• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

O zaman bugünün menüsü de gelsin :kk77:
uyanınca elma sirkeli ılık su

kahvaltı : 09:00
1 büyük dilim peynir, 3 kayısı, kocaman türk kahvesi

öğlen : 13:40
1 tabak maş fasulyesi hayatımda ilk defa aldım ve yedim (akşam tadına baktım) ne güzelmiş )
1 sb. kefir

akşam : Tarif 1 yeşil smoothie ve zencefil zerdeçallı ayran

su 2 lt.
sporu yazarım dün yapamadım

Günaydın güzeller akşama detoks yapacak olanlar hazır mısınızzzzzz 3 kişiyiz canlar 3 gün yapacak olan diğer kızları yarın etiketlerim 2 gün yapacaklarını söylediler :KK200: :KK200: :KK200:

ben @Elhan @birazhuzurdu2008 bugün 3 kişi başlıyoruzzzzzz

3 akşam yemeği yerine bu detoksu yapıyoruz.
sabah normal kahvaltı öğlen hafif bir menü ve akşam sadece bu sıvılardan birisi detoksumuz hayırlı ola :KK49::KK49::KK49:

Tarif 1 : Sadelik olsun diyene : fındık büyüklüğünde zencefil (yoksa toz), 1 salatalık, 1 yeşil elma, bir tutam maydonoz, yarım limon suyu, 1 su bardağı demlenmiş yeşilçay

Tarif 2:KK70:oymam Diyene : 2 yk. yulaf ezmesi, 1er tutam maydonoz ve dereotu, 2 yaprak ıspanak, 1 kivi, 2 dal nane, yarım limon suyu, 1 ya da 2 sb. su.

Tarif 3:Meyvesi olana : 1 avokado, 1 yeşil elma, 1 salatalık , 3 dal nane , 1 bardak demlenmiş yeşilçay

Tarif 4:kabızlara : 2 sb. kefir, 1 tk. keten tohumu, 1 yeşil elma, 5 kuru kayısı.

Bir kaç diyetisyenden aldım bunları. Genel olarak 3 akşam ya da 3 sabaha kadar ana yemek yerine tükettiriyorlar.
Salı-Çarşamba-Perşembe günleri isteyen 3 gün isteyen 2 gün isteyende sadece son çarşamba günü akşam yemeği yerine bu smoothie lerden tüketirseee tartıda yüzü gülerrrrrr :KK49::KK49::KK49:

tüm malzeme smoothie makinesinde, robotta bıztt yapılacak.. Doymam diyen su ile çoğaltsın smoothie'sini. Ayrıca makinesi olmayan rende kullansın. meyve dahil her şey rendelenecek kavonoza konulup suları ile çalkalanıp içilecek...
yine doymam diyen sınırsız salatalık ya da 1 kabak ekleyebilir içeceğine seviyorsa...
Ben ben bende istiyorum 3 gun yaparim :)

1 tabak maş fasulyesi hayatımda ilk defa aldım ve yedim (akşam tadına baktım) ne güzelmiş )
1 sb. kefir

su 2 lt.
Şimdiden afiyet olsun o zaman 💗

Herkese günaydın dun 10000 e tamamlayamayinca kalktim hareket etmeye basladim yatsana iste ne vardı mi fit e guncelleme gelmis genelde kabul etmiyorum her güncellemede bir sorun oluyor ama elim degdi uyusam olmayacaktı naptimsa olmuyot eski sürümü bile buldum ama yok yok bileklik farbika ayarında takili kaldi tel görmüyor :(

Herkese günaydın dun 10000 e tamamlayamayinca kalktim hareket etmeye basladim yatsana iste ne vardı mi fit e guncelleme gelmis genelde kabul etmiyorum her güncellemede bir sorun oluyor ama elim degdi uyusam olmayacaktı naptimsa olmuyot eski sürümü bile buldum ama yok yok bileklik farbika ayarında takili kaldi tel görmüyor :KK43:
Kötü olmuş canım. Belki gün içinde düzelir

Yazdım canım 🤗 15 kaşık idi birde benim yemek tabağının resmini atmam lazım normal servislerden bir tık küçük
Aynen mesela annemden tabak yürütmeyi planliyorum :) küçücük onun yemek tabaklari aynisindan bulsam hemen alacagim benim tabaklarla bir tabak rahat 20yk alir annemin 4yk ile doluyor
Yaa ben.pis bogazin biriyim...beni burasi dizginliyormus...benim tok.karnina yeme huyum.hortladi...midemle degil beynimle yemek.yiyorum
Canim burdasin listede olmak mezun olmak bunlar seni etkilemesin ne kadar ugrastigini emeklerini düşün emekler demisken emeklerini yiyen biri aklima geldi askrhpozitif askrhpozitif gel kiz

1 sb. kefir

su 2 lt.
Afiyet olsun...az degilmi yediklerin

Allah razı olsun cnm 💕
Bende boğaz kuruluğu hafif öksürük var küçük kızımın ateşi vardı dün bugün huzursuz
Emzirdigim için ilaç kullanmayı düşünmüyorum çok çok kötü olmazsam cnm
Allah tez zamanda şifa versin

20210406_100046.jpg
@Zipzip-

Herkese günaydın dun 10000 e tamamlayamayinca kalktim hareket etmeye basladim yatsana iste ne vardı mi fit e guncelleme gelmis genelde kabul etmiyorum her güncellemede bir sorun oluyor ama elim degdi uyusam olmayacaktı naptimsa olmuyot eski sürümü bile buldum ama yok yok bileklik farbika ayarında takili kaldi tel görmüyor :KK43:
Gunaydin canım kötü olmus ama duzelir bence

1 sb. kefir

su 2 lt.
Afiyet olsun canım 💞

Back
X