- 8 Eylül 2016
- 103.553
- 438.790
- 898
- 36
M MissHayaLet rakibem nasılsın? Hafta sonu nasıl geçiyor? Benim eşim sabote etti resmen bugünü yabir günden bişey olmaz diye diye kendine uyduruyor beni
![]()

Sabah artiyim dedin ve kacamak yaptin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
M MissHayaLet rakibem nasılsın? Hafta sonu nasıl geçiyor? Benim eşim sabote etti resmen bugünü yabir günden bişey olmaz diye diye kendine uyduruyor beni
![]()

O kadar mı abarttınBugün ben öğün yazmasam daha iyi sanki![]()
NedenBugün ben öğün yazmasam daha iyi sanki![]()
Ama biz cuma gunleri yiyin diyoruzO kadar mı abarttınçabuk spor yap inşaallah ödem tutmaz
![]()

Guzel menu afiyet olsun canımSabah, bir dilim omlet 1 dilim peynir 6 zeytin bir tabak yeşillik 1 domates 1 salatalık 2 çavdar ekmeği 1 tk tahin bir bardak çay.
Ara bir sütlü tarcınlı kahve 1 kare bitter 2 badem 3 fındık 2 kuru kayısı.
Akşam2 dilim çavdar ekmeği 2 ızgara köfte 1 büyük tabak salata bir tabak yeşil mercimek bir kase yoğurt.
Aslında 3 öğün yapacaktım temizlikten fırsat bulamadım.
Su 2 litre oldu 3,5 tamamlarım.
Zipzip- E Elif_Eylul
Ben cuma yedim izinde almıştım başka da birşey yemedim geçen hafta eksi 400 olunca çok kızdım kendime bu hafta cezalıyımAma biz cuma gunleri yiyin diyoruz![]()
Sağol kaptanımGuzel menu afiyet olsun canım![]()
Sabah artiyim dedin ve kacamak yaptin![]()
O kadar mı abarttınçabuk spor yap inşaallah ödem tutmaz
![]()
Kızlar nişanlanma yıl dönümümüz olduğu için hazırlık yapmış bu sebeple aslında bugün pek diyet modunda geçmedi.
Çok geçmiş olsun canım yaÇöp atarken kırık bardagi görmeyip elimi boydan boya yardım çok kötü oldu saglik ocagina gidip pansuman yaptirdim![]()
İyi bakalım sen öyle diyorsan ama ödem olabilirsin spor yapınca da pek fark etmiyorKızlar nişanlanma yıl dönümümüz olduğu için hazırlık yapmış bu sebeple aslında bugün pek diyet modunda geçmedi.alkol falanda var. Spor yaptım sabah yine yaparım. Özel günlerde de ısrarla diyet yapıyorum denmiyor
ama söz veriyorum telafisini yapacağım.
Benim buyuk oglanda geçen gün büyük surahiyi kırdı tuzla buz olduBu ara annem de çok bişiler kırıo evde.İşte arkadaş ayın bilmem ne evresi olduğundan kazalar çok bu ara dedi
Görünmez kaza işte,hemencecik geçer inşallah canım![]()
Wc problemin varmiydi canimKızlar geçen acı çehre çayı aldım bugünden beri tuvaletten geri gelemedim inşallah yarın eksi görürüm sabah 500 Gr kadar artidydim karnımda çok şiş
Önümüzde 4 gun var canim eminim artilari verip eksiye gececeksinKızlar nişanlanma yıl dönümümüz olduğu için hazırlık yapmış bu sebeple aslında bugün pek diyet modunda geçmedi.alkol falanda var. Spor yaptım sabah yine yaparım. Özel günlerde de ısrarla diyet yapıyorum denmiyor
ama söz veriyorum telafisini yapacağım.
Evet canım çok 2. Doğumdan sonra oldu gastroenteroloji bölümüne gidicem valla otla çayla olacak iş değil anlık çözüm bunlarWc problemin varmiydi canim
Anladim canim ama kullanirken dikkat et vücut alisiyor bu otlara da en kisa zamanda randevu alip git benceEvet canım çok 2. Doğumdan sonra oldu gastroenteroloji bölümüne gidicem valla otla çayla olacak iş değil anlık çözüm bunlar
Evet canım alıcamda 182 ye ulasilmiyor MHRS rabdevu yok diyo anlamadimAnladim canim ama kullanirken dikkat et vücut alisiyor bu otlara da en kisa zamanda randevu alip git bence
Zayiflama surecinde de cok onemli bu durum