- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
Yok abla ben ona uyamam evde yemek yapmaya vakit yok su içmeye bile yok bazen arkamdan ağlıyorlar vie virTatlışım niyet önemli ...niyet çok önemli
Amin inşallah ...sen de giriyor musun kampa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok abla ben ona uyamam evde yemek yapmaya vakit yok su içmeye bile yok bazen arkamdan ağlıyorlar vie virTatlışım niyet önemli ...niyet çok önemli
Amin inşallah ...sen de giriyor musun kampa
Su az olmuş cnm. Şişe taşı yanında göz önünde olunca kolay olur yükselir yavaş yavaşMenüm kizlaaaaarrrrr
Kahvalti(10:45)
1 haş yumurta
2 dilim tb ekmek
1 kk peynir
Domates salatalık
3 fincan çay
Aksam(18:15)
4 kasik kıymalı patlıcan yemeği
3 kasik çörekotlu yoğurt
Salata
2 dilim tb ekmek
Su az oldu yaaa 1 litre ancadir
Zipzip-
Teşekkür ederiz canımKamptaki arkadaşlara ayrıca kolaylıklar ve başarılar dilerim![]()
Teşekkür ederim bildirimin içinGünaydın başlayalım bakalım kampa hayırlı olsunFelicio ölçülerim bunlar bu gün kilo vermiş göründüm adet sonrası ödem gitmiştir belki cuma 79.9 dum çünkü
Ölçü isteyen alacaktı canım 5 günde değişmez bence ama değişiyor mu bakalım dedikÖlçülerimi almadım, kahvaltı sonrası da sağlıklı olurmu bilemedim. Yarın sabah alırım artık, yağ su ölümüne bakacakmıydıkartık onada yarın sabah bakarım
![]()
Üzümünü ye bağını sorma gitsin sudecim o tartini sev gitsin...Kızlar günaydın
Çok şaşkın bir o kadar mutlu bir o kadar kafan karışık.
Dün tartıldim tartınin pili zayıftı lo lo lo diyodu
70 geldim dün pizza pasta yedim
Bugün pili değiştim 68.3
Eşim tartıldı dunle bugün kilo farkı onda yok gibi birşey çok az yani
Anlamadım ben bir günde o kadar kilo vermem çünkü detoks yapmadım.
Tartı pili zayıf olduğu için beni fazla tartıyorsa son bir aydır filan nerdeyse 2 kilo fark var
Belki de 66 ile mezun oldum 68 sandım bilmiyorum
Hem mutluyum hem kafam karışık.
Korusam aceba ödem mı yok
Geçen haftaki 70000 adım ise mı yaradı
Bazen deli gibi yedim.
Çikolata yedim geçen bitter
İf e bazen dikkat ettim bazen etmedim.
Çekirdek çok çiftledim.
Regl im pazartesi bitiyor belki onun ödemi indi
Tüplerini bağlatmıştın dimi, hayırlısı tabi kiHenüz kahvaltı yapmadım yapasım da yok
Regli gelmedi hala kafamda deli sorular var![]()
Vücut bazen şaşırtmaya güzel tepki veriyormuş cnm savaş psikolojisinden çıkıp ödem yağ atıyormuş artık öyle de olabilir. Her halükarda senin yararına olmuş işte daha ne istiyorsunKızlar günaydın
Çok şaşkın bir o kadar mutlu bir o kadar kafan karışık.
Dün tartıldim tartınin pili zayıftı lo lo lo diyodu
70 geldim dün pizza pasta yedim
Bugün pili değiştim 68.3
Eşim tartıldı dunle bugün kilo farkı onda yok gibi birşey çok az yani
Anlamadım ben bir günde o kadar kilo vermem çünkü detoks yapmadım.
Tartı pili zayıf olduğu için beni fazla tartıyorsa son bir aydır filan nerdeyse 2 kilo fark var
Belki de 66 ile mezun oldum 68 sandım bilmiyorum
Hem mutluyum hem kafam karışık.
Korusam aceba ödem mı yok
Geçen haftaki 70000 adım ise mı yaradı
Bazen deli gibi yedim.
Çikolata yedim geçen bitter
İf e bazen dikkat ettim bazen etmedim.
Çekirdek çok çiftledim.
Regl im pazartesi bitiyor belki onun ödemi indi
Belki gecikme olmuştur mevsim de etki ediyor ilaç vs kullandıysan stresli bir dönemden geçtiysen vs. Bekle bakalım. Yada istiyorsan hakkında hayırlısı da olabilirHenüz kahvaltı yapmadım yapasım da yok
Regli gelmedi hala kafamda deli sorular var![]()
Hayır bağlatmadım ama yoktur diye umuyorum yani inşallahTüplerini bağlatmıştın dimi, hayırlısı tabi ki![]()
Zaten 5gün düzenli gecikiyodu şuan 5+1 gün oldu ilaç kullanmadım sadece geçen ayki reglide ufaklığı memeden ayırırken ağrı olunca ağrıkesici içtimBelki gecikme olmuştur mevsim de etki ediyor ilaç vs kullandıysan stresli bir dönemden geçtiysen vs. Bekle bakalım. Yada istiyorsan hakkında hayırlısı da olabilir![]()
1 yıl sonra ben
Ya canım tartılmadım mesajı sımdı okudum kahvaltıda yapmış bulundum ama kılom 81.50 maşallahım var ben tekrar cuma günü tartılsam tekrardan olmazmı böyle sık tartılınca çok moralim bozuluyor Inan. Sporda yapıcam bu hafta Insallah etkısını görürüm.Kampa başlayan arkadaşlar bugün tartılıyor yani maalesef tartılacaksın canımsporla birlikte uyarsan Cuma tartılmaktan keyif alacağını düşünüyorum
![]()
Geçmiş olsun canım, sanırım benim olmadığım bir zamanda hastalandın, takip edemedim. Önemli olan sağlık, şimdiden sonra toparlariz. Ben biraz uyumuşum kahvaltı azıcık gecikti. Az yemeyi unutmuşumÖnümüzdeki günlere bakalım
bende 1 hasta oldum 1 aylık emeğim boşa gitti gibi hissediyorum tat almıyordum yedikçe yedim olsun tekrar veririz yeterki kararlı olalımyürüyüşünü tebrik ederim
![]()
Sen de var mısın canımOymak başı izcilerini topla haydinnn kampa![]()
![]()
![]()
Yok canim ben kendi kendime takiliyorumSen de var mısın canım