- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin tartin yere inince sabitlenmiyomu
Yalniz harbiden cok kötü cekmisim ya. Kahvalti hazirliyodum acele acele tartil kosarak geri mutfaga dön derken
Yalniz harbiden cok kötü cekmisim ya. Kahvalti hazirliyodum acele acele tartil kosarak geri mutfaga dön derken
Dalga gecmesene ya![]()
Cikmadan once bi adım atip basinca aciliyo. Sonra tartilip inince 5 saniye falan kaliyo sonra kapaniyo onu soruyosan.Senin tartin yere inince sabitlenmiyomu
Günaydın kaptanımGunaydin kizlar![]()
GünaydınGünaydın cnm![]()
GünaydınGunaydin
Karşi takim o adimlar ne oyle
Bizim takim bugun oturmak yok sefer oğulları![]()
GünaydınGunaydin![]()
GünaydınGünaydın![]()
GünaydınGünaydın kızlarrrrr![]()
GünaydınGünaydın![]()
Iste ozaman inince hemen çek bidakine kagit ustundeyken ozaman ayaklarin cikmazCikmadan once bi adım atip basinca aciliyo. Sonra tartilip inince 5 saniye falan kaliyo sonra kapaniyo onu soruyosan.
GünaydınSimdi bu tarti fotosunda cirkin ayaklarimiz da gorunuyo mu cidden cektim ama hic hosuma gitmedi ayaklarim![]()
Zipzip-
Ya onu denedim de hemen değişti yetisemedim. Bide ayaklarin cikmadi diye simdi elifeylul itiraz eder dedimIste ozaman inince hemen çek bidakine kagit ustundeyken ozaman ayaklarin cikmaz![]()
![]()

GünaydınGünaydın![]()
Ya onu denedim de hemen değişti yetisemedim. Bide ayaklarin cikmadi diye simdi elifeylul itiraz eder dedim![]()
Cuma günü ben de sana böyle hunharca gülcem![]()
![]()
amaaaaa ben cidden şaka yapiyorum
GünaydınGünaydınnn![]()
Cok mantıklıSaricivcivcikcik biara bende bindim indim beceremedim ciplak fotografim tartiya yansiyodu kaptanda dedi karalayip atsana oyuzden dedim