Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de söylemeye çekinmiştim nazlıcım ama oldu bitti bile
40 günde evlendik biz :))
Allah hayırlı olanlarla karşılaştırsın daima güzelim
yüzünü hep güldürsün rabbim
ama yine de bekar olmak ta güzel ya:))
EVET BEKAR OLMAKTA GÜZEL AMA 7 SENE OLDU NERDEYSE BENİN BİRAZ ZOR OLACAK Bİ TAKIM SORUNLAR VARA ARADA senağlama
benimde 6 sene olmuştu güzelim annemle babam hayatta vermem diyolardı seni ona
sabır diye diye oldu çok şükür :asigim:
Inşallah tez zamanda olur canım
amin elseciğim dua et benim için benim annemde kesinlikle olmaz diyor.
delikafaduldenişin zor nazlım ALLAH kolaylık versin inşallah .....:Saruboceq:amin elseciğim dua et benim için benim annemde kesinlikle olmaz diyor.
kaydirigubbakcemilebende tam yazacaktım bu menü güzel hani sabah tozutmuştun diye ....laelaelaelaelaeaebencim seni yakalamışkene menümü veriim
domates
biber
4 zeytin
1.5 dilik kepek
kk peynir
sabah yemem gerekeni öğlen yedim sabah ne yedin diye sormadan kaçayım ben gene:))
delikafaduldenişin zor nazlım allah kolaylık versin inşallah .....:saruboceq:
iyi akşamlar ben geldimmmdelikafadulden
nazlıcım Allah kolaylık versin canım benimde babam vermem dedisabrın sonu selamettir ahanda bak 11 yıllık evliyimkaydirigubbakcemile3
elsecim ben doktora götürdüm canım yöntemleri kendide duydu alıp karşıma konuştumda nişanlısı hemen çocuk istiyo yeğenim bir sene bari olmasın diyo şimdi karşı tarafı ikna edemediğinden kendisi bişeyler yapmak zorunda doktor doğum olayı olmadığı için en doğru yöntem doğum kontrol ilacı dedi bende ona şöyle bir öğüt verdim hormonal bi değişiklik hissedersen hemen bırak başka bişey diyemem ki kafaya koymuş bi kere..
aebencim bugün yedim cnm ama herzaman vakit bulamıyoruz bugün zaten tek tek yedik maşşallah müşteri kaynıyodu evlenme sezonu açıldı işler acayip yoğunlaştı:1shok:
bugünkü menü sakat-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile
sabah bir simir 2 fincan şekersiz çay
öğlen yarım tabak yoğurtlu makarna
akşam börülce yemeği 2 kaşık yoğurt 1 dilim light ekmek
lülülülülülü elsenın son kilosunuda ekle barik ...kaydirigubbakcemile36. TAKIM * *103 ETAP SONUÇLARI**
asibulut ( 57.5/)
dora ( 63.0 / )
aeben ( 67,0 /
kütahya ( 78.0 )
cceylin ( 60,5 / )
referans ( 75,5 / )
nazlıgüleç ( 59.4/ )
mmmf27 ( 64,0 / )
else kendi isteği ile ayrıldı
yumukum ( 78,0 /)
ozgekrd ( 72.8 / )
6. TAKIM TOPLAM KİLO ( /743.9)
kimsecikler yok madem bende listemi koyuyim barikk
alkisalkisalkisalkisalkisalkis yürüyüş else...:1shok: kuzum iyimisin ...delikafaduldensırnaşık şey bak iyiki sormuşum son kararını ...hihoyyytya kızlar yürüyüşe gittim 1 saat falan yürüdüm
eve dönünce farkettim ki anahtarı kapının üzerinde bırakmışım dışarda
aklım gitti eve hırsız girdi diye