• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar dün bunlarla uğraştım 🙈 komşular geldi bugün dikkatli bir izin verdim kendime menü yazcam akşam 🤣

Eklentiler

• IMG_20210402_143311.webp
    IMG_20210402_143311.webp
    84,6 KB · Görüntüleme: 42
Ramazan' da sıcak sıcak Ramazan pidesi yemeyen de ne bileyim :oops:çetin savaşlar bizi bekliyor canim:KK17:
offf ramazan pidesi ramazan güllaçı ramazan menülerii :( heefine ulaşsaydın ramazana 54 kiloydun oh olsun sana beste :kızgın:
Bayılıyorum bu doğal konuşmalarina :KK60: :KK60: :KK60:
Hedef üç alnima yazıldı canım :super:
ne tesadüf ki bende sana bayılıyorumm fit hatun :KK68:
Bugün ne yiyeceksiniz kizlar

Ben ekmekli kahvalti yaptim

Valla bisey yemeye korkuyorum 😅
akşama sıvılı sulu bişiler ye ablacım. kh. olmayan bir menü olabilir.
bugünden itibaren cuma menülerini kızıma kitledim oda kesin benlik bişi yapmaz:D
eğer yapmazsa kendime burokoli çorbası yapacağım bayadır canım çekiyodu yoğurtla güzel olur diyorum dur bakalım
yaa bide fotolu paylaşım yapıyo seviyorum bu kadını :KK68: :KK68: :KK68:
içimi açtın bugün güzel güneşli bursamız

isim yapmış bir siteden aldıysan şikayetvar.coma yazabilirsin. o site seninkilere ulaşıyor sen elini bile kaldırmadan aldığın yer seni arayacak inan bana.. bende yaşadım şikayet var.com çok işime yaradı.. tabi ufak bir yerden aldıysan tek çaren tüketici haklarına şikayette bulunmak ya da bulunacağını onlara söylemek canım
Ablacım lwc mağazasından aldım bu 2. Değişim olacak

Kızlar çok teşekkür ederim kırmış oldum 64 ü artık gerisi takır takır gelir inşallahhhhh🤲🤲🤲

Pazartesiden beri kuzenimin listesini yapıyorum vücut şaştı herhalde aslında pazartesiden bugüne 1200 gitmiş oldu
Bakalım pazartesiye 1 haftalık sonuç ne olacak🙄🙄🙄
Önümüzdeki hafta yarışalım mi :halay:
Ben de 63 küsurlardayım....yakalicim seni kaçarın yok...:dondurma:dünürümle hedef belirlemişik:sus:

Ben bidaha konusmama karari aldim yorum yapmicam kimseye😏
Aaaa olur mu öyle sey....sen kaptan yardimcisinin arada bize zilgiti cekecenki kendimize gelecez....
Cok güzel ilerliyorsun cnm 😍
Bence fasulye tezinde dogru
En azindan sende şişlik yapmiyormus :)))

Istikrarla vermek en guzeli tatlim 😍

Besteee harikasin cnm ne güzel eksi 😍😍😍😍

Hele bakın veremiyorum diyen Meryem hanima 😂😂😂😂
Tuuu tuuu masallahhhhh harikasın cnmmm 😍😍😍😍

Yine cok güzel gitmis yasimim 😍😍😍
6 lara fazla bisey kalmadi 😁

Ohhh şükürrrrr 8 belasindan kurtulmuşun cnm hemde cok guzel eksiyle 😍😍😍

Cok güzel bi uyarlama olmus tatlimmmm cok begendim 😍😍😍biz kimin dizine oturup agliyoruz 😂😂😂😂

Yine muhtesemsinnnn dilegimmm 😍😍😍

Bu hafta da böyle olsun tatlim ne yapalim her hafta cok cok gitmiyorki
Hem artiyim diye korkuyordun
En azindan eksidesin 😍

Tatlim arkadaslarda yazmış, bende farkli birsey soylemicem
Genelde menulerin cok karbon icerikli oluyor
Mesela dün aksam 1 tb corba 1 tb mercimek yemegi vardi. Bunlar en az 5-6 dil. Ekmek degerinde... Diğer ogunleride hesap edersek gün icinde toplam ekmegin 10 dilime gelir nerdeyse

Belli bi yaşdan sonra karbona cok daha dikkat etmek gerekiyor
Biz gençler gibi tabak tabak yiyemeyiz malesef 😅😅😅

İlk gelindigi zaman takima yabancilik hissetmek cok normal
Bende geleli fazla olmadi
Ama karşılıklı yazisma ne kadar cok olur ve birbirimizi tanirsak, kaynaşma da ayni sekilde fazla oluyor
Burda samimi bir ortamda hissettigimiz icin sizli bizli konuşmuyoruz. 😁sende cekinmeden dal sohbete :)))

Senin diyetsyen karabugdaya nasil bakiyor tatlim

Baslangicin hayirli olsun cnm 😍

Masallah tatlim yine cok guzel eksi 😍😍😍😍

Harika bi eksiyle acilişi yapmışın cnm devami gelsin insallah 😍

Kiz insan bi gelir yazar, niye gelmiyonki 😐özlendin iyice 💓
Önceden fasulye yiyince wc sayısında da artis oluyordu...amma bu seferhafta hic bekledigim gibi olmadi...
Çok sıkıldım abla 3 aydır aynı şeyleri yiyorum, hiç esneme yok, çorba yok, bakliyat yok, zaten bu ay listeye hiç uymadım gibi bir şey, bana kattığı extra bir şeu yok artık, benim ilgim azalınca onun da azaldı bana karşı ilgisi😀, bakalım bi mezun olayım, belki 2. Tura yeniden başlarım.
Online dimi senin diyetisten...neden yuz yuze tercih etmedin...
Kızlar dün bunlarla uğraştım 🙈 komşular geldi bugün dikkatli bir izin verdim kendime menü yazcam akşam 🤣
Offff muhtesem...neler var menude nelee..eline saglik

offf ramazan pidesi ramazan güllaçı ramazan menülerii :KK43: heefine ulaşsaydın ramazana 54 kiloydun oh olsun sana beste :kızgın:

bugünden itibaren cuma menülerini kızıma kitledim oda kesin benlik bişi yapmaz:KK70:
eğer yapmazsa kendime burokoli çorbası yapacağım bayadır canım çekiyodu yoğurtla güzel olur diyorum dur bakalım

Ramazan’da kilo verilir bunlrı yemesen verilir 😬 güllaç almadım zayıflamak için eşim. Sevmiyor çünkü 😂

offf ramazan pidesi ramazan güllaçı ramazan menülerii :KK43: heefine ulaşsaydın ramazana 54 kiloydun oh olsun sana beste :kızgın:

bugünden itibaren cuma menülerini kızıma kitledim oda kesin benlik bişi yapmaz:KK70:

Eski sevgilim eski kocam yok napim cekinecek kimsem de yok :KK76:ama siz bana bakmayın delilik başa bela :21:
Canım bugün cordeliacima sözüm var bol adım atmalıyım hava da güzel...yalnız hem nöbet hem yürüyüş yordu bebeğim...:KK60:

Back
X