- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Yok kuzum ben gozumu 6. Takimda actim burada serpildim büyüdüm yuvadan uctum baska yirler bilmem bennn![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kuzum ben gozumu 6. Takimda actim burada serpildim büyüdüm yuvadan uctum baska yirler bilmem bennn![]()
O zaman karşilaşmisizdir bi yerlerdeYok kuzum ben gozumu 6. Takimda actim burada serpildim büyüdüm yuvadan uctum baska yirler bilmem bennn![]()
Acta totona güll2dk bakim dedim güldüm geri gidim eniyisi![]()
![]()
![]()
![]()
Afiyet olsun canımm,öğlen bir tıkkk kaçmış ama dediğin gibi cuma ödül günü olmuş cogumuz icin :)Bu aksam menulere bakamicam ama genel olarak herkes cuma rehavetine kapilmis ben gibi :'(
12.30
Peynirli yumurta
Nescafe
Domates salata
16.30
1.5 lahmacun
1 kase mercimek
El kadar pide lavaş
Yarim bardak salgam suyu
19.30
1 kase yesil mercimek corbasi
1 kucuk dilim ekmek(3 parmak kadar)
1 kase pirasa
Dereotlu cacik
21.00
Turk kahvesi
Yarim karam çikolata
Afiyet olsunnn,kestanenin baya kalorisi var die biliyorum amaaa diğer öğünlerin cok hafif oldugundan kalori bakımından hiç sıkıntı olmayacaktır.Bugunku menum
Sabah 12:00
Bir kase çorba
Iki haşlanmış yumurta
Zeytin peynir
Bir dilim tb ekmegi
Aksam18:00
Bir kase çorba
Brokoli haslama
Bir kase yoğurt
Ara20:00
Bir tane grisini
Kestane(6-7 tane)
2,5 lt su
Bir fincan turk.kahvesi
Zipzip-
Sporu sonra yazicam
Tamma artikin cidden uyuyabilirim desene, toyoya gulmek onemliGüldum merak etme![]()
![]()
Deli git yatTamma artikin cidden uyuyabilirim desene, toyoya gulmek onemli![]()
Uyku cok onemli faktor erken yat erken kalk ama sabah kalhvaltiyi gec yapman yanlis degil aksine suan revansda olan görüş canimBu hafta az vermiş olmam beni biraz üzdü. Aslinda menulerim cok cok kotu değildi gibi geliyor ama hatalarin basinda sabah kahvalti yapmayip oglen yapmak geliyor. Geç uyumak kg yapiyor... Kizlari duzene sokmam lazim erken uyuyup erken kalkmaliyiz
Uzme kendini ileri dogru duzelicektir merak etme uyku problemim benimde var gece gec yatip erken uyanmak gibiBu hafta az vermiş olmam beni biraz üzdü. Aslinda menulerim cok cok kotu değildi gibi geliyor ama hatalarin basinda sabah kahvalti yapmayip oglen yapmak geliyor. Geç uyumak kg yapiyor... Kizlari duzene sokmam lazim erken uyuyup erken kalkmaliyiz
Kesinlikle uyku cok önemli canimBu hafta az vermiş olmam beni biraz üzdü. Aslinda menulerim cok cok kotu değildi gibi geliyor ama hatalarin basinda sabah kahvalti yapmayip oglen yapmak geliyor. Geç uyumak kg yapiyor... Kizlari duzene sokmam lazim erken uyuyup erken kalkmaliyiz
Afiyet olsun güzel menüBugunku menum
Sabah 12:00
Bir kase çorba
Iki haşlanmış yumurta
Zeytin peynir
Bir dilim tb ekmegi
Aksam18:00
Bir kase çorba
Brokoli haslama
Bir kase yoğurt
Ara20:00
Bir tane grisini
Kestane(6-7 tane)
2,5 lt su
Bir fincan turk.kahvesi
Zipzip-
Sporu sonra yazicam
Bu hafta az vermiş olmam beni biraz üzdü. Aslinda menulerim cok cok kotu değildi gibi geliyor ama hatalarin basinda sabah kahvalti yapmayip oglen yapmak geliyor. Geç uyumak kg yapiyor... Kizlari duzene sokmam lazim erken uyuyup erken kalkmaliyiz
Hosbuldum canım, nasılsın iyi misinHoşgeldin canım![]()
Canım bizim biraz fazla kilomuz olduğundan bana aralıklı oruç mantıklı gelmiyor..3 öğün iyi ama öğün saatleri de çok önemli.Ben diyetisyene giderken kahvaltıyı özellikle kaçta yaptıgımı sormustu.İşte yersem 8.30 ,evde yersem 7 demiştim.Ne kadar erken yersen o kadar iyi ,evde ye demiştiBu hafta az vermiş olmam beni biraz üzdü. Aslinda menulerim cok cok kotu değildi gibi geliyor ama hatalarin basinda sabah kahvalti yapmayip oglen yapmak geliyor. Geç uyumak kg yapiyor... Kizlari duzene sokmam lazim erken uyuyup erken kalkmaliyiz
Oyyy yavrum minik o daha. Kırılan kalbini yerim onun. En kısa sürede barisacaginiza eminim canım, üzme kendiniEvet ya 3 e giden kızım bugün konuşmayacağım zaten yarın konuşurum..
Çok Da duygusaldır ama bazen böyle çıkışları oluyor maalesef...
Kestane hakkında hicbir fikrim yok ama çok seviyorumAfiyet olsun canımm,öğlen bir tıkkk kaçmış ama dediğin gibi cuma ödül günü olmuş cogumuz icin :)
Afiyet olsunnn,kestanenin baya kalorisi var die biliyorum amaaa diğer öğünlerin cok hafif oldugundan kalori bakımından hiç sıkıntı olmayacaktır.