• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın Hayırlı Cumalar Bol Eksiler Kızlar🤩🤩🤩🤩🤩🤩💕💕💕💕💕💕

Kızlar ablamlar negatif. Sadece yeğenim pozitif. O da saglikla atlatır inşallah. 🤲🤲🤲
Geçmiş olsun canım 🌺
Günaydın. Hayırlı cumalar kızlar. Dün saframdan dolayı rahatsızdım erkenden uyudum. Şükür şimdi iyiyim.
Tartı yüzünüzü güldürsün :KK68:

Günaydın kızlar 🌹 bol eksili gün olsun. Rakiplerim ne yaptı acaba 🤪 @Cordeliaa @Habinar

Günaydınnnnnn. Yataktan yazıyorum. Kalkıp spor yapsam ne iyi olacak.

Günaydın kizcelerrr hedefimi tutturamadim ama regl beklememe ve dün gece az uyumamama rağmen guzell eksi gördüm :KK49:
Geçen hafta 61.8
Bu hafta 60.6
Fark -1200
Bu hafta daha çok yürüsem hiç fena olmayacak :KK49:

Eki Görüntüle 2815238

Günaydın kizlar :KK36: :KK36:

Günaydın hayırlı cumalar 💞💞💞boolllll eksiler

Aaaa hayirli olsun @Zeynep Sena

Offff super 1200 daha ne olsun kuzum

Günaydın hayırlı cumalar kızlar :KK25:

Günaydın güzellikler 🌺🌺🌺🌺🌺

Eki Görüntüle 2815299
Günaydın geçen cuma 64.3
Bu cuma 64.0
Fark - 300
O kadarda yürüdüm 300 gram anca vermişim.

Günaydın hayırlı cumalar⚘❤

Gunaydin guzel takimim 😍

Günaydın canlar dün hasta olan komşuya yemek yaptım alışveriş evin işleri yemeği derken ugrayamadim buraya :KK43:
Dünkü menümü yazayim öncelikle

Kahvaltı 2 yumurta 2 dilim beyaz peynir 1 dilim t.b ekmeği

Öğle yarım ananas 3 kaşık yoğurt

Akşam salata 2 tavuk bud 1 bardak ayran

2 lt su 1 lt detoks suyu

Hayırlı cumalar arkadaşlar,eksilerinizde güzel tebrik ederim

Hayırlı cumalar 💞
Günaydın hayırlı cumalar kızlar 💋

2yemek kasigi bulgur makarna pilav,1dilim ekmek sen yarim tabakta kac kasik koyuyosun o önemli kilon oldugu icin sana fazla geliyo buna sabah ogle ekmekte eklersek karbonu enyuksek seviyede yemis oluyosun burda menuleri inceliyomusun bilmiyorum ama guzel kilo veren arkadaslar var bence menunu acilen degistir yoksa ayni yerde saymaya devam edersin bu mesajida kötü algilama lutfen💕
Şimdi size karşılık yazınca da hoşunuza gitmiyor sanki ama yazıyımmı bilemedim😂sen diliyle konuştuğunuz için bide pek tanışmadığımız için birbirimize sivri gelebiliriz ama belirtince kötü algılamam niye algılayayım👍yorumlanmak ve destek bulmak olmak için gelmedikmi buraya, sıfır ekmek sıfır pilav vs diyosunuz anladığım kadarıyla

Back
X