Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah, bir dilim omlet 1 dilim peynir 6 zeytin bir tabak yeşillik 1 domates 1 salatalık 2 çavdar ekmeği 1 tk tahin bir bardak çay.

Ara bir sütlü tarcınlı kahve 1 kare bitter 2 badem 3 fındık 2 kuru kayısı.

Akşam2 dilim çavdar ekmeği 2 ızgara köfte 1 büyük tabak salata bir tabak yeşil mercimek bir kase yoğurt.

Aslında 3 öğün yapacaktım temizlikten fırsat bulamadım.
Su 2 litre oldu 3,5 tamamlarım.
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul

Sabah, bir dilim omlet 1 dilim peynir 6 zeytin bir tabak yeşillik 1 domates 1 salatalık 2 çavdar ekmeği 1 tk tahin bir bardak çay.

Ara bir sütlü tarcınlı kahve 1 kare bitter 2 badem 3 fındık 2 kuru kayısı.

Akşam2 dilim çavdar ekmeği 2 ızgara köfte 1 büyük tabak salata bir tabak yeşil mercimek bir kase yoğurt.

Aslında 3 öğün yapacaktım temizlikten fırsat bulamadım.
Su 2 litre oldu 3,5 tamamlarım.
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
Guzel menu afiyet olsun canım 😘

:sinirli::sinirli::sinirli:
Sabah artiyim dedin ve kacamak yaptin :işsiz:
O kadar mı abarttın🙄🙄 çabuk spor yap inşaallah ödem tutmaz😒
Kızlar nişanlanma yıl dönümümüz olduğu için hazırlık yapmış bu sebeple aslında bugün pek diyet modunda geçmedi. :KK43: alkol falanda var. Spor yaptım sabah yine yaparım. Özel günlerde de ısrarla diyet yapıyorum denmiyor 😢 ama söz veriyorum telafisini yapacağım.

Kızlar nişanlanma yıl dönümümüz olduğu için hazırlık yapmış bu sebeple aslında bugün pek diyet modunda geçmedi. :KK43: alkol falanda var. Spor yaptım sabah yine yaparım. Özel günlerde de ısrarla diyet yapıyorum denmiyor 😢 ama söz veriyorum telafisini yapacağım.
İyi bakalım sen öyle diyorsan ama ödem olabilirsin spor yapınca da pek fark etmiyor 😒 ama sen yap yine de

Bu ara annem de çok bişiler kırıo evde.İşte arkadaş ayın bilmem ne evresi olduğundan kazalar çok bu ara dedi 🤔
Görünmez kaza işte,hemencecik geçer inşallah canım🙏
Benim buyuk oglanda geçen gün büyük surahiyi kırdı tuzla buz oldu

Önümüzde 4 gun var canim eminim artilari verip eksiye gececeksin😘

Evet canım çok 2. Doğumdan sonra oldu gastroenteroloji bölümüne gidicem valla otla çayla olacak iş değil anlık çözüm bunlar
Anladim canim ama kullanirken dikkat et vücut alisiyor bu otlara da en kisa zamanda randevu alip git bence
Zayiflama surecinde de cok onemli bu durum

Back
X