• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoş bulduk. Oğlak
Oğlak lar çoğalıyor
sudem34 sudem34 üme laf yok, ardında ben varım 68 kiloluk koca bir dağ 😂😂😂
Ayy canım balım gülüm ya 🌹🌹🌹
Sen benim yanıma gelince daha mı tatlı oldun ne😘😘😘
Sudemin verilecek kilosu olsa görürdünüz gününüzü 😂😂😂 vki si müsait değil vermeye 🧿🧿🧿
Sporda yarış halinde aynı takımdayız bakalım sporda bizi geçebilecek misiniz?
sudem34 sudem34 balım kim kime karşı yarışıyoru kuralda belirleyelim
He işte mezun koruma daki üyeyle yarışıyorlar🤭🤭🤭vki m maşallah 🧿🧿🧿 döver hepsini 💃💃💃
Hem ona göre yarışıyoruz canım hem de hazır böyle tatlı bir rekabet yakalamışken adım yarışı dahilinde sudem le sana da grup bulalım bir de kendi aramızda kapışalım
Mesala ben sonngulen sonngulen sudem34 sudem34 in direkt takımındayız sen de arkadaşlardan seç mesala 5 er kişiye tamamlayalım
Adım yarışında 1. Olanın grubu kazasın Totalde de değerlendirelim ne dersin 🍀🍀🤩
İyi olan kazansın 💃💃💃
Kendi aramızda adım yarışı canım sudem ve denp grubu yapacağız güzel adım atarım yenerim diyorsan sudeme söyleyelim hemenn
Muck😘😘😘

Tahlillerim hep iyi çıkıyor canım, sadece ferritin çok düşük. Verdiği ilaçları da bir türlü düzenli kullanamıyorum. Ben normalde de aralıklı oruç şeklinde besleniyorum, belki de bir süre bunu bırakıp daha bol öğünlü mü beslenmem lazım diye düşünüyorum. Vücudum if e alışık olduğundan şaşırtmak mi lazım acaba. Bir de senin bildiğin kadar spor yapmıyorum canım hele bu aralar tamamen bıraktım ama senin boncuğum diyen güzel dilin hatrına gaza gelip başlayacak gibiyim 😍😘

Senin eşin de seni yoldan çıkarmak için elinden geleni yapıyor belli ki, bir zamanlar da öyleydi 😂😂 benimki de sürekli abur cubur yiyor, gece geç vakitte bir şeyler yiyor acıktım diye. Ne yapacağız biz bu şekilde 😬
Off ya demir eksikliğide iştah açar. Hap içmeye uyuzsan, İncir pekmezi bulursan doğal ve şeker katkısız yapılmışını günlük aç karnına bir tatlı kaşığı ye, bir tane de yeşil biber ye üstüne, en yüksek c vitamini yeşil biberde olur, o da demirin emilimini kolaylaştırır. İncir pekmezi protein ve lif olarak üzümden yüksek ve doğal şekeri üzümden düşük. Spora hemennn başla canım, gezen tilki yatan aslandan iyidir derler, bunun için demeselerde uydu bence :D tabiki sen benim boncuğumsun,😙 bak sana yazarken oturmak yerine yürüyorum :)))

Evet ya benimki kızıyor sağlığın yerindeyken ye diye. Eniştede yemediğinde sana küsüyordu bir ara dimi :)) Ne fenalar ya, hiç onların bizim gibi kaygıları da yok 😤

Denp siz seçin demiş ben de en güçlü gördüğüm Zeynolin44 Zeynolin44 ve seni onun grubuna önerdim
Ben sonngulen sonngulen @asliogretmen de Sudemin grubunda oluruz
Sayılar eşit olsun istediklerinizi ekleyebilirsiniz
1. Olanın grubu kazanır total de puanları da değerlendiririz
Kendi aramızda takim mi oluyoruz
Kilo yarışı mi adim yarışı mi nedir kızlar yeni girdim kk ya müsait olamadim bugün biri izah etsin lutfen

Menüm
Sabah 07.00
Türk kahvesi 2 bardak su
Kahvaltı 09.30
1 yumurta
1 dilim peynir
Salatalık
Yeşillik
3 ceviz
Ögle 13.45
1 kase çorba
2 kaşık pilav
Ara 16.00
Kayısı cayı
Aksam (birazdan yiyecegim) 19.00
Kabak sote
3 kaşık yogurt nane

Spor
30 dk lesli
550 ip atlama
12.000 adım

Su 2 lt 3 e tamamlarım

Kendi aramızda takim mi oluyoruz
Kilo yarışı mi adim yarışı mi nedir kızlar yeni girdim kk ya müsait olamadim bugün biri izah etsin lutfen
Canim denp in ve benim takımım olacak.
Denp in takımında olmak ister misin?

