• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu hafta tek planım diyetisyen listesine uymak ve akşam 6dan sonra yememek,
Listemde zaten hep fit tarifler var, kurabiye,waffle,pankek, fıstık bar vsvs. 😀
Kaçamaksız sadece listeyi uygularsam veririm bence.
Suyu artırmam lazım, evde 1 torba zencefil çocucklar oynarken kayboldu, zencefilli su güzel oluyordu.
Bu hafta akışına bırakacağım yine de son sözü pazartesi tartısı söyler😂
Diyetisyenin aksam sonrasi ara vermedimi cnm 🙄
Yapiyorsan madem tam yap
Şöyle 3-5 meyve ekle aksamlari 😅😅😅

Diyetisyenin aksam sonrasi ara vermedimi cnm 🙄
Yapiyorsan madem tam yap
Şöyle 3-5 meyve ekle aksamlari 😅😅😅
Olmaz mı vermiş tabiki,
4 glutensis glissirini ve 15 badem yada
2 glutensiz wasa ve 2 tatlı kaşık tahin demiş

Ama yemem, glissirini yada wasam zaten yok 16 tanesi 65 tl bütçe mi dayanır ona? Açlık güzel şey, önümüz ramazan bünyeyi alıştırmak lazım😀

Kahvaltı sofrasi toplanacak, ev toplanıp supurulecek, parka gidilecek, yemek yapılacak, çocuklar banyo yaptırılacak, çamaşır katlanacak :KK42: eşimde kursta hiç iç açıcı bi gün değil :işsiz:
Benimde mutfak çamaşır ev süpürmesi beni bekliyor ben ne yapıyorum oturup buraya laf yetiştiriyorum:silah::silah::silah::silah:

Benimde mutfak çamaşır ev süpürmesi beni bekliyor ben ne yapıyorum oturup buraya laf yetiştiriyorum:silah::silah::silah::silah:
Hepimiz aynıyız bacım, küçüğü uyuttum, büyüğü eline telefon geçirdi youtıbe izliyor, enn büyüğü hala uyuyor, çamaşır bulaşık ev süpürme yemek hepsiii elimize bakıyor😭
Ben kaçar, hadi bismillah

Hepimiz aynıyız bacım, küçüğü uyuttum, büyüğü eline telefon geçirdi youtıbe izliyor, enn büyüğü hala uyuyor, çamaşır bulaşık ev süpürme yemek hepsiii elimize bakıyor😭
Evet bende yavaştan işlerin ucundan tutayım🏃🏃🏃🏃

Şampiyon rakibin var. İşin zor. 🤗😘
Her çıkışın bi inişi vardir 🤣🤣🤣
Kahvaltı sofrasi toplanacak, ev toplanıp supurulecek, parka gidilecek, yemek yapılacak, çocuklar banyo yaptırılacak, çamaşır katlanacak :KK42: eşimde kursta hiç iç açıcı bi gün değil :işsiz:
Bende de bi sürü iş var 😐
Olmaz mı vermiş tabiki,
4 glutensis glissirini ve 15 badem yada
2 glutensiz wasa ve 2 tatlı kaşık tahin demiş

Ama yemem, glissirini yada wasam zaten yok 16 tanesi 65 tl bütçe mi dayanır ona? Açlık güzel şey, önümüz ramazan bünyeyi alıştırmak lazım😀
Amannn sart mi glutensiz olması
Hep para tuzagi onlar :))
Normal yagli yagli galetalardan alsana cnm, ucuz onlar 😁
Maşallah 💞💞💞 hadi bakalım daha da fazla gitsin inşaallah 🌺🌺
Sagol tatlim, insallah 😍

Kolay gelsin rakibecim, cok yorma kendini 😊

Back
X