• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Şimdi size karşılık yazınca da hoşunuza gitmiyor sanki ama yazıyımmı bilemedim😂sen diliyle konuştuğunuz için bide pek tanışmadığımız için birbirimize sivri gelebiliriz ama belirtince kötü algılamam niye algılayayım👍yorumlanmak ve destek bulmak olmak için gelmedikmi buraya, sıfır ekmek sıfır pilav vs diyosunuz anladığım kadarıyla
Pirinç bulgura göre bir tık daha kullanılmaması gerekiyor ne yazik ki ayrıca makarna arpa şehriye gibi ürünler de.

Diyette her zaman kaşık hesabı olur yarım tabak ama kaç kasik mesela tabak buyuk mu küçük mü. Yani bana göre belirli bir kiloya gelmeden pirinç bulgur makarna türü kullanilmamali tabi benim düşüncem 🥰

Şimdi size karşılık yazınca da hoşunuza gitmiyor sanki ama yazıyımmı bilemedim😂sen diliyle konuştuğunuz için bide pek tanışmadığımız için birbirimize sivri gelebiliriz ama belirtince kötü algılamam niye algılayayım👍yorumlanmak ve destek bulmak olmak için gelmedikmi buraya, sıfır ekmek sıfır pilav vs diyosunuz anladığım kadarıyla
Ben sivri dille yazdigimi dusunmuyorum sana makarna ekmek pilav yeme diyede bisey demedimki neden boyle algiladin anlamadim ben🤷🏻‍♀️
Sadece 2kasik 1dilim ekmek ediyo yani oyle diyo doktorlar menulerini duzenle dedim yoksa istersen 1tabak ye burda herkes bir birinin sporunu menusunu yorumlamak icin var

D8A6E321-BEA1-4DB1-820C-FDFCD336DADC.webp D8A6E321-BEA1-4DB1-820C-FDFCD336DADC.webp

D8A6E321-BEA1-4DB1-820C-FDFCD336DADC.webp
geçen cuma 103.5
Bu cuma 103.3
Fark -200
İnanın çok uğraşıyorum bu insülin direnci ne illet bir şeymiş 😭😭 acayip enerjimi yiyor emeklerim çöp gibi 200 gram 300 gram ne giderse kar diyorum ama üzüyor beni
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul

madamhd madamhd 2 haftadir hic ugramiyorsun merak ettim iyi misin
İyiyim canım sağol :KK19: pek giremedim bu aralar aslında topik hep açık tlfnda ama sadece cumaları kaçıncı olduğumuza baktım. Geçen hafta ikinci önceki hafta birinciydiniz tebrikler:KK9: bugünde güzel sonuçlar alırız inşallah 🤗

Ben sivri dille yazdigimi dusunmuyorum sana makarna ekmek pilav yeme diyede bisey demedimki neden boyle algiladin anlamadim ben🤷🏻‍♀️
Sadece 2kasik 1dilim ekmek ediyo yani oyle diyo doktorlar menulerini duzenle dedim yoksa istersen 1tabak ye burda herkes bir birinin sporunu menusunu yorumlamak icin var
Kötü birşey yazmadım,tekrar okursanız sevinirim

İyiyim canım sağol :KK19: pek giremedim bu aralar aslında topik hep açık tlfnda ama sadece cumaları kaçıncı olduğumuza baktım. Geçen hafta ikinci önceki hafta birinciydiniz tebrikler:KK9: bugünde güzel sonuçlar alırız inşallah 🤗
Madam nerdesin sen🙄🙄 hoşgeldin 💋

Hosgeldin madam🤩

Back
X