• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selam canım. çok geçmiş olsun çok üzücü olmuş. şifa diliyorum

Çok çok geçmiş olsun ablacım insaAllah hayırlı haberler alırsınız Allahtan şifalar diliyorum

çok geçmiş olsun ablacim :KK43:
Sagolun kizlar 💓
Arkadaşlar merhaba herkese iyi haftalar. Haftasonu çok zor bir haftasonuydu. Patlayacaktım, ilaçlar falan fayda etmedi, ne de yürüyüş... Bağırsak düğümlenmesi yaşadım resmen kaç gündür. Bekunis gibi ilaçtan 2 tane içmeme rağmen bana mısın demedi...
Daha yeni kendime gelebildim.
Geçmiş olsun cnm
an doktor sana kötü bir şey söyledi sandım. Çok geçmiş olsun görümcrnin eşine, Allah şifa versin
Sagol cnm 💓
Ben dr a gitmedim iş le ilgiliydi :)

selam canım. çok geçmiş olsun çok üzücü olmuş. şifa diliyorum

Çok çok geçmiş olsun ablacım insaAllah hayırlı haberler alırsınız Allahtan şifalar diliyorum

çok geçmiş olsun ablacim :KK43:
Sagolun kizlar 💓
Arkadaşlar merhaba herkese iyi haftalar. Haftasonu çok zor bir haftasonuydu. Patlayacaktım, ilaçlar falan fayda etmedi, ne de yürüyüş... Bağırsak düğümlenmesi yaşadım resmen kaç gündür. Bekunis gibi ilaçtan 2 tane içmeme rağmen bana mısın demedi...
Geçmiş olsun cnm
an doktor sana kötü bir şey söyledi sandım. Çok geçmiş olsun görümcrnin eşine, Allah şifa versin
Sagol cnm 💓
Ben dr a gitmedim iş le ilgiliydi :)

Teşekkürler kızlar.
Hiç buraya dahi gelmek istemedim.
Sabah bir tartıldım zaten wcye gidemiyorum.
Bir baktım 67 diyor iyice canım sıkıldı ancak kendime geldim de buraya yazıyorum kusura bakma kaptanım. Zipzip- Zipzip-
Olsun canim moralini bozma wc sorununu çözünce eksiiler gelecektir 😘

Slm kizlar
Görüşmem vardi
Biraz önce geldim eve, yeni kahvaltimi yaptim

Üzücü bi haber aldim 😔
Yan tafarta oturan gorumcemin kocasi tr ye gitmisti
Orda beyin kanamasi geçirmiş,
Komadan çıkmış heralde
Son durumunu tam bilmiyolar
Yarin gorumcem tr ye gitcekmis
Çok geçmiş olsun. İnşallah iyi haberler gelir. 😔

Geçmiş olsun canım. 😔

Back
X