- 2 Ekim 2019
- 3.437
- 19.030
- 128
Çok teşekkürlerrrTeşekkür ederim minnoşum
Unuttuk kaptanım bisey olmaz kalsın artık
Ayyy çok sekersin sen yaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkürlerrrTeşekkür ederim minnoşum
Unuttuk kaptanım bisey olmaz kalsın artık
Ayyy çok sekersin sen yaa![]()
Kiz sen cocuk gibi duruyon amaE Elif_Eylul gül cemalimle tanışgeçen yıldan ama şimdi kahküllerim uzadı.Burda 95 kilo varımdır (foto çekmeyi sevmediğimden yeni bulamadım)Bugün de foto gösterme günü oldu
![]()
Kaldir kaldir gördum
BiliomKiz sen cocuk gibi duruyon ama![]()
Benim gibi kucuk gosteriyorKiz sen cocuk gibi duruyon ama![]()
Beni de genelde okuyo sanıolar lolBenim gibi kucuk gosteriyor![]()
Çok teşekkürlerrrSen de çoook tatlısın,görmüştüm ben önceden profilinde.Maşallahh
![]()
Vallamiii gercekten yüzün cocuk dediysem kücuk demek istedimBiliom2 hafta snra 33 olcam ama
![]()
Aaaaa hiç tatlılıkkk yarıştırmayalım vallaaaa,yoksa sayfada herkes zirveye oynar heheheAyyy yok kabul etmiyorum sen daha şekersin tatlısın kalbin yüzüne yansımış resmen güzel kalplim
Teşekkür ederim bende![]()
Siz evlenemezsiniz çünkü çocuk gozunle bakacaklarBenim gibi kucuk gosteriyor![]()
Iyigeceler canimIyi geceler kizlar menu ve sporlarinizi yazmayı unutmayın![]()
Heee 88liyim :)) suratımdaki ifadeden de küçük duruom galiba.Bi şöyle çekici bakmayı öğrenemedimVallamiii gercekten yüzün cocuk dediysem kücuk demek istedim![]()
![]()
![]()
Doğru dedinAaaaa hiç tatlılıkkk yarıştırmayalım vallaaaa,yoksa sayfada herkes zirveye oynar hehehe![]()
Iyi geceler kaptanımIyi geceler kizlar menu ve sporlarinizi yazmayı unutmayın![]()
Bu telefonumda foto yok canim yarin yukleyim eski telefonumdan yeni alinca kaldi onda hayattada cekip atamamHeee 88liyim :)) suratımdaki ifadeden de küçük duruom galiba.Bi şöyle çekici bakmayı öğrenemedim
Eeee senle de tanışalım.Ben senin 3de 2ini görebiliom o fotoda,sadece eylül var maşallah![]()
AnlaştıkkkkBu telefonumda foto yok canim yarin yukleyim eski telefonumdan yeni alinca kaldi onda hayattada cekip atamam![]()
Tamam tamam sen merak etme etiketlerim seniAnlaştıkkkkTanışmamızı nihaiye erdirelim yani yarın
![]()
Hatice ya cok uzunsun ya da cok sıkısın canim masallah tarti baska söylüyor görüntün baska
Yaa ben göremedimBiliom2 hafta snra 33 olcam ama
![]()
YuppiiiiiiiiiiTamam tamam sen merak etme etiketlerim seni![]()