- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen 90 san 2.5 3 ya da 4 bolunecekYok bugün bitti artıkKahvaltıda ve öğlen efsane öğün çıkarmıştım aslında ama annem kalanları akşam yemeğinde masaya çıkarınca içimdeki canavarı durduramadım
Bu arada ben listeden cıkarken 87,5 idim.Şimdi misal 90sam +2,5 ile mi girecem. Arkadaşlar taşlamasın sonra![]()
Yok bugün bitti artıkKahvaltıda ve öğlen efsane öğün çıkarmıştım aslında ama annem kalanları akşam yemeğinde masaya çıkarınca içimdeki canavarı durduramadım
Bu arada ben listeden cıkarken 87,5 idim.Şimdi misal 90sam +2,5 ile mi girecem. Arkadaşlar taşlamasın sonra![]()

Yazdan beri var aslinda bu rozer seyside ilk çıktığında aldik
Gene anlamadımAynen 90 san 2.5 3 ya da 4 bolunecek
Izne ayrilinca insallah gitmez zeynoYazdan beri var aslinda bu rozer seyside ilk çıktığında aldik
Sen o zaman izne ayrilmistin sanki :)
Bu sefer denk geldi sanslisin yine![]()
Guzel menu afiyet olsun canim ❤❤Menum
Sabah
2 catal patatesli yumurta
1 ks tulum peyniri
2 dilim beyaz peynir
4 zeytin
Domates salatalik
Maydanoz
1 dilim ekmek
Ara
5 kuru üzüm
10 kuru dut
Aksam
6 ks etli bamya
3 ks pilav
Aci biber
1 br ayran
2 lt su
Cikar icindekileri wcye cumaya kadarGene anlamadım2 kilo aldım diyelim,4e bölündü diyelim yine +500 ile girmiş olacam yani? Hahaha bu hafta zaten işler bir tuhaf,ben hiç takımı sabote etmeyim.Bi snraki hafta kısmetse
![]()

Ben sana anlatayim durumu bir ara canimGene anlamadım2 kilo aldım diyelim,4e bölündü diyelim yine +500 ile girmiş olacam yani? Hahaha bu hafta zaten işler bir tuhaf,ben hiç takımı sabote etmeyim.Bi snraki hafta kısmetse
![]()
Afiyet olsun canım,güzel menü.Menum
Sabah
2 catal patatesli yumurta
1 ks tulum peyniri
2 dilim beyaz peynir
4 zeytin
Domates salatalik
Maydanoz
1 dilim ekmek
Ara
5 kuru üzüm
10 kuru dut
Aksam
6 ks etli bamya
3 ks pilav
Aci biber
1 br ayran
2 lt su
Bu gün iyi günümdeyim şans benden yanaYazdan beri var aslinda bu rozer seyside ilk çıktığında aldik
Sen o zaman izne ayrilmistin sanki :)
Bu sefer denk geldi sanslisin yine![]()
Daha ne olsun zeyno kapi gibi rozetin varBu gün iyi günümdeyim şans benden yana![]()
Wcye gitse aslinda anlicak şuanda beyni doluBen sana anlatayim durumu bir ara canim![]()
HahhaahCikar icindekileri wcye cumaya kadar![]()
Artık ölsem de gam yememDaha ne olsun zeyno kapi gibi rozetin var![]()
![]()
Gerekirse yemeee yap mücverlerini yeee pirasa,ispanak,kabakHahhaahYahu tüm hafta çıkarsam ancak çıkar
ama bi de hiç yememem lazım
![]()
Salla sallaArtık ölsem de gam yemembir südyen de ben sallayım
![]()