Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun menün hafif olmuşBugunku menum
Sabah 12:00
Bir kase çorba
Iki haşlanmış yumurta
Zeytin peynir
Bir dilim tb ekmegi
Aksam18:00
Bir kase çorba
Brokoli haslama
Bir kase yoğurt
Ara20:00
Bir tane grisini
Kestane(6-7 tane)
2,5 lt su
Bir fincan turk.kahvesi
Zipzip-
Sporu sonra yazicam
Afiyet olsun güzel menüMenüleri okudum herkese afiyet olsun
Benim menüm
11.00
2tb ekmek
1göz yumurta
1kk peynir
1lokma kaşar
Domates
1dilim sıcqk tb üzerine bitter erittim
15.00
Küçük 1kase arpa şehriye salatası
19.30
1tb sandviç ekmeği
2kaşık imam bayıldı
Su 2lt
Zipzip-
Afiyet olsun canım yinede güzelMenüm
Kahvaltı 4- 5 çatal kıymalı yumurta
Çeyrek simit 1 lokma kaşarlı puhaca
1 dilim peynir
1 kaşık çökelek domates salatalık biber
2 çay kaşığı reçel
Ara 2 tane ceviz büyüklüğünde un helvası
Yiyeceğim demiştin
Öğle niyetine 1 mandalina yarim muz küçük salkım üzüm
6 gr tadelle çikolata
Akşam az taze fasulye 2 kornişon turşu
Az kabak yemeği üzeri yoğurtlu yarim soğan
1 dilim tb ekmeği
Akşam çayının yanında bir avuç karışık çerez
1 tane limonlu soda
3 litre su
6000 adım
N Nidsalii @zıpzıp
Yediklerime baktım da bugün çok sağlıksız değişik bir gün olmuş
Aydindayim bennbiliyosun dimiBen kv de de rahat ederim beni rahat ettirir sagolsun evi 2 katlı biz aşağı katta kalırız kızlar uyandığında üst kata çıkarlar onları orda bir güzel doyurur ben de uyurum uyanır öyle çıkarım
Kızım sen dinlen der bana
Bize gelirken 10 kiloluk bidonda karışık turşu kurmuş
Benim de annem kurar zeytini gerçi biz zeytinciyiz Aydınlıyız
Kv büyükleri oynatır hava sıcak olsa sorun olmaz da soğukBen kv de de rahat ederim beni rahat ettirir sagolsun evi 2 katlı biz aşağı katta kalırız kızlar uyandığında üst kata çıkarlar onları orda bir güzel doyurur ben de uyurum uyanır öyle çıkarım
Kızım sen dinlen der bana
Bize gelirken 10 kiloluk bidonda karışık turşu kurmuş
Benim de annem kurar zeytini gerçi biz zeytinciyiz Aydınlıyız
Emzirdigim icin uymuyor amaUyku cok onemli faktor erken yat erken kalk ama sabah kalhvaltiyi gec yapman yanlis degil aksine suan revansda olan görüş canim![]()
Cok sevindim. Az menüleri goruncede sarsildim biraZ ne yalan soyliyim. Ama benim kadar kglu yok zaten burda :)Kesinlikle uyku cok önemli canim
Kilona gore menulerin guzeldi canim simdi senin bizler gibi az yemeni bekleyemeyiz zaten
Sporada basladin yavas yavas haftaya daha guzel olacaktir
Haftaya senide listeye ekleriz![]()
Yaaaa hiç bakmadım o bölüme cok.sevindim simdi
Tamam canımOlur biraz hafifletilmiş versiyonunu yapalım pazar kilo bildirip başlayalım katılmak isteyen ciddi katılımcılar varsasonngulen mesala sen canım mutlaka katıl bize
başka arkadaşlar sizde katılın![]()
Normalde öyle yapmaya calisiyorum. Ama çocuklar bu hafta 2den once uyumadilar. Dun gece buyuk olan 3 kez kalkti 4te yattım 6da bir kez uyandim. 2 saat uykuyla dayanamiyorum. Sabah onlar uyurken uyuyorumCanım bizim biraz fazla kilomuz olduğundan bana aralıklı oruç mantıklı gelmiyor..3 öğün iyi ama öğün saatleri de çok önemli.Ben diyetisyene giderken kahvaltıyı özellikle kaçta yaptıgımı sormustu.İşte yersem 8.30 ,evde yersem 7 demiştim.Ne kadar erken yersen o kadar iyi ,evde ye demişti. baktım şimdi senin menü saatlerine.kahvaltı 12,öğle 4,aksam 7 imiş misal bugün.Öğünler arasında fazla saat olmadıgından sindirim de zor olur.Kahvaltıyı erken edip ana öğünler arasındaki zamanı açıp araya bazen meyve ekleyebilirsin ara öğün olarak.Zamanla oturacaktır
Canım bencede kalorileri yavaş yavaş düşür.Cok sevindim. Az menüleri goruncede sarsildim biraZ ne yalan soyliyim. Ama benim kadar kglu yok zaten burda :)
TebriklerYaaaa hiç bakmadım o bölüme cok.sevindim simdi
Olabilir
Bende kendime ne olduğunu anlamadım aslında menulerde bir farklılık yok vücut kendi direncini kırdı heralde normalde 700-800 gram veririm hafta daCanım bencede kalorileri yavaş yavaş düşür.
Metabolizma yavaşlamasın.
Az az gitsin kalıcı gitsin Gerekirse
Tebrikler
Bu ara çok başarılısın
Mezuniyet yakın![]()
İstesemde hız veremem. Zaten insulin direnci(pcoda) var. Emzirdigim icin ilac kullanamam diye doktora da gitmedim. Cok sert acliklar yasiyorum cok zor gercekten. Hele geceler bitmek bilmiyor ama agzima lokms sürmüyorum. Sadece su iciyorum. Dun gece tartilcam diye su da içmedim mahvoldumCanım bencede kalorileri yavaş yavaş düşür.
Metabolizma yavaşlamasın.
Az az gitsin kalıcı gitsin Gerekirse
Tebrikler
Bu ara çok başarılısın
Mezuniyet yakın![]()
Maşallah canım.Bende kendime ne olduğunu anlamadım aslında menulerde bir farklılık yok vücut kendi direncini kırdı heralde normalde 700-800 gram veririm hafta da
Canım kahve çok tok tutuyorİstesemde hız veremem. Zaten insulin direnci(pcoda) var. Emzirdigim icin ilac kullanamam diye doktora da gitmedim. Cok sert acliklar yasiyorum cok zor gercekten. Hele geceler bitmek bilmiyor ama agzima lokms sürmüyorum. Sadece su iciyorum. Dun gece tartilcam diye su da içmedim mahvoldum
İf bana asla uymaz. Ben ara ogunsuz yapamam. Eski diyet listelerimden yola cikarak emzirmeye uyarlayarak gitmeye çalışıyorumMaşallah canım.
Sende söyle kendine nazar etme.
Gözün aydın 69 u da görmüşsün
70 sen kurtuluş olmuş
Canım kahve çok tok tutuyor
Aralıklı açlık diyeti if yani açlığı bastırıyor.
En kotu 14/10 yapsan belki kolay olur.
2 ana 2 ara öğün yap.
Kilona göre doyurucu bol protein ve sebze ağırlıklı beslen