- 8 Nisan 2017
- 57.841
- 313.790
- 698
Ben kilo aldıkça olmauanlari verdimHoşgeldiniz
Bende de sizin durumunuzun tam tersi diyete başlamadan önce birkaç parça kıyafetim vardı şimdi kilo verdikçe kıyafetlerim artıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kilo aldıkça olmauanlari verdimHoşgeldiniz
Bende de sizin durumunuzun tam tersi diyete başlamadan önce birkaç parça kıyafetim vardı şimdi kilo verdikçe kıyafetlerim artıyor
Benim yemeğim pişti salata yapıp yiyeceğim çok acıktım öğle yemeği yener fırsat bulamadım biraz evi derledik toparladık kızıma kitaplık aldık onu gelmesini bekliyoruz gelirse hemen yerleştirmek için düzen yaptıkBen gidip akşam yemegimi yapayım, evdekilere de pizza ziyafeti var![]()
2 gündür misafirim var dün akşam yemegine vardı eski komşum ev aldık diye hayırlı olsuna gelmek istedi bugün misafir var yarın buyur gel dedim o vardı şimdi yolcu ettim kaç gündür musayit degildim aslında o yüzden gelemiyordum
Benim kilo alim zamanım doğum ve sonrasıBen kilo aldıkça olmauanlari verdimşimdi aldıkça pantolonların fermuarlari bozuldu yada bacak içleri yıprandı
![]()
Yaprak dökümü de bitti bize daha çok vakit ayır özlüyoruz senin yorumlarını2 gündür misafirim var dün akşam yemegine vardı eski komşum ev aldık diye hayırlı olsuna gelmek istedi bugün misafir var yarın buyur gel dedim o vardı şimdi yolcu ettim kaç gündür musayit degildim aslında o yüzden gelemiyordum![]()
Cağnımsannn yaprakları çoktan döktüm bitti bundan sonra daha aktif olurum canım ins Allah özlendigimi bilmek guzel çok tşk ederimYaprak dökümü de bitti bize daha çok vakit ayır özlüyoruz senin yorumlarını![]()
Ben yıllardır aynıyımBenim kilo alim zamanım doğum ve sonrası
Kışa bir zaman yani hiç kıyafetlerimi dağıtmadım
Tarladan kaçtık
![]()
Burda da hava kapali yagmadi daha. Dün hunharca camları silmis olmam bugün de balkonu yikamis olmam disinda bi sorun yokCanım hasta olma burada da kapalı hava ama henüz yağmadı![]()

Bugün ben de pert oldum hic oturmadim desem yeridir bide üstüne sporYaptim tabi ki canim
Uzun zamandir spor yapmadigim icin bacaklarim agriyor simdi :)

Afiyet olsun canım ilk gunden az yemege baslamissin yine ogun atlamasaydin keske sporunda cok guzel13 Eylül menüm
Sabah 07.00
Biberli 1 dilim kasarli omlet salatalik domates ince bi dilim beyaz peynir 1 dilim ekmek
Ara 11.00
3 kasik aşure (olmadi biliyorum)
(Aşure yedigim icin ögle öğününü atladim)
Ara 14.00
sütlü sade kahve
Akşam 17.15
1 kase mercimek çorbası 1 kase yoğurt 1 kasik makarna
Su 2 litre
Spor leslie 5 mil 50 dk+ 15 dk pilates+ 4 saat ev isi = 410 puan
Öyle mi diyosun ya bu sefer de fazla kacar diye atladim tüh keske yeseydim göruyo musunAfiyet olsun canım ilk gunden az yemege baslamissin yine ogun atlamasaydin keske sporunda cok guzel![]()
Son pişmanlık neye yarar herseyin sebebi var olmadi yarrrÖyle mi diyosun ya bu sefer de fazla kacar diye atladim tüh keske yeseydim göruyo musunsu an cok pismanim
![]()
![]()
Neyse canim en buyuk pismanligimiz yememekten olsunSon pişmanlık neye yarar herseyin sebebi var olmadi yarrr![]()
![]()
![]()
Yeme yemeeee ben senin yerine yerimNeyse canim en buyuk pismanligimiz yememekten olsun![]()

Tikkat et bebegimYeme yemeeee ben senin yerine yerim![]()
Benim 2haftam var en fazla spora baslicamkiTikkat et bebegimben de gecen sene bu zamanlar siz yemeyin ben sizin yerinize yerin diyodum
![]()
Ben azıcık değiştirdim Ama hep denklerini yedimHiç sorun olmaz listelere 200 kalori civarı ek Yapmakta serbest amacımız sağlıklı kilo vermek kendine göre düzenleyebilirsin canım![]()
Basla basla cok iyi geliyo sıkılaştiriyoBenim 2haftam var en fazla spora baslicamki
68de kaldım bikere 66gördum bidaha burdayim
Sporum kaldı kuzum. İçin rahat etsin onu da halledip etiketleyecegim seni inşallah.200 kaloriye kadar ek serbest, spor ve su önemliçok güzel sonuçlar alacağız ❤❤❤
Kraliyet ailesi siyah incir ithal ediyormuş Türkiye'den...Yurt disina gidiyo canim tırlarla