Adım yarışı sadece

asysss asysss canim önce bireysel siralama listesi sonrasinda karneler hazirlanacakmis bilgin olsun🤗
Bireysel siralamada da yer alacaksın bakalim kacinci olacaksin merakla bekliyorum 🥰
Teşekkür ederim canım ben de merak ediyorum..❤❤

Screenshot_20201227-182101.webp
30 dk lesli
550 ip atlama
N Nidsalii
Zipzip- Zipzip-
Felicio Felicio

Menüm
Sabah 07.00
Türk kahvesi 2 bardak su
Kahvaltı 09.30
1 yumurta
1 dilim peynir
Salatalık
Yeşillik
3 ceviz
Ögle 13.45
1 kase çorba
2 kaşık pilav
Ara 16.00
Kayısı cayı
Aksam (birazdan yiyecegim) 19.00
Kabak sote
3 kaşık yogurt nane

Spor
30 dk lesli
550 ip atlama
12.000 adım

Su 2 lt 3 e tamamlarım
Afiyet olsun canım 🤗

Sabah 8.00
Bir bardak ılık limonlu su
Saat 9.00
2 haşlanmış yumurta bir kase yeşillik salatası bir dilim peynir 8 siyah zeytin bir bardak kefir 1 yk yulaf
Saat 13.00
Bir kepçe yayla çorbası + 5 yk ıspanak + 3 yk yoğurt
Saat 16.00
Tavuklu salata + bir kase çorba
3.5 lt su bir sade soda
Menü çok güzel, afiyet şifa olsun. Öğleden sonra saat 4 e kadar acıkıyor musun yoksa geç olmadan yiyeyim mi diyorsun canım biraz arası yakın gibi geldi ama menün çok hafif :)

Oğlak lar çoğalıyor

Ayy canım balım gülüm ya 🌹🌹🌹
Sen benim yanıma gelince daha mı tatlı oldun ne😘😘😘

He işte mezun koruma daki üyeyle yarışıyorlar🤭🤭🤭vki m maşallah 🧿🧿🧿 döver hepsini 💃💃💃

İyi olan kazansın 💃💃💃

Muck😘😘😘
Ben hep senle olmak istiyordum da sen didişmeyi seviyorsun 😂😂

Menüm
Sabah
1 yumurta omlet
6 zeytin
Biraz tulum peynir
1 tatlı ks tahin pekmez
1 dilim ekmek
3 br cay

Ara
2 br cay
2 gün kurusu

Aksam
8 ks tazefasulye
3 ks pilav
Yarim dilim b.ekmeği
Aci biber
Salata

Su ölçemedim 2 olmuştur ama daha içerim
Adim biraz daha yürüyeceğim sonra atarım

Hayırlı akşamlar kızlar
Bugünkü menüm
Sabah 07.00 büyük su bardağı limonlu su Şekersiz türk kahvesi
Kahvaltı 09.00 1 tane haşlanmış yumurta Yeşillik domates salatalık 4 dilim peynir 2 dilim kepek ekmeği
Öğlen 13.40 7 yemek kasigi soğanlı ıspanak 1 kase yoğurt

15.00 1 fincan türk kahvesi bi tane kuru incir 1
16.00 kayısı form çayı 1 tane kuru kayısı

Aksam 17.40 6 yemek kaşığı karnıbahar fırında pişirdim
1 kase tavuk çorbası 1 kase salata yağsız tuzsuz
3 litre su

Off ya demir eksikliğide iştah açar. Hap içmeye uyuzsan, İncir pekmezi bulursan doğal ve şeker katkısız yapılmışını günlük aç karnına bir tatlı kaşığı ye, bir tane de yeşil biber ye üstüne, en yüksek c vitamini yeşil biberde olur, o da demirin emilimini kolaylaştırır. İncir pekmezi protein ve lif olarak üzümden yüksek ve doğal şekeri üzümden düşük. Spora hemennn başla canım, gezen tilki yatan aslandan iyidir derler, bunun için demeselerde uydu bence :KK70: tabiki sen benim boncuğumsun,😙 bak sana yazarken oturmak yerine yürüyorum :)))

Evet ya benimki kızıyor sağlığın yerindeyken ye diye. Eniştede yemediğinde sana küsüyordu bir ara dimi :)) Ne fenalar ya, hiç onların bizim gibi kaygıları da yok 😤
İncir pekmezi bulmam zor ama ilaç için alarm kurup içeyim ben canım. Spora da son hız başlayacağım onsuz olmuyor çünkü. Yine yaparız senle artık.

Valla bizim kocalar birbirine benziyor, şimdi yine önümde çaylar bisküviler yeniyor, senin sevdiklerinden aldım niye yemiyorsun diyor 😂😂

Back
X