Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
koçmu bulayım nasıl yani anlamadımki
nazlıcığım dün dünde kaldı artık önümüze bakalım.
bu günden sonra başlıyoruz zatenkaydirigubbakcemile zararın neresinden dönersen kardır sloğanından yaniiikaydirigubbakcemile5
sanırım geçmişi okumamışın:mymeka:
bundan böyle takımda herkesin bir koçu olacakki herkez bir birini takip edip yanlışlarını doğrularını sölesin. örneğin nazlının koçu else
elseninki nazlı. bu biçim yanii.
ben tuananın koçuyum.
sende kimi istersen onu al yanına:lepi:
günaydın fıstıklar ....
diyip konuya dalayım .... maytabım asi nin durumunu bilmiyorum en son izin istiyodu . pek giremiyor . seni denetleye bilirmi bilmiyorum gelirse . soralım ..
yok izinde degilim maytabımda . elimden geleni yaparım ..... bu arada hemşomuda denetleyen yoksa alabilirim ......:jeyyar:o saman sen olurmusun benimkoçum bacım bende izindeyim deme amaa-tatlicadiarzu-
yeter artık ne içip duruyon sogan suyunu ya ....-tatlicadiarzu-kahvaltımbelli daha yemedim ama
1 yumurta
peynir domates biber maydonoz
2 yeşil zeytin
ıhlamur
aç karnına soğan suyu
böööööööööögh-tatlicadiarzu-
kızlar fatu k.k da geziniyo haberiniz ola fakat takıma gelmiyo bu demektirki benneyaptımki. diyeti miyeti astı bu gacı ........ az önce not bıraktım . ama gelmemiş .......cadı .....:mymeka:
ya diyete dön fatü yada ücretsiz izne ayırıyorum seni .... haberin alsun ...:dilcikar::dilcikar::dilcikar::mymeka: