• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Olur biraz hafifletilmiş versiyonunu yapalım pazar kilo bildirip başlayalım katılmak isteyen ciddi katılımcılar varsa sonngulen sonngulen mesala sen canım mutlaka katıl bize
başka arkadaşlar sizde katılın ❤️❤️❤️
Kesin katılırım canım, listeyi kaydetmiştim sanırım, alışveriş yapıp hazırlıklı olayım. Hem birlikte yapınca motive olurum, bir türlü baslayamiyorum.

İyi geceler ❤

3.lüğü tebrik ederim.

Zipzip- Zipzip- sabah tartıldım ama yazamadım gün içinde evde değildim.

110 kiloydum tam bu sabah.
Iyi geceler canim bende seni bugun etiketleyim dedim sonra dedim gelir zaten ve geldin 🥰🥰
Yarindan itibaren menulerini bekliyorum bak sana arkadaslik edecek ayni kiloda kisilerde var tam zamani kilo vermenin 🤗🤗

Oyyy yavrum minik o daha. Kırılan kalbini yerim onun. En kısa sürede barisacaginiza eminim canım, üzme kendini 😘
Barıştık cnm barıştık..
Gelmiş Salonun kapısına anneee diyor efendim dedim ben de özür dilerim dedi...
Üstüne de biraz konuştuk

Selam kızlar
Kv ye geldim zeytin toplayıp yapcam aslında annem yaptı zeytin de çocuklara değişiklik olsun diye geldim inşallah yarın alcak akşam eşim yolda belki pazar olur dedi sinir oldum
Niye sınır oldun kız sevmiyor musun kv ni??

Iyi geceler canim bende seni bugun etiketleyim dedim sonra dedim gelir zaten ve geldin 🥰🥰
Yarindan itibaren menulerini bekliyorum bak sana arkadaslik edecek ayni kiloda kisilerde var tam zamani kilo vermenin 🤗🤗
İnşallah ❤ hiç hazır değilim ama hazır olunmuyor ilham gelmiyor sorun büyüyor.

Menüm
Kahvaltı 4- 5 çatal kıymalı yumurta
Çeyrek simit 1 lokma kaşarlı puhaca
1 dilim peynir
1 kaşık çökelek domates salatalık biber
2 çay kaşığı reçel

Ara 2 tane ceviz büyüklüğünde un helvası
Yiyeceğim demiştin

Öğle niyetine 1 mandalina yarim muz küçük salkım üzüm

6 gr tadelle çikolata

Akşam az taze fasulye 2 kornişon turşu
Az kabak yemeği üzeri yoğurtlu yarim soğan
1 dilim tb ekmeği

Akşam çayının yanında bir avuç karışık çerez

1 tane limonlu soda

3 litre su
6000 adım
N Nidsalii @zıpzıp

Yediklerime baktım da bugün çok sağlıksız değişik bir gün olmuş

Barıştık cnm barıştık..
Gelmiş Salonun kapısına anneee diyor efendim dedim ben de özür dilerim dedi...
Üstüne de biraz konuştuk
Benim oğlanla aynı yaştalar. Kıyamadım küs yatmasına, çok sevindim hemen düzelmesine.. rahatça uyusun kuzucuk.

Severim de evde rahat ediyorum ayrıca köy çok soğuk oluyo
Kv yi sevmesem hiç gelmezdim annem kurdu zeytini ben kvnin kinden de kurayım gönlü olsun diye geldim
Ben kv de de rahat ederim beni rahat ettirir sagolsun evi 2 katlı biz aşağı katta kalırız kızlar uyandığında üst kata çıkarlar onları orda bir güzel doyurur ben de uyurum uyanır öyle çıkarım
Kızım sen dinlen der bana
Bize gelirken 10 kiloluk bidonda karışık turşu kurmuş
Benim de annem kurar zeytini gerçi biz zeytinciyiz Aydınlıyız

Back
X