• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın kizlar 😍😍
Geçen cuma 80.9
Bugün 82
Reg oldum onun ödemi eminim çünkü akşamda 82lerde çıktım
Bugün kızımın doğum günü teyzeleri 2 yaşımız da olduk resmen büyüdük artık😍😍Size doğum hikayemi anlatmak isterdim ama millete aç yemek bekler😁
S
Günaydın canım. Sağlıkla nice yaşları olsun kızının.. 🙂Ben artıyım rakibem. Bakalım cuma be olacak

Gunaydinnn güzeller 😍

Hepimiz icin güzel bi hafta olsun insallah

Ben eksiyim demek isterdim ama malaseff 😐
Ne yapsam pazartesi eksi olmayi beceremiyorum ☹️
Sabah kalkinca hemen tartildim, cuma gibi beklemedim
+500
Buyuk ihtimal o kadar degil ama yinede ekside degilim ☹️

Yapacak bisey yok
Yola devammmmmmmm

Canım suyunu biraz daha arttırmalısın ve bağırsaklarını hareketlendirici şeyler tüketmelisin. yeşilçay limon çayı demleyebilirsin. Kefir özellikle çok faydalı. heleki kendin mayalayabilirsen ne güzel. ben oğlum doğduğu zaman maya bulmuştum bi sene kadar yaptım ama sonra mayamı öldürdüm unuttum :( ondan beri de hiç içmedim galiba. direncini bu şekilde kırabilirsin
Büyük migroslarda kefir var canli...kuru sekilde aliyirsun bekletince canlaniyir kullaniyirsun uzun süre

Günaydın kızlar 🌹

Kaptanım tartım sabit. 62 geldim. 61.8 61.9 arasi gitti bi heyecanlandım ama 62 dedi 😵 buna da şükür. Cumaya eksilerim bolca 😍
Sabit olmasida cumaya güzel eksi geleceginin garantisi cnm 😁
Günayydınnn,

82.15 ile +200 diyorum, dün gece 2 lt su içtim belki hala gitmemiştir, dün sabah 81.95tim çünkü.
Rakibim bugun benden öndesin ☹️
Ama cumaya hersey degisebilir :)))

Günaydın mutlu haftalar kızlar
Cumartesi yine hastanedeydim
Dün de siteye bir iki kere girmeye çalıştım site hata verdi olmadı nedense .
Burayı çok özledim :KK68:
Hosgeldinnnn cnm
Sende özlendin 💓

Cocuk icinmi gittiniz hastaneye
Pazartesi kilo bildirimi 88.9
+900.
Geçen hafta daha fazlaydi
Sen bunu halledersin :))
Ya kızlar o kadar dikkat ettim haftasonu +200 üm yaaa sporumu da yaptım hiç kaçamağı da yok😥😥😥

Uzun yıllar 64 lü kilolardaydım acaba direnç kilom mu bilemiyorum yaaaa moralim bozuldu😭😭😭😭
Can sikicak kadar bi arti degil cnm

sen bayadir plates yapiyorsun
Kilon müsait, ip atlama, jj yada baska cardiyo eklersen kilo verimine daha katkisi olur

Ictigin caylarida degistirebilirsin
Bi muddet sonra vücut alisiyor
Günaydın canlarım ☺️ 62.8 kg ile geldim malum ödem gitti sanırım. - 700 şimdilik cumaya inşallah daha çok gitmiş olacak ☺️ Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul kaptanım adımlar bugünden itibaren diye foto atmadım bugün foto atmaya başlayacağım. ☺️
Masallah süper eksi cnm 😍
Bi eksi daha 😍bu cuma cok güzel olacagi belli cnm 😁
Günaydın kızlar artı 300 gram var. Bir öpün fazla yedim ama çok da yürüdüm yani😔 Neyse cumaya eksiye döner umarım Eki Görüntüle 2811986
2 gündür aksam menün fazlaydi ona ragmen bence fazla bi arti degil cnm 😁
Günaydın kızlar bende +500 geldim ama kaçamak yapmadım niye böyle oldu anlamadim
Cumada arti oldugun icin
Demekki menulerini biraz degistirmen gerekiyor cnm
Günaydın kilo kontrolü
Cuma 76.8
Pazartesi 76.3
-400
Cok güzellll masallahh yasim 😍cumaya 1.5 olabilir 😁
dün 81,9 gördüm diye çok sevinmişim ben. :mad:
Gördüysen geri gelecektir tatlim 😁
Günaydın kizlar 😍😍
Geçen cuma 80.9
Bugün 82
Bugün kızımın doğum günü teyzeleri 2 yaşımız da olduk resmen büyüdük artık😍😍Size doğum hikayemi anlatmak isterdim ama millete aç yemek bekler😁
S
Asya hanim büyümüşte 2 yasindami olmuş 😁nice mutlu saglikli yaslari olsun tatlim

Arti temzlemek senin işin 😁
Selam kızlar
Cuma: 61.8
Pazartesi: 61.5
Fark eksi 300

Cumartesi günü 61.1 idim sanırım kas yaptim baska şüphem yok asla kaçamağımda yok hayırlısı bakalım 300 de az değil yola devam Zipzip- Zipzip-
Haftaya cok güzel baslamişin bestecim 😍

Günaydın kizlar 😍😍
Geçen cuma 80.9
Bugün 82
S
Cumaya guzel eksi ile gelirsin 🥰
Kizinin dogum günü de kutlu olsun nice saglikli mutlu yaşları olsun 🥰🥰
Ben senin önerinle samsung health kullanmaya başladım kaptanım, memnunum uygulamadan.
Bende memnunum canim aylik,haftalik adimlar sayesinde kalkip adim atiyorum yoksa 0 yazacak 🤭🤭
Selam kızlar
Cuma: 61.8
Pazartesi: 61.5
Fark eksi 300

Cumartesi günü 61.1 idim sanırım kas yaptim baska şüphem yok asla kaçamağımda yok hayırlısı bakalım 300 de az değil yola devam Zipzip- Zipzip-
Eksin guzel canım 🤩🤩
Benim daha yok gibi:(
Gunaydinnn güzeller 😍

Hepimiz icin güzel bi hafta olsun insallah

Ben eksiyim demek isterdim ama malaseff 😐
Ne yapsam pazartesi eksi olmayi beceremiyorum ☹️
Sabah kalkinca hemen tartildim, cuma gibi beklemedim
+500
Buyuk ihtimal o kadar degil ama yinede ekside degilim ☹️

Yapacak bisey yok
Yola devammmmmmmm
Günaydın abla artin cok degil cumaya eksi gelecek 🥰
Ooo süpersin demekki almakta iyi gelmiş hızlı vermiş sin Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul bende sabit geldim 🙏
Sabit gelmende guzel canim

Kıslar adımlar da coşalım hadi ben yarıladım bile

20210329_111114_005_01.webp

kızlar ya dışarda ne güzel hava var masmavi gökyüzü ama akşamüstü yağmur geliyormuş ve yarın yine kar varmış Ankara'da.. iliklerime kadar dondum bu sene :KK53:
Amannn genemi...size kar geliyo bizede ayazi😖😖😖

Back
X