• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selam kızlar 🤔Ne ver ne yok? Anlayım die okuyayım dedim ama 100 sayfa yazmışsınız,vazgeçtim 🙈 Özetlemeyin de gene konular açılmasın.Cahillik mutluluktur.
Yalnız ben 2 gündür yiyorum🤔😬
Hosgeldin canim
Yarindan itibaren dikkat etmeye devam 😍😍bosver gecmisi õnūmūze bakalim

Bugun sadece 11 de kahvalti yaptim
Biraz peynir
5 zeytin
Yumurta salatasi
Maydanoz
Domates salatalik
1 dilim ekmek

Belki sonra hafif biseyler yerim
Dun yemegi biraz kacirdim kuruyemiste yedim agir gelmis olabilir uzun zamandan sonra birden yiyince 😑😑
Kuzum en azından bir tas çorba iç mideni rahatlatır

Hosgeldin canim
Yarindan itibaren dikkat etmeye devam 😍😍bosver gecmisi õnūmūze bakalim

🥰🥰🥰🥰 yeme kuzum yeme düzene gir tekrar :)
Teşekkür ederimm kızlarrr,dünden kalanları yedim bitirdim 🙈🙈Çöp tenekesi işlemimi tamamladığıma göre öğütme işlemime de başlayabilirim sanırım🙈😬🤣🤣
Tükürdüğümü yalamaya geldim🤔 Son olaylar ne bilmiyorum ama sanki takım normale dönmüş gibi .😉 Eğer kaptan da uygun görürse aranızdayım Zipzip- Zipzip-

Selam kızlar 🤔Ne ver ne yok? Anlayım die okuyayım dedim ama 100 sayfa yazmışsınız,vazgeçtim 🙈 Özetlemeyin de gene konular açılmasın.Cahillik mutluluktur.
Hosgeldin canim yeniden yarindan itibaren menulerini bekliyorum yilbasi da bitti 🥰🥰

Canım 😘
Kizlar ben bugun 1000 adim attim sadece õgleden sonra sag tarafima anlamsiz bir agri girdi yattim hep simdi daha iyiyim cok sukur
Geçmiş olsun canım dinlen biraz😘😘
Selam canım hoşgeldin 😍
Yeme işini Düzene sokarsın sen 🤗
SeBugun sadece 11 de kahvalti yaptim
Biraz peynir
5 zeytin
Yumurta salatasi
Maydanoz
Domates salatalik
1 dilim ekmek

Belki sonra hafif biseyler yerim
Dun yemegi biraz kacirdim kuruyemiste yedim agir gelmis olabilir uzun zamandan sonra birden yiyince 😑😑
Olabilir canım Afiyet olsun 🤗

Back
X