• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

En Büyük TÜRKİYEHAFTANIN CENGAVERLERI En Büyük TÜRKİYE
(19-26 mart)

@Cordeliaa
@Habinar
Kazanannnn @Cordeliaa 💐💐💐

@gulenyuzumsunsen
Mefkurem Mefkurem
Kazanannnn Mefkurem Mefkurem 💐💐💐

@Cedarice
@TekrarDene
Kazanannnnn @Cedarice 💐💐💐

@Kmsl Hnd
Penguen Penguen
Kazanannn Penguen Penguen 💐💐💐

@Tostombalakanne
@kackaloribu
Kazanannnnn @kackaloribu 💐💐💐

@AhSen_2504
@T u t a s t e
Kazanannnnn @T u t a s t e 💐💐💐

Emek veren herkesi tebrik ediyorum 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Yarismayi ciddiye alip Katilim yapan ve paylasimlariyla takimi canlandiran herkese ayrica teşekkür ederim 😍😍😍😍
Eline saglik abla🤩🤩🤩
Tebrik ediyorum kizlar 🤩🤩🤩
Sporum canlar
75 dk. Dışarda yürüyüş
1000 zıpzıp
30 dk. Hit kardio
100 jupping jack

@sulisim
@birazhuzurdu2008 hani bugunun leslie spor etiketi güzellik 7 bitti 6 gün kaldı ona göre :KK49:
Elhan Elhan
Zipzip- Zipzip-
🤩🤩🤩🤩🤩
YouTube'da "Evde En Hızlı Şekilde Kilo Ver ( Değişim Zamanı 4.Ders)" videosunu izleyin

Yarinki videomuz bu olsun mu bu kadin cok iyi

Zipzip- Zipzip- Elhan Elhan @sulisim

Dün attigin videoyu yapamadım ev bir musait olmadi :(
Bugun bunu yaparim insallah canim
Günaydın canım ❤
Günaydın herkese ☀️
Günaydın canım ❤
Günaydın :uykucu:
Çok uykum var ama yaa 😏
Günaydın canım ❤
Günaydın kızlar ❣️❣️
Günaydın canım ❤
Pırıl pırıl ama bir o kadar da soğuk İstanbul sabahından hepinize Günaydın sevgili takımdaşlarım 🙋🏻‍♀️🤩
Günaydın canım ❤
Günaydın hayirli kandiller herkese :KK36:
Günaydın canım hayirli kandiller❤
Günaydın kizlaaar, kandilinizi kutluyorum.
Günaydın canım ❤
Yagmurlu kapali bi havadan Gunaydinnnnlarrr 💓

Hayirli kandiller 🌹

Havalar nasil olursa olsun bizim havamiz iyi olsun inşallah 😁
Günaydın ablacım ❤

Eklentiler

• IMG_20210327_100451.webp
    IMG_20210327_100451.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 28
36 gram bildiğimiz gofret. 217 kalori galiba. Telafi ettim. 30 dk. Fazladan Eva yaptim. Yarın sabah eksi çıkacağım. Çünkü birşey yemedim. Tatlıyla karnımi doyurdum. Büyük hata ama oldu bir kere. İnsallah tekrar etmeyecek. 🤗😘
Benim en sevdigim cukulatalardan olur kendisi 😂
Eskiden alışverişte kendime 5 li yada 10 lu paket alirdim
Eve gelinceye kadar arabada bitirirdim 😅😅😅
Genellikle ilk çocuklar daha hareketli olur sebebi bizden kaynaklı çünkü bizde daha yeni sakinleşiyoruz dur enerji bizde de tavandır bir şey bilmiyoruzdur çocukluk gençlik annelik yaş kaç olursa olsun fark etmez ruh yaşlanmaz beden yaşlanır sadece duygular değişmez 🤗ikinci çocuklar daha sakin genel bahsediyorum çünkü biZler daha çok öğrenmiş öğrendiğimizi protein olarak depo edip gen olarak aktarırız yani aslında çocuk yapmadan anne rahmine düşmeden öğrendiğimiz algıladığımız ne varsa biz çocuklara onu aktarıyoruz 🤗😍
Tatlim senide poniyle rakip yapiyorum olurmu
İsterim canım benim🤗
Tmm cnm
Ama daha cok katilim yapin lütfen😁
Yoksa rakip olmanin bi anlami olmuyor:))
Penguen Penguen
Eline saglik abla🤩🤩🤩
Tebrik ediyorum kizlar
Rica ederim bebegim 😍😍😍

Kafam bozulmustu, bu hafta yapmicaktim ama :)))
İnşallah arkadaslar hakkini verirde takima hem heyecan hemde motivasyon olur 😁

Neyseki kaptanımız yetiştirmiş bana kalsan yarina kalmıştın canim video baya zorlayıcı aslinda hareketler güzelde hiç dinlensirmemesi kötü az dinlendiriyo yani

Yemesem bir daha sürpriz yapmazdı ne yaaaa ömrümüz erkeklere eğitim vermekle geçiyo yarabbimmmm 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 o kadar güldüm ki yanimda adamı uyandıracaktım diecekki noluyo 🤣🤣🤣
Yarinki menünü sporunu iple çekiyorum mucvere ne olduuuuu yarına mı kaldııııı
Benim kocanın huyunu biliyorum canım takdir edilmeye bayılır. Yumurta kırsa da olurdu ama hanım yorulmuş yemek söyleyim demiş :KK51:
Senin cardio videon çok güzeldi ama omzumla dirsegim arası yerde bir sakatlık var iki aydır geçmedi bazı hareketlerde çok zorladı tamamlayamadim. Diş tedavim bitsin sıra ona gelecek..Spor hekimliği bölümüne gideceğim. Kas zedelenmelerine o uzmanlık bakıyormuş. Bugün sadece -100 geldim iki kilo nasıl gidecek bilmiyorum korkmaya başladım. :KK14:

Benim kocanın huyunu biliyorum canım takdir edilmeye bayılır. Yumurta kırsa da olurdu ama hanım yorulmuş yemek söyleyim demiş :KK51:
Senin cardio videon çok güzeldi ama omzumla dirsegim arası yerde bir sakatlık var iki aydır geçmedi bazı hareketlerde çok zorladı tamamlayamadim. Diş tedavim bitsin sıra ona gelecek..Spor hekimliği bölümüne gideceğim. Kas zedelenmelerine o uzmanlık bakıyormuş. Bugün sadece -100 geldim iki kilo nasıl gidecek bilmiyorum korkmaya başladım. :KK14:
Abla o video sana gore degil yaaa sen ya yürüyüş yap yada hafif biseyler dizlerini omuzlarını zorlama istersen,özur diliyorum yaşından dolayi 2ileri 1geri gidersin nekadar verebilirsinki senin fazlaligini ben göremiyorum sadece korusan olmazmi

Menu listesi yapmasam bu hafta nasil olur dün 11 menu yazilmamis
Cnm gercekten cok ugrasiyorsun 😔keşke herkes sadece bunun hatrina sorumluluklarini bilse 😐

Bence yapma
Zaten takima dogru dürüst gelmeyip menu, kilo bildirip gidenlerin takip edilmesi taraftari degilim
Takima dahil olmak böyle bisey degilki 😐
Herkesin kendine göre işi gücü colugu cocugu var
Ekstrem durum olur o ayri
Ama gelmemeyi aliskanlik yapanlar menulerini evde deftere yazsinlar 😅

Back
X