• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Uzun bir yolda ilerliyorsan düstugunde kalkmayi bileceksin demiş şair
Bizimde yolumuz uzun onumuze cikacak engeller illaki olacaktir .Emeksiz hicbirsey olmaz.O yuzden düssekte kalkmayi bilecegiz olaki kalkmaya dermaniniz yok mecaliniz yok merak etmeyin biz( Zipzip- Zipzip- , E Elif_Eylul ve Ben )bir adim arkanızdayız ve asla sizi düştüğünüz yerde birakmayacagiz.Bizler birbirimize bağlı oldugumuz icin 6.Takimiz.Ya hep Ya hiçiz 💗💗💗💗 Durmadan yola devam keeee😘😘😘😘😘
😘😘😘😘🥺🥺🥺🥺😭😭😭

Ben dr sabah içtim, oyk oyk diyerek, bir yerde de sirkenin sütü azalttığını okudum, doğruluk payı var mı bilmiyorum kafam karıştı (emziriyorum)
azaltırmı bilmiyorum ama böyle tadı keskin olan şeyler sütün de tadını etkiliyor canım. Bence içme ya da diyetisyene gidiyordun sanki bi danış istersen
madamhd madamhd 😒😒 benim içinde yap ama kilolar benden gitsin nooolurrr🥺🥺🥺🥺
karsiyo bi saat yapcam zaten veririm yarısını nolcak. ama en iy sporu sen yapıyon bence. Ben emziriyoken kaçamak yapa yapa kilo veriyodum 🤪🤪🤪

azaltırmı bilmiyorum ama böyle tadı keskin olan şeyler sütün de tadını etkiliyor canım. Bence içme ya da diyetisyene gidiyordun sanki bi danış istersen

karsiyo bi saat yapcam zaten veririm yarısını nolcak. ama en iy sporu sen yapıyon bence. Ben emziriyoken kaçamak yapa yapa kilo veriyodum 🤪🤪🤪
Orası ayrı kız daha da vermek için dedim 🙈🙈🙈

Dünkü menüm
Kahvaltı 13:00
3 adet ev yapımı nugget
Azcık patates kızartması
2 adet kurabıgfay patlağı
Fıstık ezmesı
Peynir
4 adet zeytin
Akşam 7:30
Bi kase mercimek çorbası
1 tabak 1.5 kepçe tavuklu mantar yemeği