- 8 Eylül 2016
- 103.563
- 438.803
- 898
- 36
Kolay gelsin canimSelam kızçeler sporumu yapıp geldim şimdi ev işine başlıyoree
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsin canimSelam kızçeler sporumu yapıp geldim şimdi ev işine başlıyoree
Evet ya gezme tozma spor yemek filan olsa sadeceEllerine sağlık canım, keşke ev işi diye birşey olmasa![]()
Günaydın canım artin cok degil cumaya kadar gidecektir
Sıkıysa gitmesinGünaydın canım artin cok degil cumaya kadar gidecektir![]()
Ben yürüyüşe kaçıyorum.
Daha kahvaltı yapamadım
Bol bol kahve içtim
Artık spordan gelince![]()
Sıkıysa gitmesin
Hedef 69.9 cumaya yürek ❤ yedim zaar
1,6 kilo 4 günde![]()

Ekside olman guzel canimSelam kızlaryeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz umarım kısa sürede hedefinize ulaşırsınız
Kilo bildirimi yapayımZipzip-
Cuma : 69.4
Bugün: 69.2
Fark: -200 Gr
Bu ara kahvaltıda biraz tatlı kaçamaklarım oluyor tutamıyorum, haftasonuna regl bekliyorum sanırım ondan.
Ben de aynı kilodayım cuma günüyle niye böyle oldu ki
Ne demek canım sağlık olsun da kilo verilirGünaydın. Halledilmeyecek birşey değil. Zaman herşeyin ilacıdır. Biraz zamana ihtiyacım var. Allahın dediği olur. Sabır biz kullara. Herşey yoluna gşrecek inşallah. Teşekkür ederim. İlgine canım.![]()
Biz de amma tembel çıktık haaEvet ya gezme tozma spor yemek filan olsa sadece![]()
Gecmis olsunSen planlar yaparken Allah boşuna yapma plan dermiş ya sabah birsürü planla kalktım yataktan ama benim ufaklığım ayak ve ellerinde sanki su çiçeği gibi kaşıntılı bir durum oluşmuş hastaneye geldik şimdi tırsa tırsa. Alerji testini bekliyoruz kan idrar gırla. Günümüz hastanede geçecek gibi![]()
Çok geçmiş olsun canım, artık kolay atlatılıyor bu hastalıklar, inşallah yoktur ama varsa da çabucak atlatır. bu arada el, ayak, ağız sendromu da olabilir aklında bulunsun. Çiçekle çok benziyor.Sen planlar yaparken Allah boşuna yapma plan dermiş ya sabah birsürü planla kalktım yataktan ama benim ufaklığım ayak ve ellerinde sanki su çiçeği gibi kaşıntılı bir durum oluşmuş hastaneye geldik şimdi tırsa tırsa. Alerji testini bekliyoruz kan idrar gırla. Günümüz hastanede geçecek gibi![]()
Kız sen beni iyice terk ettin, tamam çelınçda yokum ama insan sevdiğinden bi etiketler
Ayyyy kiyamamyaaaa cok gecmis olsun canim umarim onemli birsey degildirSen planlar yaparken Allah boşuna yapma plan dermiş ya sabah birsürü planla kalktım yataktan ama benim ufaklığım ayak ve ellerinde sanki su çiçeği gibi kaşıntılı bir durum oluşmuş hastaneye geldik şimdi tırsa tırsa. Alerji testini bekliyoruz kan idrar gırla. Günümüz hastanede geçecek gibi![]()
Cok geçmiş olsun canım umarım ciddi bir şey degildirSen planlar yaparken Allah boşuna yapma plan dermiş ya sabah birsürü planla kalktım yataktan ama benim ufaklığım ayak ve ellerinde sanki su çiçeği gibi kaşıntılı bir durum oluşmuş hastaneye geldik şimdi tırsa tırsa. Alerji testini bekliyoruz kan idrar gırla. Günümüz hastanede geçecek gibi![]()
Yok canım hiç sanmam ben çok beğeniyorum siziBakalım cnm nasıl olacak???
Sanki tırt çıkcak gibiyim![]()
Geçmiş olsun canımSen planlar yaparken Allah boşuna yapma plan dermiş ya sabah birsürü planla kalktım yataktan ama benim ufaklığım ayak ve ellerinde sanki su çiçeği gibi kaşıntılı bir durum oluşmuş hastaneye geldik şimdi tırsa tırsa. Alerji testini bekliyoruz kan idrar gırla. Günümüz hastanede geçecek gibi![]()
Canım sen müsait değildin yoksa sensiz olmazKız sen beni iyice terk ettin, tamam çelınçda yokum ama insan sevdiğinden bi etiketler![]()