Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl bir kitap canım yazarı kim?Kızlar bugün bi dıyet kitabı aldım çokda güzel eğer ona uyarsam Insallah kilo verırım bugün eksik malzemeleride aldım . Kendıme çok kızgınım aslında üç haftadır 80/81 arası takılı kaldım ama inanıyorum bu kitap bana ıyı gelecek![]()
Kıymet bilmek çok güzelCanım iyi ki mezunsun hiç kafaya takmaBu hafta bu kadar güzel yüzdeler gelmesinde senin yaptığın challenge etkisi önemli
kendi adıma teşekkür ederim![]()
Kıymet bilmek çok güzelAman cnm verirsin nolcak sen yaparsın
Adımlara soktun bizi sayende yaptık bişiler![]()
Benimeee kimlerin tuttu bakalım
Yazın gelsin kızlar hedef tutturanlar![]()
Evet evet
Yapıyım madem 68.6 idi +500 um ama hedefi yine geçmiş oluyorBugun bildirim yapmadi canim artiyim dedi
500 gram ya
Kıymet bilmek güzel canım
Felicio 52 ama 2 hafta sonra bildirime başlayacağım olur mu27 Kasım Hedefler
Papatyam = 63
Sleepy angel = 61.9
Yazagelen = 86.5
asysss = 57.9
Madamhd = 72.5
Artiyi bilmeyince tutturdu diyemedimYapıyım madem 68.6 idi +500 um ama hedefi yine geçmiş oluyor68.7 mis hedefim
hedefi eksi ile tamamladım
![]()
2879 benim icin kotu bir hafta oldu yazmayayim demistimKızlar komple geçmiş yaptım ama
sleepy angel
Zipzip-
Lili 38
Adımlarını zi perşembe nin göremedim kızlar
Liste için bekliyorum![]()
Olur tabi ki canim kasim sonu bakacağız zatenFelicio 52 ama 2 hafta sonra bildirime başlayacağım olur muZipzip-
Sağol canım benim Allah razı olsun bende senden güzel haberler bekliyorum ins Allah haberleşelimYaaaaaaaaaa çok çok sevindimdiğer adetimle başlayacağım nasipse. Ben de her zaman her an yanındayım. İnşallah senin güzel haberinle sevineceğiz.
![]()
Süper kaptanım bende varımOlur tabi ki canim kasim sonu bakacağız zaten
Bu hafta ne yapabilirz ki acaba haftaya da ilk 3 de olalimKıymet bilmek güzel canım
Geçen hafta sonuncu olunca çok üzülüp takım için ne yapabilirim diye düşündüm
Felicio
Felicio yorgun ve hasta diye ona kıyamadım
Ama yoran ve emek isteyen bir durum günde ortalama bir saat ayirdim ve sonuç ortada
Takdir edenlere teşekkür ederim
Etmeyenlerin de canı sağolsun
Hakkım helal olsun![]()
Hedefi tutturmusum gecen hafta veremeyince tutturamiycam galiba demistim ☺☺sudem34 71.2=>68.7
Felicio 55.9 =>53
asysss 64.9 =>60.9
PAPATYAM 69.3 =>66
@Orjinalisim 84.5=>80.5
@Yazagelen 89.9 =>87
@Elhan 60.4 =>58
@selensu82 56 =>55
@snglmlk 67 =>64
Tesnim1903 74.8 =>71.9
@missadangel 82.9 =>78
@Faunaaa 78.9=>75
Bende 67.9 diyeyim27 Kasım Hedefler
Papatyam = 63
Sleepy angel = 61.9
Yazagelen = 86.5
asysss = 57.9
Madamhd = 72.5
Boosted yapalım + 5.000 adım+15 dk bölgeselBu hafta ne yapabilirz ki acaba haftaya da ilk 3 de olalim