- 8 Eylül 2016
- 103.563
- 438.803
- 898
- 36
Haklisin canim yarin yürüyüşlere baslasam guzel olurçık gez biraz müzik tak kulağına
Özgürlüğün tadını çıkar evde bunalman normal canım
Kafanı dinle biraz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklisin canim yarin yürüyüşlere baslasam guzel olurçık gez biraz müzik tak kulağına
Özgürlüğün tadını çıkar evde bunalman normal canım
Kafanı dinle biraz
Bende görüyorum puanlarida yazıyosunuz anlam veremiyordum
Aklina takilanlari her zaman sorabilirsin canimBende görüyorum puanlarida yazıyosunuz anlam veremiyordum![]()
spor yarışması var kapisiyoruzBende görüyorum puanlarida yazıyosunuz anlam veremiyordum![]()
Günaydın eksin çok güzel cnm
Nasıl oldun biraz daha iyi misin???
Teşekkür ederim daha iyi gibiyim sabah tansiyon ölçerken gördüm dirsekteň yukarisu morarmış biraz da sis bir yere vurmadigima eminim
Sonbahar etkisidir o verirsin kaptanım sen58.8 olmusum 2-3 haftada insan 3.8 kilo alir mi yaaa![]()
Sonbaharin öyle etkisi mi oluyormuş:))Sonbahar etkisidir o verirsin kaptanım sen![]()
Tabiki bilimsel etki hemdeSonbaharin öyle etkisi mi oluyormuş:))
Aslinda 2018 de sonbaharda buraya geldigimde cok guzel kilo vermistim ama simdi ayni irademi bulamiyorum canimTabiki bilimsel etki hemdevücut kilo alma moduna giriyormuş
Hahaha I daha kötüymüşBenim grubu bile şaşırmışlığım varsadece buraya yazdığım halde
![]()
Aynen canımİyiliğine çok iyi kayınvalidem severim de kendisini ama oğluna da toz kondurmaz bazen ne yapcan öyle der güler geçer ☺☺
Anladım canımistediğim tempoda yuruyemedim o yüzden 2.5 ile çarpmak içime sinmedi kimseye haksızlık olmasın diye 2 ile çarptım![]()
Ara sıra benimde modum düşüyorAslinda 2018 de sonbaharda buraya geldigimde cok guzel kilo vermistim ama simdi ayni irademi bulamiyorum canim
Maşallah çok sportiksin
ödemimle savaşıyorumMaşallah çok sportiksin![]()
Oğlunun doğum günü kutlu olsun cnm..Herkese iyi akşamlar❤
Bugün oğlumun doğum günüydü ama pastayı cuma günü yapıp yicez listeyi kötü etkilemiyim
menüm
Sabah 10:30 yulaf kepekli omlet peynir zeytin ceviz 2 kayısı 1 hurma
ara 14:00 bir kupa kahve yarım armut
akşam 18:00 balık salata bir kibrit kutusu kadar tahin helvası
spor 1,5 saat yürüyüş 225 p N NidsaliiZipzip-