• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canim bir kase pilav fazla degilmi bilemedim( Ankara pilavı nasil oluyor)ama erken yemissin

Afiyet olsun menu guzel 18 den sonra birsey yemiyomusn daha

Afiyet olsun cok hafif bir menu olmus su miktarında güzel

Afiyet olsun canım bende hafta da bir esnek davranıyorum bu genelde pazar günleri oluyo eşimden kaynaklı ve inan pazarı iple çekiyorum:))))yoksa diyette surekliligim olmaz

Afiyet olsun canim cuma menüsüne göre normal kacamak yapmışsın sporunda güzel

Afiyet olsun guzel menu

Afiyet olsun canim guzel menu
Bugün öyle oldu eşim erken geldi işten. Yemekten sonra genel olarak yemiyorum ama belki çay sadece

Kaptanım mezun ettin beni🤪🤪🤪🤪
Yaktın beni beni😜😜😜😜
Yedim seni beni😋😋😋😋
Kilom buldu yetmişi🤣🤣🤣🤣

1000 adım 25 puan sabit kalsın bence hep.
Çünkü çalışırken filan en basit ve zorunlu spor adım çünkü
Bugün sabah 7 den 16 ya kadar ayaktaydim en azından 3198 adım olmuş anca
Yani hiç yoktan iyidir 😁
Kalori harcanıyor ama puanı 15 bence çok az revize edelim.
Hiç olmadı itiraz olursa 20 bari olsun🤩🤩
15 çok az 30 da yarisma olacaksa olabilir
Selam bogacim kız korumuyormusun ne yedinde 70 oldun 😄
Tebrik ediyorum kizlar üçüncü olduk ama sevinmedim acikcasi bu hafta cok kacamakli bir haftaydi
Bu hafta daha guzel sonuclar bekliyorum hepinizden
İnşallah haftaya birinci olucaz kaptanım ❤️

Sabah kahvaltim
IMG20201106105540.webp

Ara öğün
IMG20201106142301.webp

Akşam yemeği
IMG20201106163555.webp

2 lt Dukan birası 🥳

Bugünkü menümü yazayım
Sabah 9:00 5 çatal patates kızartması 30 Gr kadar peynir 5 zeytin 2 dilim tb ekmeği 1 tatlı kaşığı reçel
Ara 12:40 bir macchiato kahve kalorisi fazla olabilir ama çok canım çekti eşimle ne zamandir bı yerde kahve icemedik :KK22:
Akşam 17:00 fırında köfte patates yemeği bir tabak, bir kase yoğurt, avus içi kadar mısır ekmeği
Çayın yanında iki tane ekler yedim o_O
Spor 15,000 adım 450p N Nidsalii

Bugünkü menümü yazayım
Sabah 9:00 5 çatal patates kızartması 30 Gr kadar peynir 5 zeytin 2 dilim tb ekmeği 1 tatlı kaşığı reçel
Ara 12:40 bir macchiato kahve kalorisi fazla olabilir ama çok canım çekti eşimle ne zamandir bı yerde kahve icemedik :KK22:
Akşam 17:00 fırında köfte patates yemeği bir tabak, bir kase yoğurt, avus içi kadar mısır ekmeği
Çayın yanında iki tane ekler yedim o_O
Spor 15,000 adım 450p N Nidsalii
Afiyet olsun canim cuma ödülü olsun bugun yarin yine dikkat etmeye baslarsin adimlarin cok guzel

Back
X