- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Hosgeldin canimBenim.tartımin pili bitmiş yaa..şaka gibi..tartıma pil alıp net kilomla baslayayim insAllah
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosgeldin canimBenim.tartımin pili bitmiş yaa..şaka gibi..tartıma pil alıp net kilomla baslayayim insAllah
![]()
Tamam canimBenim.tartımin pili bitmiş yaa..şaka gibi..tartıma pil alıp net kilomla baslayayim insAllah
![]()
Afiyet olsun canim katmer disinda guzelBugünkü menüm:
8:30
Az tereyağında pişmiş yumurta, bir dilim beyaz peynir, 2 zeytin, salatalık, yeşillik, 2 ince dilim tam buğday ekmeği, şekersiz çay.
13:00
Annem katmer yapmıştı yarım yedim
15:00 muz
17:00 1 tabak ekşili köfte 1 kase yoğurt,bir küçük Salkım üzüm
2 lt su.
Zipzip-
Leslie dün ve bugün 15 er dk=150 *2=300puan
Adım bugün 1000=30 puan
Bölgesel 5 dk =50 puan
380 puan N Nidsalii
Evet tamamladım yarın 14 bin yapcam insallah canımAdimi tamamlamissin tebrik ederim canim
Ama yedikleirin bana az geldi yine
Oglen yumurtanin yanina yesillik zeytin ekleyebilirsin
Aksam da corba az olmus yanina yogurt yada salata ekleseydin
Salatalik yogurt tarcinli sutÇok acıktım şuan kızlar emzirdim şimdi içim kıyıldıbir de menüleri okudukça daha fena acıktım
bu saatlerde bastırmak için ne yiyebilirim tuzsuz kabak çekirdeği var olur mu? Yada hiç mi bişey yemeyim su içiyim
![]()
Yogurt ya da sut var mi canimÇok acıktım şuan kızlar emzirdim şimdi içim kıyıldıbir de menüleri okudukça daha fena acıktım
bu saatlerde bastırmak için ne yiyebilirim tuzsuz kabak çekirdeği var olur mu? Yada hiç mi bişey yemeyim su içiyim
![]()
Tamam canimEvet tamamladım yarın 14 bin yapcam insallah canımzeytin sevmiyorum yiyemiyorum yeşillik bitmişti yogurtta yoktu bugün böyle oldu yarın pazardan bir sürü alcam
![]()
Var var hemenYogurt ya da sut var mi canim
Bir avuc kabak cekirdegide olabilir ara ogun olarak sizler emziriyorsunuz daha esnek olabiliriz![]()
Kek borekleri ozellikle cuma ve cumartesi yiyoruz diger gunlere birakmiyoruz :))Var var hemenönceden olsa kek, börek evde ne varsa götürürdüm bu saatte
![]()
Ha ha nazarım değdi yaYa sorma ne mübarek ne mübarek adamlar gitti yarım saat sonra yine gitti. Meğer komple bina portunda sorun varmış. Port değişecek miş yarın kısmetse tabiiii![]()
HoşgeldinTesekkur ederimmmmm![]()
N Nidsalii bugün 15 dk 1 mil Leslie 150pBen toplam adimi soyluyorum canim aksam 10 bin oldugunda
Ayirt etmiyorum cunku bazen telefon elimde olmadığında cok da hareket ettigim oluyor evde
Evet canim ilk sayfada puanlarımız var hesaplayip N Nidsalii etiketlersen spor listesine dahil eder
Birde bu hafta
Leslie tum videolar dakikasi 10 puan
Adim 1000 tanesi 30 puan
Bolgesel dakikasi 10 puan
Afiyet olsun ama birşey yememiş gibisin, okuyunca ben bile kendimi bi değişik hissettim, çoookkk azzzHayırlı akşamlar kızlar
Bugünkü menümü paylaşayım ben
Sabah 08.00 1 büyük su bardagı limonlu su şekersiz türk kahvesi
Öğlen 13.30 kırmızı biber li yumurta 3 Dilim peynir 1 dilim ekmek
Akşam 18.20 1 kase erişteli mercimek corbası
4 litre su
10.000 adım =300
30 dakika leslie =300
Afiyet olsun, güzelmişBugünkü menüm:
8:30
Az tereyağında pişmiş yumurta, bir dilim beyaz peynir, 2 zeytin, salatalık, yeşillik, 2 ince dilim tam buğday ekmeği, şekersiz çay.
13:00
Annem katmer yapmıştı yarım yedim
15:00 muz
17:00 1 tabak ekşili köfte 1 kase yoğurt,bir küçük Salkım üzüm
2 lt su.
Zipzip-
Leslie dün ve bugün 15 er dk=150 *2=300puan
Adım bugün 1000=30 puan
Bölgesel 5 dk =50 puan
380 puan N Nidsalii
Afiyet olsun canım ay ben palamutu hiç sevemedim nedense...11:30
3 kaşık Menemen 2 kaşık yumurtalı patates 2 kaşık kavurmalı yumurta bir dilim peynir iki dilim kaşar şekersiz çay bunların yanına bir dilim ekmek
16:muz bir dilim ayva
19: bir adet fırında pişmiş palamut salata bir küçük helva
2 litre su
Tamam farketmez ban bölgesel diye düşündüEliptigin dakikasi 5 puan canim 100 puan ediyor
Ilk sayfada puanlarimiza bakabilirsin![]()
Teşekkür ederim evet az oldu canım pek bisey istemiyordu ondanAfiyet olsun ama birşey yememiş gibisin, okuyunca ben bile kendimi bi değişik hissettim, çoookkk azzz