• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canım haftada 300 gram bile olsa olsun kalıcı kilo verelim de yağdan gitsin.1-2 çok fazla hele emziren 2 aylık bebeği olan biri için olmaz yani.Sen tatlıyı azalt meyveye yüklen.
Emeksiz yemek olmaz.3 yıllık çabanın sonucu güzel bir fizik darısı bize ben 3 ayda bile müthiş bir değişim yaşadım 😁😁😁8 yıl boyunca deli dana yedim bitti gitti iste verdim aldıklarımi🤭
harikasın proteini bol al daha hızlı vereceksin.😍pazar günkü programa mutlaka gel sana çok iyi gelecek oda if için uygun metabolizmanı şaşırtacak harika olacaksın.

Canım attığı alintida resimler var orda yemekler filan hepsi var aç onu
Haklisin:KK200:hedef koydum ayda 1 kilo fazlası olursa başım gözüm üstüne 1 senede fit olucam kararliyim :rolleyes:kaza kurşununa kurban gitmezsem bu aralar hep kazayla 3. Çocuk haberleri alıyorum :confused::KK17::KK53::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

Haklisin:KK200:hedef koydum ayda 1 kilo fazlası olursa başım gözüm üstüne 1 senede fit olucam kararliyim :rolleyes:kaza kurşununa kurban gitmezsem bu aralar hep kazayla 3. Çocuk haberleri alıyorum :confused::KK17::KK53::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:
Canım pandemi zamanı tedbiri elden bırakma bebeğine yazık çok küçük 2 sene emsin kuzum kıyamam.

Sabah
08 hurma
10 yulafli sütlü 2 yumrtali dereotlu omlet
1cay kaşığı fındık ezmesi
Rezene

Ara
Madensuyu
Incir
Öğle 15.30
Yoğurtlu erişte yeşil mercimek

Akşam 19 30
Türlü