• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın,

Takımı bırakıyorum.Aslında vedalaşmayacaktım ama hakkı geçen arkadaşlar olduysa onlara ayıp etmek istemedim açıkçası.

İki gündür saçmasapan diyalogların içinde buluyorum kendimi.En son kendi niyetimden şüphe eder oldum,kendimi sorguladım.

Dizimdeki durumdan hiç bahsetmek istememe rağmen (tanınırsam die) oturdum anlattım,sırf insanlara örnek olsun,kaş yapayım derken göz çıkarmasınlar kendilerine dikkat etsinler die.Menülere yorum yaparken de 40 kilo vermiş olmanın tecrübesi ile yardımcı olmak istedim.1 yıldan uzun süre diyetisyen desteği aldım.Dedim ki herkes diyetisyene gitmeyebilir,gidemeyebilir,neden bildiklerini paylaşmayasın.Ama sanırım bazı arkadaşlar bunu ukalalık,çok bilmişlik olarak görüyor.Dedim ya niyet önemli die..Ben kendi niyetimi bilirken kendimi sorgulamak zorunda kalmak istemiyorum.

Son olarak..Takım benim 2,5 ay önce geldiğim takıma benzemiyor artık.Takım içi yarışmalardan mı yoksa farklı sebepten mi kaynaklı bilmiyorum bir gruplaşma mevcut.Ve o grubun beğenmediği bir şey yazıldığında saldırılıyor.Tabir hoş değil ama olan bu.Alttan alta laf dokundurmalar vs vs.Bunların farkına varıp vazgeçerseniz takımın yararına olacaktır.6.takım başlı başına bir takım zaten,onu kendi içinde bölmeyin ve takımı da takımdaki herkesi de kucaklayın derim.Bu temenni de benim son ukalalığım olsun.

Başta kaptan olmak üzere hakkı geçen arkadaşlar haklarını helal etsinler.Benim de kime hakkım geçtiyse helal olsun. Kırgınım evet ama kinle gitmiyorum.Allah'a emanet olun.
Cnm neye kırıldın, gayet güzel yorum yapıyordun yapmayın ya üzüldüm valla😔
bu arkadaş üyeliğini iptal ettirdi, lütfen listeden çıkartın.
😱 Denp Denp te miii
Ne olmuş burda. Öyle

Ben kimseye birsey demiyorum ki zaten giden gider kalan kalir
En son ben gidecem o olacak :-)

bu kadar basit, evde zaman geliyor kocanın nazını çekmiyorsun bu ne yahu ... adam kocan yahu kocan de get diyorsun adama

konuyu da bilmiyorum ama burada hettürü hüttürü

kapatırız grubu olur biter

Bende uzaktan takip ediyorum ortada bişey yokken olaylar nerelere geldi yapmayın herkes kaldığı yerden devam etsin elifeylül sana ne oldu 😥😥
Bosver canim ben gordum neler oldugunu sen takma kafana

Geçmiş olsun canım
Tesekurler
Günaydın,

Takımı bırakıyorum.Aslında vedalaşmayacaktım ama hakkı geçen arkadaşlar olduysa onlara ayıp etmek istemedim açıkçası.

İki gündür saçmasapan diyalogların içinde buluyorum kendimi.En son kendi niyetimden şüphe eder oldum,kendimi sorguladım.

Dizimdeki durumdan hiç bahsetmek istememe rağmen (tanınırsam die) oturdum anlattım,sırf insanlara örnek olsun,kaş yapayım derken göz çıkarmasınlar kendilerine dikkat etsinler die.Menülere yorum yaparken de 40 kilo vermiş olmanın tecrübesi ile yardımcı olmak istedim.1 yıldan uzun süre diyetisyen desteği aldım.Dedim ki herkes diyetisyene gitmeyebilir,gidemeyebilir,neden bildiklerini paylaşmayasın.Ama sanırım bazı arkadaşlar bunu ukalalık,çok bilmişlik olarak görüyor.Dedim ya niyet önemli die..Ben kendi niyetimi bilirken kendimi sorgulamak zorunda kalmak istemiyorum.

Son olarak..Takım benim 2,5 ay önce geldiğim takıma benzemiyor artık.Takım içi yarışmalardan mı yoksa farklı sebepten mi kaynaklı bilmiyorum bir gruplaşma mevcut.Ve o grubun beğenmediği bir şey yazıldığında saldırılıyor.Tabir hoş değil ama olan bu.Alttan alta laf dokundurmalar vs vs.Bunların farkına varıp vazgeçerseniz takımın yararına olacaktır.6.takım başlı başına bir takım zaten,onu kendi içinde bölmeyin ve takımı da takımdaki herkesi de kucaklayın derim.Bu temenni de benim son ukalalığım olsun.

