- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Gider tabiki gitmezmi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gider tabiki gitmezmi
Gider giderGider dimiiii![]()
Kaptan sende benim için bir iki hoplayıver cumaya bomba gibi geleyim olar mıDunku menuleride takip etmedim simdi kim gecmis yapacak![]()
Olur canim yarin spora ve diyete basliyorumKaptan sende benim için bir iki hoplayıver cumaya bomba gibi geleyim olar mı![]()
Yanaş yamacıma bebegımDenp te bu hafta bana çalışsa 3lü kombine ile tamamdır bu iş cumaya birinciliğim garantiii
el atıverin
![]()
Gunaydn bebegimGünaydın 6.grubun güzelleri![]()
Olur canim yarin spora ve diyete basliyorum![]()
Yanaş yamacıma bebegım![]()
Ayyy neguzel yazmissinUzun bir yolda ilerliyorsan düstugunde kalkmayi bileceksin demiş şair
Bizimde yolumuz uzun onumuze cikacak engeller illaki olacaktir .Emeksiz hicbirsey olmaz.O yuzden düssekte kalkmayi bilecegiz olaki kalkmaya dermaniniz yok mecaliniz yok merak etmeyin biz(Zipzip- , E Elif_Eylul ve Ben )bir adim arkanızdayız ve asla sizi düştüğünüz yerde birakmayacagiz.Bizler birbirimize bağlı oldugumuz icin 6.Takimiz.Ya hep Ya hiçiz
Durmadan yola devam keeee
![]()
Sana yemek yedim gel kahveye diyodumKime el salliyorsun![]()
Peşinizdeyim
![]()
Uzun bir yolda ilerliyorsan düstugunde kalkmayi bileceksin demiş şair
Bizimde yolumuz uzun onumuze cikacak engeller illaki olacaktir .Emeksiz hicbirsey olmaz.O yuzden düssekte kalkmayi bilecegiz olaki kalkmaya dermaniniz yok mecaliniz yok merak etmeyin biz(Zipzip- , E Elif_Eylul ve Ben )bir adim arkanızdayız ve asla sizi düştüğünüz yerde birakmayacagiz.Bizler birbirimize bağlı oldugumuz icin 6.Takimiz.Ya hep Ya hiçiz
Durmadan yola devam keeee
![]()
Hee ben daha kahvalti yapmadimSana yemek yedim gel kahveye diyodum![]()