• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar yazmayı unutmadan
Sabah11:00
Domates salatalık
5 zeytin
Kibrit kutusu peynir
Çay kaşığı bal
2 şekerli çay

ara öğün(bügün yemedim )

akşam 19:00
Dünden kalan yeşil mercimek yemeği
Yoğurt
Üç tane köfte

3 litre su

Selamlar🙋‍♀️
7 Kasım 2020 menüm
Sabah aç karnına 1 bardak su, 1 yemek kaşığı elma sirkesi, 2 kuru kayısı, 1 ceviz
Kahvaltı 10:30
1 haşlanmış yumurta, 2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 1, 5 dilim tam buğday ekmeği, 5 zeytin, 1 çay kaşığı fıstık ezmesi 3 şekersiz çay,
1 kupa yeşilçay
Saat 11: 30 şekersiz Türk kahvesi

Öğle saat 14 : 00
1 mandalina, 2 ceviz

Saat 15 şekersiz Türk kahvesi

Akşam 17 : 30
5 adet lahana sarması, 5 kaşık yoğurt
Saat 19 : 00 şekersiz Türk kahvesi
Gün içinde 3 litre su içildi
Zipzip- Zipzip-

Egzersiz

15 dk bölgesel _ 150 puan
30 dk boosted _ 300 puan
8.000 adım _ 240 puan
Toplam : 690 puan
N Nidsalii

Kiz yüzde 90 la mezun edelim 🤩
6.takim her hafta bir mezun veriyor bak
Ben Leyla N Nidsalii
Sıradaki sen ol🤩🤩
Yüzde 90 la mezun olunabiliyor ise benim 3 kg sonrası mezuniyeti görürüm o halde 😆😆😆
ama yok ben illa o 60 kg yi görücem inşallah🏋️‍♀️🏋️‍♀️🏋️‍♀️🏋️‍♀️
O 60 kg baskül de görünecek başka çare yokkkkkkkk

Menün güzelmiş canım afiyet olsun...
Ben olsam onlara inat zayıflarım ki öyle de yapıyorum zaten 30 undan sonra sen kilo veremezsin diyenler bak gör doğum yap da doğum kilolarını veremezsin diyenler oldu onadım inattir biraz benim ondan verdim veriyorum kilolarımı
Ne guzel. Veremezsin demiyolar
Ama boşa para harcamisiz gibi dusunuyolar

Menün güzelmiş canım afiyet olsun...
Ben olsam onlara inat zayıflarım ki öyle de yapıyorum zaten 30 undan sonra sen kilo veremezsin diyenler bak gör doğum yap da doğum kilolarını veremezsin diyenler oldu onadım inattir biraz benim ondan verdim veriyorum kilolarımı
Cnmm ben 36 yaşındayken 18 kilo verdim şimdi 45 im şuan 15 kg gitti kısmetse 6 kilom daha var. İnsan isterse ve düzenli diyet ve spor yaparsa gidiyor. O laf tembellerin kendini kandırma lafıdır bence 😆😆😆 yaş ilerleyince sadece metabolizma yavaşlıyor ama gayretle herşey mümkün 👍kardeşimin kayınvalidesi 5 ayda 85 kilodan 70 kiloya düştü kadın 60 yaşında düşün yaniiii.. Üstelik birde şeker hastası. Maşallahı var şuan

Diyet Kamp Duyurusu

Merhaba❤️❤️❤️
Daha önceleri yaptığımız gibi Kendi aramızda diyet ve spor kampı yapıyoruz
Yarın tartılıp 5 günlük kampımıza başlıyoruz ❤️❤️❤️❤ Listeler ektedir.
Katılmak isteyen ciddi katılım sağlayabilecek arkadaşlar beni etiketlesin lütfen 🌸🌸🌸
5 günde 1 kilo vermeyi hedefliyoruz
55-60 kilo civarı listeyi birebir uygulayabilir daha üst kilolar için ek öğün veya miktarları arttırabilirsiniz (listelerden çok uzaklaşmamak kaydıyla)
Beyaz çay yerine yeşil çay chia tohumu yerine bulamadınızsa keten tohumu kullanılabilir
Pazar sabah notlu tartı fotosu ile başlayacağız Cuma yine tartı fotosu ile son bulacak. Her gün menü ve sporlarda bana da etiket yapılacak
Hem yüzdesel en çok kilo verenler hem de spor alanında verenler değerlendirilecek (kaptanın belirlediği spor programı öncelikli değerlendirilecek puanlar ona göre hesaplanacak)
Cuma akşam listeler açıklanacak

PAPATYAM PAPATYAM
asysss asysss
@Tesnim1989
@Yazagelen
missadangel missadangel
@madamhd
Hepfitim Hepfitim
@sleepy angel
@HuzuRRR
@Kirmizi pabuc
N Nidsalii
@selensu82
@Tonvejerry
@Fitanne123
@birazhuzurdu2008
@timesinfinity
@Sevgi22884550
@Kahvesel
@UMUTLU5194
@buketx
@Haticesnr
@icell_84
SonsuzUmut SonsuzUmut
@misskokulumm
@Eliff Eylull
@Gulumse25
@Elhan
@snglmlk
@sudem34
Zipzip- Zipzip-
Çok güzel canım ama menü bana uymuyor ben hiç ara yapamiyorum düşük şekerim benim diyetisyenimle de öyle ayarlıyoruz ara yapınca şekerim oynuyor sürekli acikiyorum sonra dengem bozuluyor kendime uydursam olmaz dimi

Herkese iyi geceler yoğun bir gündü kisliklari çıkardım yazlıkları koydum derken akşam oldu
Menümü yazıp yatacağım
Sabah 11:00 yulaf kepekli krep 30 Gr kasar peyniri 6 zeytin 5 ceviz (beyaz peynir bitmiş kuru meyvem bitmiş böyle oldu)
Ara bir kupa kahve
Akşam 19:00 bir tabak kelle paça çorbası salata bir bardak muşmula suyu
Çayın yanında 5 kestane yedim :KK22:
Spor 10000 adım 300p N Nidsalii

Back
X