• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ah ah bende şimdi 79 .9 görsem diyprum....:KK9::KK9::KK9::KK49::spor::spor:

Canım tabiki göreceksin hatta daha da aşağısını 🥰 bak bu kampa tam uy, böylelikle daha çok yemiş ve daha az çay içersin daha çok verirsin 😍

Eminim sen yaparsın 👍👍👍👏 darısı benim başıma bende yılbaşına bi 60 ıgörsem inşallah çok mutlu olucam, 🙏🙏🙏
Sen böyle gidersen 55 i bile zorlarsın papatyam 🥰 yeterki vazgeçme 👍

Eki Görüntüle 2689822
Mutluluktan ağladım kendimi külkedisi hissederken sabah sabah ailemden bunların gelmesi hala ağzım kulaklarım da o kadar çok mutluyum ki

Canım ne güzel çiçekler böyle 🥰 çok güzel mutlu sağlıklı yılların olsun 💐🌺🌹

63,5 alalım tartı ne diyorsa odur 💕 hiç üzülme hem ödemdir o, hemde sen kilo alsan bile bu azminle verirsin ❤kahvaltın çok güzeldi afiyet olsun 😘

İyi ki rakip olmakta geç kalmışım😂😂😂 gözüm korktu @selensu82 düşünsün canım 😂😂😂 o da dişli bir rakip 💕

Gel gel şekerim senlede rakip olalım feliçitam
İki rakibim bir ortimle kampı dağıtıcam 🤣
Canım hergün tartılalımmı 😃

Uzun zamandir spor yapmayınca spor yapmak zor geldi 🤣🤣
Kaptanım en çok senin sporunu merak ediyorum , hadi bakalım haftalık 2000 puan altında istemem 😜

Geçmişi bitirince yazacaktım ben de canım, evet bugün ikizlerin teyzesi oldum. Sabah ani Bir şekilde kahvaltı masasında yola çıkmaya karar verdik, hemen toparlandık valiz vs. Derken gelmeyin dediler virüs sebebiyle. Çok şükür kardeşim ve bebekler iyi. Birini kuvoze almışlar ama çabuk toparlanacagina inanıyorum.

Kilom 67.5 çıktı bu arada canım. Cuma 67.1 idi. Dünkü bulgur ve şalgam etkilemiş olabilir. Kamp sonunda güzel bir rakam gelecek bence.

Canım tebrik ederim tatlı teyzeyi, annelerini ve tatlış ikizleri 🥰

Bizde fırında sebze 😍 yoğurdumu şimdi yedim bir kendime geldim 💕kolay gelsin canım ❤

Heheyt ben günü kapadım bile 😃
Sporlarımı tamamladıktan sonra yazıcam 😘
13 Eylül menüm
Sabah 07.00
Biberli 1 dilim kasarli omlet salatalik domates ince bi dilim beyaz peynir 1 dilim ekmek

Ara 11.00
3 kasik aşure (olmadi biliyorum😬)
(Aşure yedigim icin ögle öğününü atladim)

Ara 14.00
sütlü sade kahve

Akşam 17.15
1 kase mercimek çorbası 1 kase yoğurt 1 kasik makarna

Su 2 litre
Spor leslie 5 mil 50 dk+ 15 dk pilates+ 4 saat ev isi = 410 puan

Menün sporun harika 👍

Sporum kaldı kuzum. İçin rahat etsin onu da halledip etiketleyecegim seni inşallah. :KK74:

Orticim aynen bende sporumu tamamlıycam, zaten senin menüye uymada %100 başaracağından eminim , canım 5 gün sonunda kesin ilk 3 te olalım görsünler altın kızların gücünü 🤩

Canım tabiki göreceksin hatta daha da aşağısını 🥰 bak bu kampa tam uy, böylelikle daha çok yemiş ve daha az çay içersin daha çok verirsin 😍

Kaptanım en çok senin sporunu merak ediyorum , hadi bakalım haftalık 2000 puan altında istemem 😜

Menün sporun harika 👍

Orticim aynen bende sporumu tamamlıycam, zaten senin menüye uymada %100 başaracağından eminim , canım 5 gün sonunda kesin ilk 3 te olalım görsünler altın kızların gücünü 🤩
Her gün tartılmayalım Cuma iyidir sportiem ben seni hırslandırmadan geçsem haberin falan yokken😂😂😂 sonra kazanamam bak 😂

Menün sporun harika 👍

:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

Merhaba menümü sunayım.
Sabah veöğlen.:kk77::kk77:
2 bardak su.
3 kaşık ali nazik
2 kaşık peynirli omler
1 tane içli köfte
1 barsak açlık otu.:kahve::kahve:
1 barsak yeşil çay
1 bardak hibiskus
16.00 da akşam yamaği.
1 tabak kapuska
Orta boy fincan Türk kahvesi
2 lt su
40 dk bölgesel
2 set verilen tüm beden hareketleri:spor::spor::KK49::KK49:
Ve yürüyüşe çıkmadım daha. .:KK4::KK4::KK4:

Bizde fırında sebze 😍 yoğurdumu şimdi yedim bir kendime geldim 💕kolay gelsin canım ❤
Afiyet olsun canim. Köfte yaparken köfte baharatı yerine ızgara harcı koymuşum çok kötüydü, yiyemedim. Sebzeden yedim ayran içtim. O kadar zor dayandım ki evdekilerin yemeğine saldirmamak için, çok şükür şimdilik başardım 😍

Back
X