• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Zipzip- Zipzip- dün menümü yazamadım. Bugün de bi kırgınlık var üzerimde. Regl sökmediğinden midir nedir, rüyama girdi. Hiç iştahım yok anlamadım. Dinleneyim toparlanırım yarına inşallah. Yine de yazarım Bugün ki menümü güzel olmasa da :KK43: kusura bakma olur mu
Geçmiş olsun canım..
Ben de rüya gördüm 4. ye hamileymişim hastaneyi birbirine kattım rüyamda 😂😂😂

Ya ben ne zaman temiz beslenmeye niyet etsem hep bişeyler çıkıyo önüme :olamaz: bugünü çok hafif geçirmeyi planlıyordum ama misafir gelecekmiş tlf ettiler. Yarın akşam da iş arkadaşım doğum günü yapcak çocuklarına biz bize sadece:işsiz:

Ya ben ne zaman temiz beslenmeye niyet etsem hep bişeyler çıkıyo önüme :olamaz: bugünü çok hafif geçirmeyi planlıyordum ama misafir gelecekmiş tlf ettiler. Yarın akşam da iş arkadaşım doğum günü yapcak çocuklarına biz bize sadece:işsiz:
Herşeyin ucundan tadına bak çokta yesen aynı tad azda yesen değişmeyecek ne de olsa. Minik porsiyonlar daha iyi olur böyle günlerde.

Günaydın kızlar :KK24:
Gunaydin canım ❤
Zipzip- Zipzip- tatlım yarın sabah tartı fotosu ile beraber başlıyorum😘 akşamına da menumu yazarım🙈
Tamam canim bugun kacamak yapacaksin sanirim :-)
Harikasın canım ben de günlük 10000 adım atma taraftarıyım... fazla atana tabi ki saygımız var ama dediğin gibi çoook fazlaya da gerek yok 😊😊
Kesinlikle canım:)
Bize anca gün aydı 🤣🤣 günaydın kızlar🥰💕
Günaydın canım ❤

Back
X