• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın kizlar 😍😍
Geçen cuma 80.9
Bugün 82
Reg oldum onun ödemi eminim çünkü akşamda 82lerde çıktım
Bugün kızımın doğum günü teyzeleri 2 yaşımız da olduk resmen büyüdük artık😍😍Size doğum hikayemi anlatmak isterdim ama millete aç yemek bekler😁
S
Cumaya eksilersin o zaman canım o zamana regl şişkinliğin iner gerçek kilon gelir. bende haftaya olacam :(
kızının doğum günü kutlu olsun canım. Bir ömür mutlu olsun inşallah. doğum hikayen için ben hazırım. aç karınları doyur gel :KK66:

Günaydın kizlar 😍😍
Geçen cuma 80.9
Bugün 82
Bugün kızımın doğum günü teyzeleri 2 yaşımız da olduk resmen büyüdük artık😍😍Size doğum hikayemi anlatmak isterdim ama millete aç yemek bekler😁
S
Nice mutlu senelere canim 💞
Fazla ödem sanirim

Kaptanım tel yeni düşürdüm mındar ettim bu eski bir tel bunuda üstümde tasiyarak riske atamam🙄O uygulamaların hiç biride gerçek sonuçları yansıtmıyor bizzat denedim zamanında
Evet bence de. Ama ben sadece spor yaparken açacağım. Sporda adımlarımi doğru sayıyor gibi. Yürüyüş ve spor sırasında açarim. Malum büyük kapışma içindeyiz. 🙈

Günaydın kizlar 😍😍
Geçen cuma 80.9
Bugün 82
S
Bir Ömür sağlıklı mutlu, başarılı yaşlari olsun. 🤲🤲🤲♥️♥️♥️♥️♥️🌹🌹🌹🌹🌹🥰🥰🥰🥰🥰

Evet bence de. Ama ben sadece spor yaparken açacağım. Sporda adımlarımi doğru sayıyor gibi. Yürüyüş ve spor sırasında açarim. Malum büyük kapışma içindeyiz. 🙈
Bende hevesleniyorum şu adımsayarlı kol saatlerine ama alsam bile takmam biliyorum çünkü hayatta bişe takamam saat yüzük kolye küpe. :deli:

Ay bende. Niye böyleyiz biz. Çok severim ama takamıyorum. 😭😭😭
bende başkasında görünce bayılırım ne güzel derim ama kendime yakıştıramam da sevmem de ağırlık gibi. bi evlilk yüzüğüm var zaten onu bile takmıyorum. eşim bozuk atıyor bazen ama napim sevemiyorum sanki ağırlık gibi ya.. hatta ben kışın boyunluk şapka vs bile takamam o_O

Günaydın kizlar 😍😍
Geçen cuma 80.9
Bugün 82
S
Oooo kocaman abla olmuş minik kuzu, mutlu huzurlu sağlıklı yaşları olsun ailesiyle birlikte güzel günleri olsun, 🥳🥳🎂🎂🎈🎈

Günaydın canlarım ☺️ 62.8 kg ile geldim malum ödem gitti sanırım. - 700 şimdilik cumaya inşallah daha çok gitmiş olacak ☺️ Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul kaptanım adımlar bugünden itibaren diye foto atmadım bugün foto atmaya başlayacağım. ☺️
Harikasin canim tebrikler😊

Back
X