- 29 Kasım 2020
- 3.405
- 15.652
- 158
- 34
Kuzum konunun senle yada haticeyle ilgisi yok alt metin cook farkli@FelicioDenp @hatice kızlar lütfen tartışmayın keşke ağzımı açmasaydım. Ben Hatıce çok güzel kılo veriyo dıyorum her seferinde masallahda dıyorum hatıceyı hep taktır ettım sonuçta. Kendı verdığim kılo az dıye kılo veren herkese imreniyorum. Lütfen mesajlar yanlış anlaşılmasın ya çok üzülürüm. Bu kıskançlık degıl sonuçta hepımız aynı şey için emek veriyoruz. Tartışmayın lütfen.rica ediyorum
![]()
26 kasımda 76.6 dün 66.2 cnmKaçtan kaça indin ne kadar sürede? Ben de çok istiyorum yaa
hepimizin niyeti aynı gülümBen tartışmıyorum kimseyle ismimin anılmasından bıktım sadece iyi niyetle söylediğinizi biliyorum neden beni kıskanicaksiniz ki en kilolu benim aranızda amacımız ayni degilmi kilo vermek icin burdayız hepimiz![]()
❤❤❤❤❤Yemin ederım pişman oldum. Konuyu açtığıma . Ya ben de doğumda 100 kiloya çıktım verdım yanı. Sadece çok hoşuma gidiyo senın yüksek kılo vermen keşke dıyorum bende verebılsem taktır edıyorum senı azmini her zman ama tartışma çıktı ışte gereksiz yere. Boşuna kırgınlık oldu aralarında.
Birakiyorum herkesin istedigi olsun
Güzel yüreğini sevdiğim naif kibar sevecen bir o kadarda narin güzel kadın nereye ??? Burda sana ihtiyacı olan bunca insan varken sen nereye ?? Sen bu takımı takım yapan kaptanlık sıfatının ardına siginip böbürlenmeyen kimse kırılmasın incinmesin diye uğraşırken kötü davrandığını söyleyenler halt etmiş Kaptanim bizler seni çok seviyoruz birazcık kafanı dinle ama hicbir yere de gitme lütfen bizleri yarı yolda bırakma ben inaniyorum bundan sonrası bizler için çok güzel olacak ardından fırsat kollayanlara o fırsatı sakın verme ❤❤❤Hic birsey yoluna girmez uzgunum
Ben cok kotu davranmisim herkese