Başta kaptan olmak üzere hakkı geçen arkadaşlar haklarını helal etsinler.Benim de kime hakkım geçtiyse helal olsun. Kırgınım evet ama kinle gitmiyorum.Allah'a emanet olun.
Nereye gidiyorsun kuzum ya dün konusmustuk hani bırak yorumuna değer vermeyen ınsanlara yorum yapma sende herkes ne istiyorsa onu yapsın benim için kıymetli yorumlarin eminimki bir çok arkadaşta senin burda olmandan mutlu
Offf çok geçmiş olsun kuzum.. 20 lik acısını devamlı çektiğim için sanki olmayan dişim sızladı şu an 😵
Tesekur ederim canım evet çok zor ya
Oo maşallah bu genç yaşta 4 çocuk. Allah bağışlasın. Ben 34 yaşındayım. Ünv bitirdim çoktan. Sen evlilikte çabuk ilerlemişsin ben de okulu zamanında bitirdim :) memurum. 1 kızımız var çok şükür, daha küçücüğüz biz :) Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin. Sağlıklı hayırlı evlatlar🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Allah bagislasin canım şartlar diyelim
Canım sana ne oldu??
Geçmiş Olsun ben kaçırdım
Bu da geçmiş olsun çikolatam 🍩🍩🍩🍩
Sadece burda yiyebilirsin 😊😊😊😊
20 lik dis faciası canım ya
Tesekurler
Abi neoluyo yaaa valla şaskinlik izliyorum
Ben üyeliğimi iptal ettirmistim canım ama biriyle konuşunca akşam fikrim değişti o yüzden geri açtırdım
Cnm neye kırıldın, gayet güzel yorum yapıyordun yapmayın ya üzüldüm valla😔

😱 Denp Denp te miii
Ne olmuş burda. Öyle
Burdayım canım geri geldim ben

Tesekurler

Nereye gidiyorsun kuzum ya dün konusmustuk hani bırak yorumuna değer vermeyen ınsanlara yorum yapma sende herkes ne istiyorsa onu yapsın benim için kıymetli yorumlarin eminimki bir çok arkadaşta senin burda olmandan mutlu

Tesekur ederim canım evet çok zor ya

Allah bagislasin canım şartlar diyelim

20 lik dis faciası canım ya

Tesekurler

Ben üyeliğimi iptal ettirmistim canım ama biriyle konuşunca akşam fikrim değişti o yüzden geri açtırdım

Burdayım canım geri geldim ben
Canım yapmayın böyle gitmeyin

Ben kimseye birsey demiyorum ki zaten giden gider kalan kalir
En son ben gidecem o olacak :-)
Kaptanim sakın sen nereye ??
Bugün yeni bir gün dha fazla uzatmanin da bir anlamı yok dolunay kötü etkiledi hepimizi herkes kendine gelsin ve herkes hedefine kaldığı yerden devam etsin gereksiz alinganliklari uzatmanin anlamı yok
Bosver canim ben gordum neler oldugunu sen takma kafana
Gitme kuzum nereye gidiyon ya sen bu grubun neşesisin sakın ha

Geçen hafta : 85,65
Bu hafta : 85.1
Tartı kafayı yedi çok uğraştım aynı çıkmadı bozuldu galiba 🙄
Bende eski tartımı kullandım kaptanım
Tebrikler 👏👏
Gecen hafta 85.2
Bu hafta 84.8
Giden. 400 gr
Zipzip- Zipzip-
@Felicio
Eki Görüntüle 2750834
Tebrikler 👏👏👏
🙋‍♀️Günaydın
Yılın son gününden herkese günaydın 💕💕💕💕
Günaydın 🙋‍♀️
Günaydın güzeller kutlama yapmayacağım aksam ama cıs bir sey sipariş verdim antepten o bugün gelirse diye yer açıyorum gelmezse yarin yerim ama yiyecem illaki bilginize 🤣 o yüzden buhun tartıldım yani Zipzip- Zipzip-

Eki Görüntüle 2750837
Gecen hafta 62.2
Bu hafta 61.0
Fark 1.2
👏👏👏🧿Tebrikler

Kaptanim sakın sen nereye ??
Bugün yeni bir gün dha fazla uzatmanin da bir anlamı yok dolunay kötü etkiledi hepimizi herkes kendine gelsin ve herkes hedefine kaldığı yerden devam etsin
Mutlu huzurlu bir ortam istiyorum canim
Kavga gurultu hic bana gore degil
Boyle devam ederse dayanamam
O kadar emek veriyorum adim yarismasi ,menu takibi karşılıgi bu mu olmalı

Canim valla ortada bir sorun yok ki
Yaris yapalim diyoruz yanlis anlaşılıyor
Menu yorumu yanlis anlaşıyor

2 yildir kaptanlik yapıyorum yani boyle bir ortam gormedim

Herkes kendine bir baksin ne yapiyorum diye
Aynen ortada sorun yok gerçekten milleti kendinize güldürmeyin arkadaşlar

Canim valla ortada bir sorun yok ki
Yaris yapalim diyoruz yanlis anlaşılıyor
Menu yorumu yanlis anlaşıyor

2 yildir kaptanlik yapıyorum yani boyle bir ortam gormedim

Herkes kendine bir baksin ne yapiyorum diye
Canim odegilde birbirlerini yenmek icin hırs yapan gene senin takim arkadasin listede olan kisiler baska takimdakilerle yarisiyosun sen kendi takimindaki kisiyi alt etmek icin degil ne dönüyo anlamis degilim cok sacma bize yakismayan şeyler var burda kimse kusura bakmasin neyin hırsi bu

Back
X