• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ADINIZ:Huzur
YAŞINIZ:26
BOYUNUZ:1.56
KİLONUZ:71.0
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:evli

MESLEGINIZ:ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:2

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ:emzirme dönemi ve bazı sıkıntılardan dolayı
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Zayıf olmak fit bir anne olmak istediğim kıyafetler olmuyor artık çünkü kendimi kilolu görmeyi hiç sevmiyorum😀aynaya baktığımda kusursuz bir vücuda sahip olmak😉
Hoşgeldin aramizaa :KK36: :KK36: :KK36:

Kilo bildirimi
Cuma : 69,300
Pazartesi : 69,100
Fark : - 200 gr

Bu hafta sonu pek parlak değil eksim. Hep güzel giderdi bu hafta sanırım ilk defa az gitti. Cuma fazla kaçamak yaptım sanırım🤭 cumartesi +200 dedim hatta. İnşallah bu hafta güzel eksiler görürüz hep beraber
Hafta sonu için gayet güzel bir eksi canım dert etme.

Kilo bildirimi
Cuma : 69,300
Pazartesi : 69,100
Fark : - 200 gr

Bu hafta sonu pek parlak değil eksim. Hep güzel giderdi bu hafta sanırım ilk defa az gitti. Cuma fazla kaçamak yaptım sanırım🤭 cumartesi +200 dedim hatta. İnşallah bu hafta güzel eksiler görürüz hep beraber
Günaydın bence eksin guzel cumaya kadar daha da guzel olur 🤩

ADINIZ:Huzur
YAŞINIZ:26
BOYUNUZ:1.56
KİLONUZ:71.0
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:evli

MESLEGINIZ:ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:2

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ:emzirme dönemi ve bazı sıkıntılardan dolayı
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Zayıf olmak fit bir anne olmak istediğim kıyafetler olmuyor artık çünkü kendimi kilolu görmeyi hiç sevmiyorum😀aynaya baktığımda kusursuz bir vücuda sahip olmak😉
Hoş geldin 🙋‍♀️ güzel eksiler le kısa zamanda hedefine ulaşırsın inşallah yaşın genç kilonda çok aşırılarda değil 2 - 3 aya verirsin bence🙋‍♀️

Back
X