• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın fıstıklar ❤

Şahane bir haftasonu bizi bekler 😍

Dün alıntı yaptığım ama sonradan şarjımın bitmesendendir ki yazamadım

Kızlar hepinizi çok çok tebrik ediyorum 1. Liğimizi

İstikrar bu işte bir kere 1. Olup kenara çekilmeyen takım ❤ Her hafta 1. Lik mücadelesi veriyor bu harika birşey 🤩 çünkü burada olma amacına gerçekten bağlı üyeler var ne mutlu bize. Diğer takımların durumunu bilmiyorum ama sporlarımıza da diyet kadar önem vermemizin de bu sonuçları getirmesinin etkisi var . Harikasın 6. Takım ❤❤❤
Günaydın güzel , bilinçli , hırslı mükemmel hanımlar. Hepiniz harikasınız. Böyle bir kulübe üye olmaktan çok mutlu oluyorum. Kaptanlarımız harika, arkadaşlar harika. Hepinizi seviyorum. Mutlu huzurlu hafta sonları olsun inşallah. :KK60: :KK4::spor::KK49::kahve::KK68::KK68::KK68:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

ha ha nasıl da iştahlıydin kendimi buldum diye 😁😁2-3 öğün en rahat vakit sana kalıyor 😁😁
patates 🥔 gibi ezecez dedim en son Songül bizi ezmisti 😂😂😂bu hafta demedim sizi ezdik😁😁😁
ha ha

Ben öyle bağımlılık yaparım bensiz olmaz 🥰🥰Adamı Eros gibi kalbinden fururum😁😁😁Bana doyum olmaz😜😜😜
Günaydın arkadaşların en doyulmazı 😍😍❤️❤️❤️😘
Ezme için önümüzdeki haftayı bekleyin 😂😂😂 listeler değişmemiş hala rakibiz 😎😎😎

Babam koca tencere pilav yapmış, doğru düzgün yenmedi. Çöpe gitmesine acıdığım için yedim. Tabi haklısınız sözlerinizde, belki de acımayıp dökmek lazım böyle durumlarda. Bugün de herkes gitti ve beni 3 tane kocaman beyaz ekmekle baş başa bırakmışlar. :KK43: Onlar kesin çöp olacak. Sokakta bir yere asacağım, belki yiyecek birileri alır da yazık olmaz.

Tebirkler herkese. :KK9::KK9:

Yalnız sonuç listelerinde 1. olan 1. takımmış gibi görünüyor. 1. takım da kapalı sanırım. :) Bilmiyorum düzeltmek gerekir mi...
Cnm ekmekleri fırında az kurut hafif kızarsın rondoda çek dondurucuya at köftelerde kullanırsın ben öyle yapıyorum kalınca

Günaydın arkadaşların en doyulmazı 😍😍❤❤❤😘
Ezme için önümüzdeki haftayı bekleyin 😂😂😂 listeler değişmemiş hala rakibiz 😎😎😎
Buyrun benim🙋
Senle rakip olmak kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi 😁😁Biz Songül ile ayriyeten bireysel rakip olduk😜

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 691.ETAP En Büyük TÜRKİYE TAKIM DERECELERİ
spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. (6.takim) ==> %0.801
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif

2. (9.takim) ==> %0.779
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif

3. (5.takim) ==> % 0.676
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif

BİREYSEL DERECELER
spor-smileyi-hareketli-resim-0331.gif

1. Lusi ==>%2.68==> 9.TAKIM

2. blume90 ==> %2.23==> 4. TAKIM

3. sonngulen sonngulen
==> %2.04==> 6.TAKIM

ETAP SONUNCUSU
candy_candy ==> %-2.97==> 13.TAKIM

Harika sonuç🥰. sonngulen sonngulen canım bireysel dereceni
Tebrik ederim harikasın ❤️❤️❤️

Ay çok heyecanlıyım bugün:KK45:
Annemler geliyor 😍
Allah nasip ederse Yarın sabah göreceğim onları. çok özlemişim:KK74:
Gözün aydın canım, eğer uzun zamandır görmüyolarsa seni kesin çok farklı göreceklerdir çok güzel kilo verdin ❤️
Sakın gevşemek yok 😍 minik ödül verebilirsin kendine ama ipin ucu kaçmasın 🥰

Buyrun benim🙋
Senle rakip olmak kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi 😁😁Biz Songül ile ayriyeten bireysel rakip olduk😜
Bu hafta yendin yendin çok çaba sarfet hazır fazla kg vermiş😂😂😂 kesin sen yenersin ❤️ Ben seni tutuyorum 😍😍😍 sonngulen sonngulen Sudem seni yenecek 😎😎😎

Bu hafta yendin yendin çok çaba sarfet hazır fazla kg vermiş😂😂😂 kesin sen yenersin ❤ Ben seni tutuyorum 😍😍😍 sonngulen sonngulen Sudem seni yenecek 😎😎😎
Ha ha bakalım kim kimi yenecek 😁😁😁Ama ben sen gibi değilim belli olmaz😜😜Seni yenemedi ama ben kolay lokma olabilirim😁😁😁

Tansiyonu düşürür şekeri düşürebilir
Ya arada göz kararmasi filan oluyor anı kalkışlarda ama tek bitki çayı içiyorum yani günde 3 hak varya abartmıyorum.1 yesil çay.

Sabah elma sirkeli su arada limonlu su o kadar .Başka detoks bişey yok.Bide bol salatalık kahvaltıda 😁😁😁

N Nidsalii canımmm dün spor puanlarımı yazmamışım
70 dakika pilates 420p
4000 adım 60p
Top 480p 😘

Dünkü menümü de yazıveriyim

Sabah 10.00
1 omlet
1 parça b peynir
6 y zeytin
1 dilim kuzarmış t buğday ekmeği
Söğüş
1 ceviz