• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hedefim 70 canım. Sanırım şimdi de mezun olabiliyorum. Hedefi 65 yapmam da sıkıntı yok değil mi? Bide 65 yaparsam en fazla kaçla mezun olabiliyorum? 🤔
Bence hedefini hic revize etmeyelim degisen birsey olmuyor canim az once baktim 96.1 ile baslamissin hedefini 65 e çekersek yuzde 80 ile 71.22 ile mezun olabiliyorsun

Kızçelerrrr ben menüleri böyle kendimce yorumlamaya çalışıyorum.(ki kendim asla mükemmel değilim, diyeti bozup kilo bile aldım.Eskinin morbid obezi olarak acayip irade savaşı vermem gerekiyor,çocukluğumdan beri şişmanım çünkü vs.)

Yani detaylı yorum istemeyen ya da rahatsız olan varsa söyleyebilir, asla yanlış anlamam🤗🤗 Belirtme ihtiyacı duydum, öpücükler😘😘
Kendime adıma hiç rahatsız olmuyorum yorumlara devam keee🥰🥰

E Elif_Eylul kuzu benim diyetisyen yeşilçay soda limon kürüne önerdi ödem için hem toksin atıyor hemde yağ yakıyormuş birde listeme zencefil limon çayı ekledi oda aynı şekilde ödem ve yağ yakmak içinmiş ki bu geCen hafta yaptim çokta güzel sonuç aldim

Kendime adıma hiç rahatsız olmuyorum yorumlara devam keee🥰🥰

E Elif_Eylul kuzu benim diyetisyen yeşilçay soda limon kürüne önerdi ödem için hem toksin atıyor hemde yağ yakıyormuş birde listeme zencefil limon çayı ekledi oda aynı şekilde ödem ve yağ yakmak içinmiş ki bu geCen hafta yaptim çokta güzel sonuç aldim
Dukan diyolar omu oluyor soda,limon,yesilcay

Bence cidden fit duruosun ama daha fazla övmeyim de snra listeye girmezsin mazallah🤣🤣🤣
Kendi adima yorumlarindan cok sey ogrendim bence devam et yorumlarına🥰🥰
Kimsede kirilmasin burda amacimiz hatalarımızı öğrenip tekrarlamamak
Eminim ki cogu kiside yorumlarini cok begeniyordur
Teşekkür ederim kaptanımm🥰🥰 ne bilim canım şimdi takımda sukunet hakimken (maşallah 🧿) sorim dedim.ben de çocuk değilim sonuçta, yorum istemeyene hak veriririm🥰

Senin yorumların benim çok hoşuma gidiyor canım Dikkate alıyorum 😘😘
Bana hep yap 😘😘😘
Tamamdır,teşekkür ederim canımm 🥰🥰😘

Dukan diyolar omu oluyor soda,limon,yesilcay
Kuzum dukan ne bilmiyorum bana şu şekilde tarif etti 2.5 su bardağı suyu kaynatıp içerisine 2 tatlı kaşığı yeşil çay yada 2 adet sallama yeşil çay ekleyip 10 dk demlendiriyorsun üzerine bir sise sade soda tam bi limonun suyunu ekliyorsun her öğünden önce 1 bardak iciyorsun kalanida uyumadan hemen önce iciyorsun

Kuzum dukan ne bilmiyorum bana şu şekilde tarif etti 2.5 su bardağı suyu kaynatıp içerisine 2 tatlı kaşığı yeşil çay yada 2 adet sallama yeşil çay ekleyip 10 dk demlendiriyorsun üzerine bir sise sade soda tam bi limonun suyunu ekliyorsun her öğünden önce 1 bardak iciyorsun kalanida uyumadan hemen önce iciyorsun
Heeee iste ona dukan birasi deniyomus ödem atmaya yariyomus

Hayırlı akşamlar kızlar 😘
Bugünkü menüm
Sabah 2 su bardağı limonlu su
Kahvaltı 09.00 1 tane haşlanmış yumurta biraz roka 1 tane domates 1 tane salatalık 1 tane közlenmiş biber 3 yemek kaşığı lor 7 tane zeytin

Öğlen 1 4.00 4 yemek kaşığı kısır 1 buyuk bardak ayran

16.00 1 fincan sekersiz türk kahvesi 1 tane kayısı

18.30 1 tane haslama kabak üzerine yoğurt ve dere otu
Öğlen Kısır yediğim için bi şişkinlik oldu bide hafif geçirmek istedim akşamı

4 Litre su
1 litre detoks suyu
Kısırın yanında bol salata var mıydı hee🤔 bayılırım🤣🤣🤣 Kahvaltıda 1 dilimcik ekmek olsa iyiymiş canım.Onun dışında beğendim menünü,afiyet olsun 🥰🥰

Denp Denp Alıntıladım ama silindi 🙈menün güzel canım,afiyet olsun🥰🥰 ve oğluşunun doğum günü de şimdiden kutlu olsun🥳🥳🥳🥳

Back
X