• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Acelem olunca Süt soğusun diye soğuk suya oturtuyom sonra fazla soğuyo bi daha ısıtıyom fazla ısınıyo soğusun diye bekliyom derken her seferinde acele ettiğime pişman oluyorum :olamaz:
Ayyy ne tatlısın vallahi öpecem :KK60::KK19::KK48:
Soğuyo tabi ama yapacak bişey yok. Çocuk söz konusu olunca kendimizi düşünemiyoruz maalesef
Ahhh nu analarrr haklisin canım

Menümü de yazam
Saat 11.45 te
Bağırsak kürü:KK70: ama ben mide kürü de diyom bayagi alt üst ettikahvaltiyi erteledim :-)
Kahvalti(12:55)
2 dilim tb ekmek
Zeytinyagi ekmekle bikac kez bandim
2 tabada yumurta
3 zeytin
1 kk peynir
2 fincan cay

Aksam(18:50)
10 tane yaprak sarma
Bol yogurt

Su 2 mi 3 mu sayiyi kaçırdım Zipzip- Zipzip-

birbeste birbeste Kürü ictim bacim
Anam o nasil bi tat oyle 😖
Neyse 1 gitti kaldi 9 gün:KK70:
Ama aksam çıktım wc ye şükür 😍😍
Soda yoğurdu icecektin demi canim sen ohhh sifa olsun sevindim valla :KK49: :KK24: bugün bende ictim zerdeçal bozuyo sanki oyunu biraz demi :KK50: aman wc çiķkarsinda valla. Devam et aman bırakma :KK200:

Hayirli geceler herkese🥰💋💋
İyi geceler ablam😘😘
Hayırlı huzurlu geceler kızlar
Hayırlı geceler canım
Yaaa cennet kokusuuuuu oy masallah hayırlı evlat olsun

Milleti bi korku sardırdın kardiyo kreliçesi bu hafta dünürüm elhanı bile geçer haftaya beni geçersin sen

Yeni ve dosdoğru kararin hayırlı olsun canim önceden yapmis tadini almış yine yaparsin sen yeterki gruba ağırlık ver

Oda olacak allahın izniyle bahara kalmayacak :KK49:

Diğer söylediklerini bilmem tanımam etmem ama yaşına kefilim bu genç güzel arkadaşımızın :KK48:

O dediklerini yasamayan var mı ki burda bakıyorum yoookkkkkk hep aynıyız yalniz değilsin canım 1 haftada 1 ayda olmayacağıni ve zamanın delirmiş gibi hızlı geçeceğini unutma. Yaza bomba olursun iyiki dersin iyiki katılmışım gruba :KK200:

Fayda eder illaki ederde terin sogumuyo mu kuzum yaaa anaçlığım tuttu gene :KK43:
Evet kuzum hepimizin evladını Rabbim bağışlasın inşaalah 💕
Oyhh sonunda bitti
Güya ara ara ugradim bugun yavv
Annahh cenenize :KK70:
Bak son kez yazıyorum bende gidiyorum yazmayın sakın :KK12:
Tamam daha yazmayın ben gidiyom :bicak:
Yazmayalım toplu bir de bunun sabahı var🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Soda yoğurdu icecektin demi canim sen ohhh sifa olsun sevindim valla :KK49: :KK24: bugün bende ictim zerdeçal bozuyo sanki oyunu biraz demi :KK50: aman wc çiķkarsinda valla. Devam et aman bırakma :KK200:
Zencefil degil miydi o ben mi yanlis yaptim 🙈🙈
Yoğurdun tadini bozdu yavv😂😂

E Elif_Eylul kuzum sen hibiskus nasil demliyosun
Günde kac bardak iciyosun
Ben de istemistim gelir bikac güne
Gunde 2 die biliom ben onu guzel cay ama. Kaynamis sicak suya at beklet süz iç.
Bide mesela kiraz komposto yaptınya altini kapatinca içine bir kac hibiscus at renk veriyo.bide sacimi boyarim ben onla. Hep bulunur evde.

Elifeylül ne olarak kullaniyo bilmem ama

Gunde 2 die biliom ben onu guzel cay ama. Kaynamis sicak suya at beklet süz iç.
Bide mesela kiraz komposto yaptınya altini kapatinca içine bir kac hibiscus at renk veriyo.bide sacimi boyarim ben onla. Hep bulunur evde.

Elifeylül ne olarak kullaniyo bilmem ama
Benim genel olarak meto adeta kaplumbağa formunda olduğu icin
Atesleyici ariyorum habire :D

Size bir before&after göstereyim bakında silerim birazdan🤭
İlkinde 81 sonrakine 60,6 bugün kü durum🙈 şekillendirme lazım kolları göbeği ve baseni👍
Maşallah canım harika görünüyorsun..
O şekillendirme bana da lazım ya ne yapsak acaba???

Kuzummm sporun süper maşallahh,aynı şekilde menün de 🥰
Menüde sadece nugget dikkatimi çekti.Kızartma mı yoksa fırında mı pişti?
Onun dışında her şey güzel gözüküyor,hele o küçükk eli yerimmm bennn 😍😍 Maşallahh 🧿🧿
Kızartma canım ya aklıma gelmedi fırın 😊 bı dahakine fırına atayım.

Back
X