• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Pazar menüsü Kamp 1. Gün
Sabah 10.30 Bir yumurta, yeşillik, salatalık domates, peynir, bir dilim tb ekmeği, çay, zeytin
11.00 Sade Türk kahvesi
15.00 Sade Nescafe
17.00 Dört kaşık taze fasulye, bir bardak ayran
18.00 Beş çiğ fındık, bir kupa hibuskus çayı
Suyu ölçmedim yatana kadar içeceğim.
Ara ogunleri zamanında yapamadım temizliğe dalmışım vakit geçti. Bir tanesini yaptım. Alışık değilim ara öğüne ama daha düzenli olacak inşallah.

Günlük sporum
45 dakika Leslie
Bir buçuk saat temizlik
Toplam 180+ 45 = 225 puan
Felicio Felicio
Afiyet olsun 💕Akşam yemeği az olmuş köfte /tavuk/balık yanına birşey yeseydin 💕💕💕 yarın ki sebze yerine de bugünün akşam menüsünü yapabilirsin istersen 💕
Sporunu çok beğendim 🤩🤩🤩

Afiyet olsun 💕Akşam yemeği az olmuş köfte /tavuk/balık yanına birşey yeseydin 💕💕💕 yarın ki sebze yerine de bugünün akşam menüsünü yapabilirsin istersen 💕
Sporunu çok beğendim 🤩🤩🤩
Canım akşam öğünü bana da az geldi. Listeyi yanlış mı yorumladım acaba...sebze yerine ızgara köfte diye anladım yanına diye mi yazıyordu yoksa...tekrar bakayım. Bayramdan kalma kaburga vardı onu haslamaya koydum.Yarin onu düşünüyorum kabak sote yaparım bir de...senin korkun olmasaydı o Lesliyi biraz zor yapardım :KK48:

Merhaba menümü sunayım.
Sabah veöğlen.:kk77::kk77:
2 bardak su.
3 kaşık ali nazik
2 kaşık peynirli omler
1 tane içli köfte
1 barsak açlık otu.:kahve::kahve:
1 barsak yeşil çay
1 bardak hibiskus
16.00 da akşam yamaği.
1 tabak kapuska
Orta boy fincan Türk kahvesi
2 lt su
40 dk bölgesel
2 set verilen tüm beden hareketleri:spor::spor::KK49::KK49:
Ve yürüyüşe çıkmadım daha. .:KK4::KK4::KK4:
Kamp listesini yarın 1. Günden yapabilir misin❤️❤️❤️ Listemizde bunlar yoktu 😂😂😂 bire bir yapalım ki en azından mümkün mertebe 💕
Çayları sadece menüde yazanları içelim 😘 beslenme programını 5 günlük için komple değiştirebilir misin? Yoksa aynı şeyler olur değişen birşey olmaz 😭😭😭

Canım akşam öğünü bana da az geldi. Listeyi yanlış mı yorumladım acaba...sebze yerine ızgara köfte diye anladım yanına diye mi yazıyordu yoksa...tekrar bakayım. Bayramdan kalma kaburga vardı onu haslamaya koydum.Yarin onu düşünüyorum kabak sote yaparım bir de...senin korkun olmasaydı o Lesliyi biraz zor yapardım :KK48:
6 kaşık ızgara sebze 2 köfte 1 bardak ayran vardı belki 2. Günün menüsü ile karıştı 🙃 yarın akşamda bunları yersen olabilir 2 kaşık daha fasülye hakkın var 💕

Kamp listesini yarın 1. Günden yapabilir misin❤❤❤ Listemizde bunlar yoktu 😂😂😂 bire bir yapalım ki en azından mümkün mertebe 💕
Çayları sadece menüde yazanları içelim 😘 beslenme programını 5 günlük için komple değiştirebilir misin? Yoksa aynı şeyler olur değişen birşey olmaz 😭😭😭
Çayımı ben de düzelteyim. Beyaz çay yok ama yeşil çayım var. Herhangi bir bitki çayı olur sanıyordum.

6 kaşık ızgara sebze 2 köfte 1 bardak ayran vardı belki 2. Günün menüsü ile karıştı 🙃 yarın akşamda bunları yersen olabilir 2 kaşık daha fasülye hakkın var 💕
Haşlama eti ızgara yaparım olur di mi...Fazla yemeyim de eksik olsun. :olamaz: dayan yüreğim dicem artık..:işsiz:

100 gram birşey değil balım hedefin 71,9 olsun mu? Gerektiğinde lifli takviye de yaparsın kabızlık için ekstra özen gösterelim diyorum 💕 bende hedef olarak 56,5 verdim kendime 💕 Bakalım umarım alnımızın akıyla tamamlayabiliriz 💕
Olur canım ama yüzde yüz yapamıyorum 😁

Back
X