nasıl gidiyor❤❤❤
Hiç gitmez çok güzel sonuçlar göreceksin eminimgelecek hafta daha sıkı çalışayım![]()
![]()
bizim burda park var baya büyük... annemle akşamları orda 3 tur atıyoruz.. tempolu..
evden oraya ordan evede adımlar var... 12 bin küsür yapıyor ama ben azaltıp 12 bin diyorum...
inş bunca emeğim boşa gitmezde evladıma kavuşurum![]()
Hiç gitmez çok güzel sonuçlar göreceksin eminimRabbim tez zamanda nasip etsin
![]()
Büyümedikleri için alınıyor canım, çünkü bebeklere kan akışı ya da beslemeyle ilgili sorun varsa Allah korusun ölebilirlermiş, sanırım dışarda büyütecekler artık. 37 oluyor diye biliyorum ama ikisi de 2 kilonun altında henüz. İnşallah sağlıklı bir şekilde gelirler.Kaç haftalık oluyorlar?Anne karnı daha güvenli sonuçta iyi pazara teyze oluyorsun inşallah![]()
![]()
Allahım en sevdiğimmmmKamp Çağrısı ❤❤❤
13 Eylül -17 Eylül arasında 5 gün zayıflama kampımız olacaktır❤❤❤ Pazar günü aç karına tartılıp başlıyoruz
Kamp ciddi listelere uyabilecek tüm katılımcılara açıktır ❤❤❤
Katılmak isteyen arkadaşlarım eksiklerini tamamlayıp bana etiket yapmaları rica olunur ❤❤❤ Katılanlardan Menülerde ve sporda da 5 gün boyu ca etiket yapmanızı rica ediyorum ❤
Kamp boyunca 200p lık (en az) spor zorunludur sağlık dışında mazeret kabul edilmez
Beyaz çay bulamayanlar yeşil çay chia tohumu bulamayanlar keten tohumu kullanabilir
Listelere koruma diyeti daha çok kilo faktörlerine göre ilave 200-250 kalori eklenebilir
Ortalama 60-65 Kg arası kişiler için hazırlanmış bir listedir ❤❤❤
Hedefimiz 5 günde 700 gram- 1,5 kg arası vermektir
Hedef listesinden alıp isimleri etiketledim bazılarınız özel davetlimlistede olmayan etiket yapamadığım arkadaşım varsa sende davetlisin diyorum
@Elhan @Lili 38Zipzip- @asysss @Yazagelen @sportie N Nidsalii @Felicio @Gulumse25 @Zeynolin44
Puffer
sonngulen @Bonus @Yarenzzzz @Yazankalem @Tesnim1989
sudem34 F Faunaaa @Sguat girls @Orjinalisim @missadange @PAPATYAM E Elif_Eylul @medusares
selensu82 @hasbeenandgone
Ben de varımKamp Çağrısı ❤❤❤
13 Eylül -17 Eylül arasında 5 gün zayıflama kampımız olacaktır❤❤❤ Pazar günü aç karına tartılıp başlıyoruz
Kamp ciddi listelere uyabilecek tüm katılımcılara açıktır ❤❤❤
Katılmak isteyen arkadaşlarım eksiklerini tamamlayıp bana etiket yapmaları rica olunur ❤❤❤ Katılanlardan Menülerde ve sporda da 5 gün boyu ca etiket yapmanızı rica ediyorum ❤
Kamp boyunca 200p lık (en az) spor zorunludur sağlık dışında mazeret kabul edilmez
Beyaz çay bulamayanlar yeşil çay chia tohumu bulamayanlar keten tohumu kullanabilir
Listelere koruma diyeti daha çok kilo faktörlerine göre ilave 200-250 kalori eklenebilir
Ortalama 60-65 Kg arası kişiler için hazırlanmış bir listedir ❤❤❤
Hedefimiz 5 günde 700 gram- 1,5 kg arası vermektir
Hedef listesinden alıp isimleri etiketledim bazılarınız özel davetlimlistede olmayan etiket yapamadığım arkadaşım varsa sende davetlisin diyorum
@Elhan @Lili 38Zipzip- @asysss @Yazagelen @sportie N Nidsalii @Felicio @Gulumse25 @Zeynolin44
Puffer
sonngulen @Bonus @Yarenzzzz @Yazankalem @Tesnim1989
sudem34 F Faunaaa @Sguat girls @Orjinalisim @missadange @PAPATYAM E Elif_Eylul @medusares
selensu82 @hasbeenandgone
Sevindim iyi olmanaİyiyim cok sukur canim sen nasilsin❤
Evlilik iyi gidiyo nolsun sinav bitti temizlige verdim kendimi hunharca temizliyorum
Sınav da pek iyi diyemem canim ya bu sene bayagi bi ters köşe yaptilar sinav oncesi denemelerimde yüksek puanlara çıkmıştım ama sinav formati degisince tepetakla oldu her şeybakalim hayirlisi diyorum
Sen napiyosun hala zayif misin onu söyle![]()
Canım 37 iyi bence bende 36+5 dogurdum sanki.Kilolari da iyi ikiz çünkü .İyi düşün iyi olsun.Pazara kutlarız bebeklerin gelişiniBüyümedikleri için alınıyor canım, çünkü bebeklere kan akışı ya da beslemeyle ilgili sorun varsa Allah korusun ölebilirlermiş, sanırım dışarda büyütecekler artık. 37 oluyor diye biliyorum ama ikisi de 2 kilonun altında henüz. İnşallah sağlıklı bir şekilde gelirler.
Yok canim 1buçukta geldik bugun sarj aletimi eylul ucunu koparttı aksam komşudan sarj aldim simdi taktim daha cok yoruldum yorgun ve halsizimE Elif_Eylul bittimi sizin incir işleriniz?
Canimmmm iyimisin