Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsunPazar menüsü Kamp 1. Gün
Sabah 10.30 Bir yumurta, yeşillik, salatalık domates, peynir, bir dilim tb ekmeği, çay, zeytin
11.00 Sade Türk kahvesi
15.00 Sade Nescafe
17.00 Dört kaşık taze fasulye, bir bardak ayran
18.00 Beş çiğ fındık, bir kupa hibuskus çayı
Suyu ölçmedim yatana kadar içeceğim.
Ara ogunleri zamanında yapamadım temizliğe dalmışım vakit geçti. Bir tanesini yaptım. Alışık değilim ara öğüne ama daha düzenli olacak inşallah.
Günlük sporum
45 dakika Leslie
Bir buçuk saat temizlik
Toplam 180+ 45 = 225 puan
Felicio
Afiyet olsun canimKardesim geldi yemek hazırliyorum canim![]()
Sagol canimAfiyet olsun canim![]()
45 dk Leslie 180pDaha 135 puandayim 2000 olur mu![]()
Neden kiBonusta gittiiiii banlandi
Bir an 3 puandan hesaplamistim sonra fark ettim45 dk Leslie 180p100-120 puanlık başka sporla 2000 cepte olur
![]()
Bilmiyorum simdi gordum tartisma vardi profile kadar gelmis az önce konusuyodu simdi gitti karsi taraf hakaretten gittiNeden ki
Canım akşam öğünü bana da az geldi. Listeyi yanlış mı yorumladım acaba...sebze yerine ızgara köfte diye anladım yanına diye mi yazıyordu yoksa...tekrar bakayım. Bayramdan kalma kaburga vardı onu haslamaya koydum.Yarin onu düşünüyorum kabak sote yaparım bir de...senin korkun olmasaydı o Lesliyi biraz zor yapardımAfiyet olsunAkşam yemeği az olmuş köfte /tavuk/balık yanına birşey yeseydin
yarın ki sebze yerine de bugünün akşam menüsünü yapabilirsin istersen
Sporunu çok beğendim![]()
Kamp listesini yarın 1. Günden yapabilir misinMerhaba menümü sunayım.
Sabah veöğlen.
2 bardak su.
3 kaşık ali nazik
2 kaşık peynirli omler
1 tane içli köfte
1 barsak açlık otu.
1 barsak yeşil çay
1 bardak hibiskus
16.00 da akşam yamaği.
1 tabak kapuska
Orta boy fincan Türk kahvesi
2 lt su
40 dk bölgesel
2 set verilen tüm beden hareketleri
Ve yürüyüşe çıkmadım daha. .![]()
6 kaşık ızgara sebze 2 köfte 1 bardak ayran vardı belki 2. Günün menüsü ile karıştıCanım akşam öğünü bana da az geldi. Listeyi yanlış mı yorumladım acaba...sebze yerine ızgara köfte diye anladım yanına diye mi yazıyordu yoksa...tekrar bakayım. Bayramdan kalma kaburga vardı onu haslamaya koydum.Yarin onu düşünüyorum kabak sote yaparım bir de...senin korkun olmasaydı o Lesliyi biraz zor yapardım![]()
Çayımı ben de düzelteyim. Beyaz çay yok ama yeşil çayım var. Herhangi bir bitki çayı olur sanıyordum.Kamp listesini yarın 1. Günden yapabilir misin❤❤❤ Listemizde bunlar yoktubire bir yapalım ki en azından mümkün mertebe
Çayları sadece menüde yazanları içelimbeslenme programını 5 günlük için komple değiştirebilir misin? Yoksa aynı şeyler olur değişen birşey olmaz
![]()
Beyaz çay yoksa yeşil çay oluyor dr sormuştum diğer çaylar olmuyorÇayımı ben de düzelteyim. Beyaz çay yok ama yeşil çayım var. Herhangi bir bitki çayı olur sanıyordum.
Haşlama eti ızgara yaparım olur di mi...Fazla yemeyim de eksik olsun.6 kaşık ızgara sebze 2 köfte 1 bardak ayran vardı belki 2. Günün menüsü ile karıştıyarın akşamda bunları yersen olabilir 2 kaşık daha fasülye hakkın var
![]()
dayan yüreğim dicem artık..
Napiyim tatli krizi tuttu suratimi astim otuuryorumNapiyonuz![]()
![]()
Başka bi konuda bana al beni al beni diye diye gitti bonusumBonusta gittiiiii banlandi
Yeşil çayBeyaz çay yoksa yeşil çay oluyor dr sormuştum diğer çaylar olmuyor
Olur canım ama yüzde yüz yapamıyorum100 gram birşey değil balım hedefin 71,9 olsun mu? Gerektiğinde lifli takviye de yaparsın kabızlık için ekstra özen gösterelim diyorumbende hedef olarak 56,5 verdim kendime
Bakalım umarım alnımızın akıyla tamamlayabiliriz
![]()
Yeseydinya aşureNapiyim tatli krizi tuttu suratimi astim otuuryorumregl olcam fenayim
Başka bi konuda bana al beni al beni diye diye gitti bonusum![]()
Ya sen çok tatlısınHemen rezil et beni
İlaç kullanıyordum canım, tek sebep o olabilir
Hem de nasıl
Çok spor yaramıyor kız bana ama gönül de yapmayınca razı gelmiyor
Ben de sizi seviyorum canım![]()