- 18 Aralık 2018
- 2.636
- 9.371
- 158
Hoşbuldum inşallahGünaydın canim hosgeldin aramiza inşallah hedefine burda ulasirsin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbuldum inşallahGünaydın canim hosgeldin aramiza inşallah hedefine burda ulasirsin![]()
Günaydın. Halledilmeyecek birşey değil. Zaman herşeyin ilacıdır. Biraz zamana ihtiyacım var. Allahın dediği olur. Sabır biz kullara. Herşey yoluna gşrecek inşallah. Teşekkür ederim. İlgine canım.Biraz daha karbonhidrati azaltabilirsin canım afiyet olsun probis çok severim
Hayırdır canım kötü bir şey yok inşallah
Afiyet olsun canım güz menü ve spor ❤
Sen bu işlerden iyi anlıyorsun canım o yüzden çok istikrarlı gidiyorsun. Eminim ki koruma dönemini de çok iyi oturtacaksin. Sana bu konuda güvenim tam. Kendi adıma da birilerinin desteğine ihtiyacım olduğunu düşünüyorum çünkü senin kadar anlamıyorum ben bu işlerden. Yaptığım tek şey yediklerimden kısmak ve uzun vadede zorluyor ve sanırım dediğin gibi enerji de düşüyor. Ve gördük ki verdiklerimi de hızla geri alıyorum bırakınca (59 kiloya kadar düşmüştüm)Canım bu menü biraz if gibi ben sana 3 ana 3 ara öğün beslenmeni öneririm sabah menüsü akşam menüsü ara öğün seçenekleri güzel ekler yaparak mesala yarım porsiyon tavuklu/ton balıklı salata ekleyerek tamamen normal yapmaya uygun bir menü haline getirebilirsin boyuna güncel kilona ve yaşına göre kalori hesaplatalım 1-2 hafta geçiş süresini aşarsak (O sürede kg almanı önemseme ama iç enerjin hızlanır )bence sağlıklı bir diyet düzeni oturtabilirsin hafta da 500 gram aslında çok ideal kg vermek için
Bende korumaya girince aynen dediğimi yapacağım sporu azaltıp menüyü çoğaltıp kilomu sabitleme yollarına gideceğim uzun süre diyet yapmaktan iç enerjim bir parça düştü geçen hafta mevsim geçişinde sebepsiz kilo almamı ona bağladım
Senin için çok sevindim canım,çok yorulmuştun artık. Eminim istediğini alırsın senGunaydinnnn guzel bir hafta olsun inşAllah
İncir benim icin bitti artik evdeyim guzel bir kahvaltiyla bu hafta basliyorum hedefin 5kilo bakalim istedigim gibi olucakmi![]()
Ablacim sen cok guzel kilo verebilirsin ama yediklerini duzenlemen gerekiyo bir yerde yanlis yapiyosun yediklerini az artır protein ekle daha guzel vericeksinBugün 84.1 kilom. Çok yavaş gidiyor. Maalesef.![]()
Sağol canım gerçekten çok yoruldum ama basladim artik hedefim 5kilo 64 olmak 69cikmisim biliyomusunSenin için çok sevindim canım,çok yorulmuştun artık. Eminim istediğini alırsın sen![]()
Ahh bizim bu nankör bedenlerSağol canım gerçekten çok yoruldum ama basladim artik hedefim 5kilo 64 olmak 69cikmisim biliyomusun![]()
Ben de şaşırdım balımamannnn bumuydu yaniii yedin ictin yattin bumuydu![]()
Tamam canımZipzip-
alacağım kızlar tartı. Hatta güzel bi tartı almak istiyorum ama cuma ancak alabilirim.
eczaneden idare edeceğim ilk hafta için.
gunaydin canımGunaydinnnn guzel bir hafta olsun inşAllah
İncir benim icin bitti artik evdeyim guzel bir kahvaltiyla bu hafta basliyorum hedefin 5kilo bakalim istedigim gibi olucakmi![]()
gunaydin canımGünaydınlar
Eki Görüntüle 2697486
gunaydin canım ❤bencede az odemin atarsin cumaya kadar :))Günaydınnnnnn
Cuma 56
Pzt 56.4
Ödemim yine az![]()
Zipzip-
400 gram eksidesin abla az degil ama menulerine dikkat etmelisinBugün 84.1 kilom. Çok yavaş gidiyor. Maalesef.![]()
gunayidn canım ❤Günaydın arkadaşlar![]()
sabit olmanda guzel abla hem sen bu kiloyu korusan yeter artık
hosgeldin canım aramiza ben elif 31 yaşındayım bekarim ankarada yasiyorumADINIZ:Huzur
YAŞINIZ:26
BOYUNUZ:1.56
KİLONUZ:71.0
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ:emzirme dönemi ve bazı sıkıntılardan dolayı
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Zayıf olmak fit bir anne olmak istediğim kıyafetler olmuyor artık çünkü kendimi kilolu görmeyi hiç sevmiyorumaynaya baktığımda kusursuz bir vücuda sahip olmak
![]()
Hayirli sabahlar canım ❤Herkese merhaba bende yeni katılfım aranıza beraber başarırız inşallah herkese hayırlı sabahlar
Günaydın dünkü mrnüm berbattı yazamayacağımSpor raporumu vereyim
58 dk tempolu+16 dakika bölgesel+6000 adım =331 puan
Felicio
Çok yoruldum kahvaltılık sos yaptım.
Buzluga bamya ve yeşil fasulye attım.
Ev işi hiç bana göre değil![]()
![]()
Teşekkür ederim tatlım.Tamam canım
gunaydin canım
gunaydin canım
gunaydin canım ❤bencede az odemin atarsin cumaya kadar :))
400 gram eksidesin abla az degil ama menulerine dikkat etmelisin
gunayidn canım ❤
hosgeldin canım aramiza ben elif 31 yaşındayım bekarim ankarada yasiyorum
Gunluk menu ve spor paylasimi yapiyoruz
Pazartesi ve cuma günü tarti bildiriii yapiyoruz
Insallah hedefine birlikte ulasacagiz
Hayirli sabahlar canım ❤
hoşgeldin... inşallah istediğin gibi olur...ADINIZ:Huzur
YAŞINIZ:26
BOYUNUZ:1.56
KİLONUZ:71.0
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ:emzirme dönemi ve bazı sıkıntılardan dolayı
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Zayıf olmak fit bir anne olmak istediğim kıyafetler olmuyor artık çünkü kendimi kilolu görmeyi hiç sevmiyorumaynaya baktığımda kusursuz bir vücuda sahip olmak
![]()
Teşekkür ederim Kaptanım Hoş bulduk inşallahTamam canım
gunaydin canım
gunaydin canım
gunaydin canım ❤bencede az odemin atarsin cumaya kadar :))
400 gram eksidesin abla az degil ama menulerine dikkat etmelisin
gunayidn canım ❤
hosgeldin canım aramiza ben elif 31 yaşındayım bekarim ankarada yasiyorum
Gunluk menu ve spor paylasimi yapiyoruz
Pazartesi ve cuma günü tarti bildiriii yapiyoruz
Insallah hedefine birlikte ulasacagiz
Hayirli sabahlar canım ❤